Legalább 5 érvet tudunk, amiért jövőre is a Bankmonitoron fogsz bankszámlát választani!

Legalább 5 érvet tudunk, amiért jövőre is a Bankmonitoron fogsz bankszámlát választani!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-12-23
 

Melyik a legolcsóbb bankszámla? Melyik bankkártyához milyen díjak, költségek tartoznak? Melyik banknál díjmentes a netbanki átutalás, vagy éppen az SMS szolgáltatás…? Csupán néhány természetes kérdés a mindennapjainkból, de a válaszok megtalálásához hosszú-hosszú órákat kell eltöltenünk bankfiókok, vagy banki weboldalak meglátogatásával. Pedig létezik egyszerűbb megoldás! A Bankmonitor oldalán mindenre könnyedén választ kaphatsz mindössze néhány kattintással.

1., Egy helyen a legjobb számlacsomagok, megbízható, naprakész adatok

Oldalunkon 15 bank termékeinek objektív, független, naprakész adatbázison alapuló összehasonlítását tesszük lehetővé. Nap, mint nap hosszú órákat töltünk el azzal, hogy a banki termékek adatbázisát naprakészen tartsuk, és közérthető módon mutassuk be az elérhető kínálatot.

2., Előre elkészített profilok a gyors tájékozódáshoz

Egy kattintással kiderítheted, hogy egyáltalán érdemes-e belevágnod a bankszámlakeresésbe. Akár szélsőséges, akár átlagos bankhasználat jellemez, az előre elkészített 6 profil segítségével pillanatokon belül képbe kerülhetsz a legjobb ajánlatokat illetően.

3., Összetett keresési lehetőség, hogy teljes legyen a kép

Már első ránézésre is látszik, hogy jócskán faraghatsz a bankszámla fenntartási költségeken? Tegyél egy próbát úgy, hogy személyre szabod a keresésed. Az összetett kereső segítségével még a legapróbb részletet is megadhatod, így biztos, hogy megtalálod a legmegfelelőbb számlacsomagot.

4., Jövőbeni kondíciók, hogy ne érhessen meglepetés

Igen hasznos, hogyha már előre tudod, hogy az ideálisnak vélt bankszámlacsomag díjszabásban rövidesen változás várható. Az esetleges rossz döntések elkerülése érdekében, mindig vess egy pillantást a jövőbeni bankköltségekre!

5., Elérhető szolgáltatások, ha számítanak a részletek

Hiába kecsegtet egy bank kedvező számlavezetéssel, ha az elérhető szolgáltatások köre nem elégíti ki az igényeidet. De hogyan tájékozódj erről jó előre? Egyszerűen kattints a számlacsomagnál található szolgáltatás gombra a részletek megjelenítéséhez!

És ha ez még nem elég, akkor ne feledd, hogy szolgáltatásunk teljesen díjmentes. Ha nem boldogulsz egyedül, fordulj hozzánk kérdéseddel 2015-ben is bizalommal!


Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés