Mit tudnak a hazai mobilbanki alkalmazások? Tényleg az OTP a legjobb?

Mit tudnak a hazai mobilbanki alkalmazások? Tényleg az OTP a legjobb?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-10-12 Frissítve: 2021-10-08
 

A mobilalkalmazásokat egyre több banki ügyfél használja. Nagyon nem mindegy, mit mutatnak a bankok magukról ezen a platformon, hiszen a fiatalok körében az okostelefon a mindennapok részét képezi, és sok esetben szeretnék a telefonjukkal intézni banki ügyeiket is. Az a bank, amelyik az okostelefonos alkalmazáson keresztül közel teljes körű ügyintézést biztosítana, nagy versenyelőnyre tehetne szert a versenytársaival szemben. Fontos tudni azonban, hogy a mobilalkalmazások fejlesztése nem könnyű feladat, hiszen állandóan frissítésre és karbantartásra szorulnak. Megnéztük, hogy melyik alkalmazás mire képes, hogy segítsünk az információszerzésben.

A mobilbanki alkalmazások funkcióiról szóló mostani cikkünk egy korábbi, „Melyik a legjobb hazai mobilbanki alkalmazás? OTP, CIB, esetleg valami más?” című cikkünk folytatása. Előző írásunkból megtudhatod, hogy a felhasználók mely mobilbanki alkalmazásokat tekintik jól használhatónak, és melyek a fejlesztésre szorulók. Most pedig kiderül, hogy milyen, a mobilalkalmazásokban elérhető funkciók alapján tehették mindezt. Vegyük is sorra, hogy melyik alkalmazás mire képes! A könnyebb áttekinthetőség kedvéért az előző cikkünk szerinti sorrendet megtartottuk.

A Bankmonitor részletes bankszámla kalkulátorával számítsd ki, hogy a számodra szimpatikus bankszámlának mennyi lenne a számlavezetési költsége! Keresd a nulla forintos bankszámlákat!

Hirdetés
Hirdetés