Itt a 0 Ft-os Raiffeisen bankszámla fiataloknak (x)

Itt a 0 Ft-os Raiffeisen bankszámla fiataloknak (x)
Hirdetés

Cikk2024-07-30
 

Ki ne szeretne olyan ingyenes bankszámlát, aminek nem csak havi díja nincs, hanem aminél a bankkártya és az utalás is ingyenes lehet. A Yelloo számla éppen ilyen, és kifejezetten a 25 év alatti fiatalok számára lett kifejlesztve. Ha pedig hozzá vagy kötve a mobilodhoz, akkor az sem gond, mert a számla mobilról remekül menedzselhető, ráadásul anélkül fizethetsz a mobiloddal, hogy a kártyádat elő kellene venned.

Mintegy 121 ezer diák sorsa dőlt el július 24-én, amikor nyilvánosságra hozták a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Ez egyben óriási lépés a fiatalok önállósodása felé vezető úton is, amibe természetesen a pénzügyek is beletartoznak. Sokan ilyenkor nyitják meg például az első, saját tulajdonú bankszámlájukat.

Milyen egy 0 Ft-os diákszámla?

A Raiffesen Yelloo bankszámlának 25 éves korig nincs havi díja, ehhez ráadásul semmilyen feltételt nem kell teljesítened, vagyis nem fordulhat elő, hogy utólag mégis díjat számoljon fel a bank. Ezen kívül a számlához igényelt betéti bankkártya is ingyenes, pontosabban az első esztendőben sem kibocsátási, sem éves kártyadíjat nem kér a bank.

A tranzakciók költsége is fontos természetesen. A Yelloo számlával 20 000 forintig ingyenesen utalhatsz mobil- vagy netbankon keresztül, havonta pedig 2 alkalommal, összesen legfeljebb 150 000 forint értékben költségmentesen vehetsz fel készpénzt bármelyik magyarországi ATM-ből.

Hirdetés

Csak a mobilod kell hozzá!

A 0 Ft-os Yelloo számlát akár mobiltelefonon keresztül is meg tudod nyitni – ha elmúltál 18 éves, maga a folyamat ráadásul rendkívül gyors és egyszerű. 18 éves életkor alatt pedig bankfiókban nyithatsz számlát szülőddel.

A szelfis számlanyitáshoz első lépésként le kell tölteni a myRaiffeisen mobilalkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházból. Az alkalmazásban tudod kiválasztani a fiataloknak szóló Yelloo számlát, majd következik a bankkártya kiválasztása, az elérhetőségek megadása, végezetül pedig el kell még fogadnod a megfelelő nyilatkozatokat. Maga a személyazonosság ellenőrzése is online történik: le kell fotózni az okmányokat, majd szelfit készíteni.

A számla megnyitását követően is jó hasznát veheted a mobilodnak, ugyanis a Yelloo számla mobilról is menedzselhető, és mivel akár fizethetsz is mobiloddal vagy az okosóráddal, a kasszánál még csak a bankkártyát sem kell elővenned.

Menő BALÁZS KICKS kupon is járhat a számlához!

Ha Yelloo számlát nyitsz, akkor most 40 000 forint értékű Balázs KICKS kupont kaphatsz. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy nem csak megnyitod, hanem használod is számládat, vagyis legalább 5-ször, összesen 20 000 forint értékben vásárolsz a számlához igényelt Mastercard betéti bankkártyáddal.

További feltételeket és részleteket az üzletszabályzatok és a kondíciós lista tartalmaz, amelyeket itt találsz: raiffeisen.hu.

A cikk a Raiffeisen Bank támogatásával készült.

 

Hirdetés