Minél többet használod a kártyád, annál kevesebbet fizetsz!

Minél többet használod a kártyád, annál kevesebbet fizetsz!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-08-28
 

Szeptember elejétől három teljesen új számlacsomaggal debütál a CIB Bank, amelyek révén a bank újra az élmezőnyben található a bankszámlák rangsorában. Minél többet használja valaki a bankkártyáját – legyen az hagyományos, vagy éppen hitelkártya – annál több kedvezményre számíthat! A klasszikus számlavezetési és bankkártya díjkedvezményen túl akár díjmentes hitelkártyát is kaphatunk, kedvezőbb kamatozású folyószámla hitelkeretet és még számos más kedvezményes szolgáltatást.

Szeptember 1-jétől teljesen
új irányból közelíti a CIB Bank a kedvezményes számlavezetés kérdéskörét. Természetesen továbbra is feltételhez kötöttek a kedvezmények, de ezekért cserébe
csupán a bankkártyánkat kell aktívan használni. Minél többször vásárolunk vele, annál nagyobb visszatérítésre számíthatunk a havi számlavezetési díjból.

tabla_1_20140828Minél nagyobb havi díjú számlacsomagot választunk, annál több kedvezményre számíthatunk.

tabla_2_20140828

Tehát, ha megelégszünk azzal, hogy elektronikus kártyánkért nem kell külön díjat fizetnünk, akkor elegendő a „Minimum” számlacsomagot választanunk. Ha ennél több kedvezményre vágyunk, akkor inkább a másik két lehetőség közül érdemes szemezgetnünk. A fenti táblázat segítségével mindenki egyszerűen kiszámíthatja, hogy mekkora költségelőnyt érhető számára el.

Arra is kíváncsi vagy, hogy hol helyezkednek el a számlacsomagok a bankszámlák rangsorában? Használd az oldalunkon található
számlacsomag keresőt, amellyel a jövőbeni, már közzétett kondíciók alapján is összehasonlíthatod a bankszámlákat!

kep_20140828

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés