Ingyenes bankszámla a láthatáron!

Ingyenes bankszámla a láthatáron!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-07-05 Frissítve: 2021-10-08
 

Ingyenes utalások tranzakciós illetékmentesen, ingyenes bankkártya egy évig, ingyenes számlavezetés, ingyenes értesítések a tranzakciókról. Ezt tudja a megújult akciós bankszámlánk!

Egy évig díjmentes bankszámla kondíciókat kaphat a CIB banknál az, aki a 2018-as évben CIB ECO bankszámlát nyit. Az egyedi kondíciókat kizárólag a Bankmonitor ügyfeleinek biztosítják, és az alábbi kedvezményeket tartalmazza:

A számlanyitást követő első évben nulla forintba kerülnek az alábbi tranzakciók (tranzakciós illeték sincs!)

  • bankon kívüli utalások internetbankon, mobilbankon keresztül
  • bankon belüli utalások internetbankon, mobilbankon keresztül
  • állandó átutalási megbízás bankon kívül
  • állandó átutalási megbízás bankon belül
  • csoportos beszedési megbízás

A promócióban történő részvétel feltétele:

  • a számla igénylése a Bankmonitor oldalán keresztül történik 2018. 12.31-ig,
  • nem rendelkezel élő lakossági bankszámlával 2018.07.01-én a CIB Banknál (kivéve CIB Malacpersely Számla),
  • a CIB ECO számlához a Diák kedvezmény nem kerül igénybevételre.

Hirdetés

Hirdetés

További kedvezmények

Ezeken felül a CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja is 0 Ft (a fenti egyedi kedvezményektől függetlenül), amennyiben havonta legalább a minimálbérnek megfelelő összeg (jelenleg 91 770 Ft) érkezik rá. Nem szükséges munkabérnek lennie és több részletben is érkezhet. Továbbá egy CIB VISA Inspire elektronikus bankkártya is díjmentes egy évig.

Amennyiben a bankszámlán bonyolított tranzakciókról értesítéseket is szeretnénk kapni, ezt is megoldhatjuk költségmentesen: okostelefonunkra ingyenes mobilapplikáción keresztül kérhetjük az üzeneteket hagyományos SMS szolgáltatás helyett.

A számlához természetesen igényelhető a havi kétszeri díjmentes készpénzfelvétel 150 ezer forintig.

Mennyibe kerül a számla a díjmentes időszak után?

A havi számlavezetés marad 0 Ft, ha érkezik a minimálbér, valamint az okostelefonos értesítések sincsenek akciós időszakhoz kötve. A fentebb részletezett utalások díja netbankon, mobilbankon keresztül 0,3%, maximum 6 000 Ft-ra változik, ahogyan a csoportos beszedési díja is. A bankkártya a második évtől évi 3 900 Ft lesz.

Hogy számodra mennyibe kerülne a CIB ECO vagy egyéb bankszámla az első évben, majd azután, azt a bankszámla kalkulátorunkban nézheted meg!

Milyen nem várt költségekre kell számítani?

A díjmentes számlavezetés a minimálbér érkezéséhez kötött, ebből egyenesen következik, hogy ha adott hónapban nem jön elegendő pénz, akkor havi fix díjjal kell számolni, amely jelenleg 1 890 Ft. Ezen kívül a számlanyitást követő 6 hónapon belüli számlamegszüntetést is költség terheli, amely 3 500 Ft.

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés