Időt és pénzt takaríthatsz meg közüzemi számlák online kezelésével

Időt és pénzt takaríthatsz meg közüzemi számlák online kezelésével
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-07-15 Frissítve: 2021-08-09
 

Várni senki sem szeret, főleg értelmetlenül nem. Az e-bankolás után, most itt egy újabb szolgáltatás, a Díjnet elektronikus számla kezelése, mely gyors és kényelmes ügyintézést kínál a lakosság számára azáltal, hogy a közüzemi (áram, gáz, víz…) számlák kifizetését és nyomon követését az interneten teszi lehetővé ingyenesen. Már több mint kétszázezer ügyfél használja napjaink legegyszerűbb, legpraktikusabb és ingyenes számlakezelő rendszerét, melyen keresztül 17 közüzemi szolgáltató számlái menedzselhetőek.

Az internetes megoldások kényelmét könnyű megszokni. Ezt bizonyítja az online bankolás népszerűségének folyamatos növekedése. Háztartásunkhoz tartozó adminisztrációs feladatainkat ma már azonban az áram, víz, gáz és egyéb fogyasztásról szóló rezsiszámlák esetében is jelentősen megkönnyíthetjük online szolgáltatás igénybevételével.

A Díjnet e-számla azok számára ideális választás, akik bankszintű adatbiztonság mellett szeretnék számláikat rendezni, akár bankkártyával, csoportos beszedéssel, mobiltelefonról vagy online banki átutalással. A Díjnetre regisztrált ügyfelek nem kapnak több sárga csekket, helyette e-mailben értesülnek a számlák beérkezéséről, melyeket ezután a Díjnet oldalán egyenlíthetnek ki. A rendszer egyébként beállítható úgy is, hogy emlékeztető e-mail üzenetet küldjön a számlák lejárata előtt, így nem kell attól tartani, hogy valamilyen oknál fogva elfelejtjük kifizetni őket.

Természetszerűen felmerül a kérdés, hogy egy ilyen szolgáltatás miért ingyenes? A válasz viszonylag egyszerű a számla kinyomtatása, kézbesítése jelentős költség a közüzemek szolgáltatóinak, melyet megtakaríthatnak az elektronikus számla használatával. (Az ingyenesség természetes korlátjává vált a tranzakciós illeték, mely sajnos az e-számlák kifizetésénél is jelentkezik.)

A Díjnet előnyei közé tartozik az is, hogy segíti számláink rendszerezését. A Díjnet elektronikus számla szolgáltatás legalább egy évig tárolja tételeinket, amelyek online visszakereshetőek, így többé nem lesz szükség otthonunkban a papírok felhalmozására.

Az e-számlát kibocsátók köre mára rendkívül széles, különböző vízmű, gáz és áram szolgáltatóktól kezdve biztosítókon át egészen a távhő szolgáltatóig, vagy telekommunikációs cégig összesen 17 lakossági szolgáltató csatlakozott a Díjnethez. 

A Díjnet ingyenes, biztonságos, megbízható és környezetbarát szolgáltatását eddig több, mint kétszázezren választották. Ha Ön is kipróbálná, kattintson a további információkért:

1

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés