Így válassz személyi kölcsönt, ha 300 ezer forintot spórolnál

Így válassz személyi kölcsönt, ha 300 ezer forintot spórolnál

Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-03-24 Frissítve: 2021-12-28
 

Itt a tavasz, mindenki új terveket szövöget. Jöhet egy kis lakásfelújítás, festés? Mégsem szeretnéd jelzáloggal megterhelni a lakásodat? Nézz körül a személyi kölcsönök között! Mit kínálnak a bankok másfél millió forintos személyi kölcsön esetén?

Szemmel láthatóan egyre olcsóbbak a személyi kölcsönök, a bankok akciói is lefelé tolják a kamatokat. A legolcsóbb fedezet nélküli kölcsön már 8% alatti kamattal elérhető.

A dobogósok

Az aranyérem egyértelműen a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsöne, amihez 7,77 %-os kamattal is hozzájuthatsz. A 2017.03.17-től igényelt CIB Előrelépő Személyi Kölcsön esetében az igényléskor minimum 250.000Ft igazolt havi jövedelem esetén a bank 8 százalékpontos kedvezményt biztosít az éves kamatból, ami a futamidő végéig jár. Amennyiben ez a jövedelem – több részletből is megvalósulhat! – a CIB Banknál nyitott bankszámládra érkezik, úgy a kamatkedvezmény 11,22 százalékpont.

 

A K&H Bank kiemelt személyi kölcsöne csupán egy hajszállal szorul a dobogó második fokára 7,99%-os kamattal. Az igazolt havi nettó jövedelmednek – legfeljebb két forrásból – el kell érnie 250.000 Ft-ot.

A Sberbank Fair Plusz Személyi kölcsöne 8,89%-os kamat mellett elérhető, ha a banknál vezeted a számládat és legalább 250.000 forint rendszeres jövedelem – munkabér, vagy nyugdíj – érkezik rá.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az Online személyi kölcsön promóciós szabályzatban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Hirdetés

Hirdetés

A többi személyi kölcsön is jól szerepel

Az Erste Most Extra Személyi Kölcsön már fix 8,9%-os kamattal is elérhető, ha a legalább 250.000 forint igazolt jövedelmedet az ERSTE Banknál meglévő, vagy frissen nyitott bankszámládra érkezteted.

A Raiffeisen Bank Személyi Kölcsöne 0,05 százalékponttal marad le a dobogóról, 8,95%-os kamattal. Hogyan érhető el az a kedvező kamat? Rendelkezned kell legalább 280.000 forint havi nettó jövedelemmel és aktívan kell használnod a Raiffeisen Banknál nyitott bankszámládat.

Az MKB Mosoly Személyi Kölcsöne még mindig attraktív a jelenleg akciós 8,99% kamatával. Ehhez vállalnod kell, hogy minden hónapban – legfeljebb két részletben – az MKB Banknál vezetett lakossági bankszámládra minimum 200 000 Ft jövedelmed érkezik.

Még mindig 10% alatti kamattal érhető el az FHB Prémium Személyi Kölcsöne. Ehhez 240.000 forintot elérő jövedelmet kell felmutatnod.

Hajszálra azonos kamattal (9,99%), igényelheted a Cetelem Születésnapi kölcsönét 2017. május 28-ig. Ráadásul még jogosult lehetsz a megfizetett kamatok visszatérítésére egy havi törlesztő részlet erejéig.

A teljes személyi kölcsön kínálatot keresd a Bankmonitor.hu -n!

Egy jó tanács

A személyi kölcsönt egy összegben kapod meg, és arra költheted, amire csak szeretnéd. Ez azonban veszélyes is lehet, hiszen a pénzt könnyedén elköltheted olyan dolgokra is, amire eredetileg nem feltétlenül akartad. Ne csábulj el!

Hirdetés
Hirdetés