Lakásbörze olcsó hitellel

Lakásbörze olcsó hitellel
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-09-26
 

A hazai ingatlan piac újraéledésének egyik biztos jele, hogy öt év szünet után ismét megrendezik a Lakásbörzét. A szervezők szerint ugyanis idén megfordul a trend és egyre élénkül a piacon lévő lakások iránti kereslet, amely végül pozitív hatással lesz az árakra is. A Lakásbörze kiállítás és vásár szeptember 26-28-án tart nyitva. Sőt! Októberben a Lakásvásár is tárt kapukkal várja majd a látogatókat. A rendezvény tiszteletére pedig egy nagybank akcióval is várja a leendő ügyfeleit!

Banki akciók is várják a látogatókat

A 2014. szeptember 26-27-28. között megrendezett Lakásbörze kiállításon több bank is képviselteti magát. A CIB Bank az érdeklődő vásári résztvevők részére akciós kupont biztosít. A kuponnal rendelkező ügyfelek részére a hitelfelvételhez kapcsolódó költségekből jelentős kedvezményt biztosít.

  • Nem kell megfizetni az értékbecslés díját
  • Nincs folyósítási jutalék
  • Visszatérítik a közjegyzői okirat díját (az erre vonatkozó feltételek teljesítése esetén)
  • Nem kell megfizetni a jelzálog bejegyzéséért fizetendő földhivatali eljárási illetéket

Az akció igénybevételének feltétele, hogy 2014.12.31-ig a befogadott, hiánytalan kölcsönigénylés mellé az akció igénybevételére feljogosító kupon is benyújtásra kerüljön.Persze a kupon birtoklása nem azt jelenti, hogy aki ilyet kap, automatikusan át is megy a hitelbírálaton a banknál. Természetesen mind az igénylő(k)nek, mind az ingatlannak meg kell felelnie a banki előírásoknak.

Természetesen a bankok zöme a börzétől függetlenül is kínál
lakáshitel kedvezményeket.

Ha megnéznéd, hogy melyek ezek, töltsd ki az alábbi táblázatot és add le érdeklődésedet! Kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot és segítenek!

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

Komoly fejtörést okozhat számukra, hogy a számtalan különböző kamatozású és feltételű hitel közül kiválasszuk a számukra megfelelőt. 

Alapvetően két típus közül választhatunk:

  • Kamattámogatott hitel 
  • Piaci kamatozású hitel 

Használt lakás vásárlására 5 évre kaphatunk állami kamattámogatást a hitelünkre. Így a futamidő elején kiszámítható ugyan a konstrukció, de sokakat aggaszthat, hogy mi történik, ha lejár a támogatott időszak. Az elmúlt időszakban kialakult hitelkamatoknak köszönhetően gyakran merül fel a kérdés, hogy miért is válasszuk a támogatott hitelt, ha jelenleg a piaci lakáshitelek sokszor kedvezőbb kondíciókkal érhetőek el. 

lakashitel20140926

Fontos megjegyezni, hogy a legkedvezőbb kamatozású hitelek jellemzően rövid (3, 6, 12 hónapos) kamatperiódus mellett igényelhető piaci kamatozású hitelek, így gyakrabban vagyunk kitéve az esetleges kamatváltozásnak. Ha hosszabb időre szeretnénk a törlesztőrészlettel tervezni, 3, 5, 10, de már 15 vagy 20 éves periódussal is vehetünk fel kölcsönt. Ennek árát meg is kérik a bankok. Ezeknél a hosszabb kamatperiódusú hitelekkel szemben (amik általában drágább konstrukciók) már méltó versenytárs az Otthonteremtési kamattámogatott hitel.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés