Így válassz személyi kölcsönt, ha 300 ezer forintot spórolnál

Így válassz személyi kölcsönt, ha 300 ezer forintot spórolnál
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-03-24 Frissítve: 2021-12-28
 

Itt a tavasz, mindenki új terveket szövöget. Jöhet egy kis lakásfelújítás, festés? Mégsem szeretnéd jelzáloggal megterhelni a lakásodat? Nézz körül a személyi kölcsönök között! Mit kínálnak a bankok másfél millió forintos személyi kölcsön esetén?

Szemmel láthatóan egyre olcsóbbak a személyi kölcsönök, a bankok akciói is lefelé tolják a kamatokat. A legolcsóbb fedezet nélküli kölcsön már 8% alatti kamattal elérhető.

A dobogósok

Az aranyérem egyértelműen a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsöne, amihez 7,77 %-os kamattal is hozzájuthatsz. A 2017.03.17-től igényelt CIB Előrelépő Személyi Kölcsön esetében az igényléskor minimum 250.000Ft igazolt havi jövedelem esetén a bank 8 százalékpontos kedvezményt biztosít az éves kamatból, ami a futamidő végéig jár. Amennyiben ez a jövedelem – több részletből is megvalósulhat! – a CIB Banknál nyitott bankszámládra érkezik, úgy a kamatkedvezmény 11,22 százalékpont.

 

A K&H Bank kiemelt személyi kölcsöne csupán egy hajszállal szorul a dobogó második fokára 7,99%-os kamattal. Az igazolt havi nettó jövedelmednek – legfeljebb két forrásból – el kell érnie 250.000 Ft-ot.

A Sberbank Fair Plusz Személyi kölcsöne 8,89%-os kamat mellett elérhető, ha a banknál vezeted a számládat és legalább 250.000 forint rendszeres jövedelem – munkabér, vagy nyugdíj – érkezik rá.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Hirdetés

Hirdetés

A többi személyi kölcsön is jól szerepel

Az Erste Most Extra Személyi Kölcsön már fix 8,9%-os kamattal is elérhető, ha a legalább 250.000 forint igazolt jövedelmedet az ERSTE Banknál meglévő, vagy frissen nyitott bankszámládra érkezteted.

A Raiffeisen Bank Személyi Kölcsöne 0,05 százalékponttal marad le a dobogóról, 8,95%-os kamattal. Hogyan érhető el az a kedvező kamat? Rendelkezned kell legalább 280.000 forint havi nettó jövedelemmel és aktívan kell használnod a Raiffeisen Banknál nyitott bankszámládat.

Az MKB Mosoly Személyi Kölcsöne még mindig attraktív a jelenleg akciós 8,99% kamatával. Ehhez vállalnod kell, hogy minden hónapban – legfeljebb két részletben – az MKB Banknál vezetett lakossági bankszámládra minimum 200 000 Ft jövedelmed érkezik.

Még mindig 10% alatti kamattal érhető el az FHB Prémium Személyi Kölcsöne. Ehhez 240.000 forintot elérő jövedelmet kell felmutatnod.

Hajszálra azonos kamattal (9,99%), igényelheted a Cetelem Születésnapi kölcsönét 2017. május 28-ig. Ráadásul még jogosult lehetsz a megfizetett kamatok visszatérítésére egy havi törlesztő részlet erejéig.

A teljes személyi kölcsön kínálatot keresd a Bankmonitor.hu -n!

Egy jó tanács

A személyi kölcsönt egy összegben kapod meg, és arra költheted, amire csak szeretnéd. Ez azonban veszélyes is lehet, hiszen a pénzt könnyedén elköltheted olyan dolgokra is, amire eredetileg nem feltétlenül akartad. Ne csábulj el!

Hirdetés
Hirdetés