Jelentősen emelkedhetnek a lakáshitelkamatok a közeljövőben!

Jelentősen emelkedhetnek a lakáshitelkamatok a közeljövőben!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-10-28
 

Megugró infláció, emelkedő alapkamat: a pénzpiaci környezet jelentősen átalakult az elmúlt időszakban. A hitelkamatok mértékén azonban egyáltalán nem látszik az emelkedő hozamkörnyezet hatása, sőt. De meddig maradhat fent ez a kedvező állapot és mi lesz utána? A Bankmonitor legújabb videójából mindezen kérdésekre választ kaphatsz.

 

A videóban tévesen 2020. májusa lett megjelölve az alapkamat emelés kezdő időpontjaként. Valójában 2021. májusában jelentette be az MNB az irányadó kamatláb többlépcsős emelését.

Érdemes a Bankmonitor lakáshitel kalkulátorával összehasonlítani az ajánlatokat és még a hitelkamatok emelése előtt megigényelni a kölcsönt.

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés