Mobiltelefont ingyen? Hűségidővel?

Mobiltelefont ingyen? Hűségidővel?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2015-02-22
 

Igen. Teljesen megszokott dolog, amennyiben valamelyik mobilszolgáltatónál igényel készüléket az ember. Viszont most a Raiffeisen Bank kínál újdonsült ügyfeleinek telefont ingyenesen két számlacsomagjához is. Figyelem, ingázóknak az akció nem igazán ajánlott, aki legalább egy évig nem tartja meg az igénybe vett számlacsomagot, annak ki kell fizetnie a telefont!

A Raiffeisen Bank újra ajándék mobiltelefonhoz kötött akciót hirdet 2015. március 27-ig a Díjnullázó Plusz és Prémium Gold 2.0 számlacsomagjához kapcsolódóan.

Fontos kitételek az akcióban való részvételhez, hogy

  • az igénylő ügyfél 2014. október 26-át követően nem rendelkezhetett a banknál bankszámlával és
  • a Díjnullázó Plusz számla esetén 150.000 Ft, míg a Prémium Gold számla esetén 400.000 Ft munkáltatótól származó jövedelem, vagy nyugdíj jóváírás érkezzen legkésőbb 2015. május 12-ig.

Az ingyenes telefonkészülékhez hűség nyilatkozatott is kell tenni, akár csak egy mobilszolgáltatónál, miszerint a választott számlacsomagot 1 évig nem mondjuk fel, illetve nem váltunk még bankon belül sem egy másik számlacsomagra. Amennyiben ennek nem teszünk eleget, abban az esetben meg kell fizetnünk az ún. promóciós részvételi díjat, ami 23.000 Ft.

És akkor nézzük milyen készüléket is kapunk a vállalt feltételekért? Ez nem más, mint az idei évben megjelent Microsoft Lumia 532-es fekete színű, két sim-kártyát is fogadó és kezelő szolgáltató független Windows Phone 8.1-es operációs rendszerrel működő belépőszintű okostelefon.

Kétségkívül sokat nyomhat a latba bankszámla választáskor az ajándék, de azért a számlafenntartási költségeket se hagyjuk figyelmen kívül!

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés