Most igazán megérheti bankszámlát nyitni!

Most igazán megérheti bankszámlát nyitni!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-06-11
 

Csúcskategóriás okostelefonok, GPS navigáció, egyedi tervezésű Wallet Factory-s pénztárca – nem, ezek nem a heti tombola főnyereményei. Színes és változatos ajánlatokkal találkozunk a bankok akciós kínálatában, amelyekkel nem csak új ügyfelek kegyeit igyekeznek elnyerni. Természetesen a díjelengedések, a visszatérítések, valamint az akciós jóváírások sem koptak még ki teljesen. Összeszedtük a legérdekesebbeket!

AXA Bank

Kapóra jöhet a bank jelenlegi akciója azok számára, akik most terveznek bankkártyát igényelni. Az akció időtartama alatt (2014. augusztus 31-ig) ugyanis majdnem minden esetben
elengedésre kerül az ún. bankkártya kibocsátási díj. Ez sajnos nem azt jelenti, hogy a plasztik teljesen díjmentes lenne, de az adott díjtételt (a bankszámla és a bankkártya típusától függően 1.000 – 9.900 Ft-ot) most megtakaríthatjuk az akciónak köszönhetően.

Tekintettel arra, hogy számlacsomagonként és bankkártyánként eltérő a kedvezmény mértéke, ezért
a legegyszerűbb, ha megnézed, hogy számodra ez pontosan mekkora kedvezményt jelent!

És akinek ez még nem elég…

A bankkártya használat népszerűsítésére egy nyereményjátékot is indított a bank. A kampányidőszak alatt (2014. augusztus 31-ig)
minden héten egy darab Samsung Galaxy S4 típusú okostelefont lehet nyerni. A heti nyertes azon ügyfelek közül kerül kiválasztásra, akik a részvételi feltételeknek megfelelnek és MasterCard típusú bankkártyájukat az adott héten legalább egyszer használták vásárlásra. Ezen felül
kiosztásra kerül még 2 darab iPhone 5S típusú okostelefon is azok között, akik legalább egyszer érintés nélküli fizetésre, vagy külföldön történő vásárlásra használják a bankkártyájukat.

De még mindig nincs vége

Ha még nem vezetünk a banknál számlát, akkor AXA Bankos ismerősünk most aranyat érhet. Ajánlásának köszönhetően
5.000 Ft-ot visszakapunk kártyás vásárlásainkból, ha a program keretében (2014. december 31-ig) válunk a bank ügyfelévé. Ha pedig már régóta a bank ügyfelei vagyunk, akkor egy nem AXA Bankos ismerősünk által juthatunk az 5.000 Ft-hoz. Azaz mind ajánlott, mind pedig ajánló ügyfélként jól járunk!

OTP Bank

Még véget sem ért az egyik akció, de már napvilágot látott a legújabb az
OTP Simple számlacsomagnál. Ha a bank nyári kampánya alatt (2014. július 13-ig) új ügyfélként nyitunk ilyen bankszámlát, akkor
egy általunk tervezett, egyedi Wallet Factory-s pénztárca boldog tulajdonosai lehetünk. Így már nem csak a bankszámlád, de a pénztárcád is úgy rakhatod össze, ahogy Te akarod!

A diákokról sem feledkeztek meg

Nyilván vannak olyan élethelyzetek, amikor kedvezőbb számlavezetési feltételeket kínál egy diákszámla. Nos, ha ez esetedben így van, akkor a jelenlegi
Junior számlanyitási akciónak köszönhetően is számíthatsz kedvezményekre. Ha még nem töltötted be a 24-et és újonnan nyitsz OTP Junior számlát, valamint bankkártyát igényelsz hozzá, akkor nagyjából eleget is tettél a feltételeknek, hogy bezsebelhesd a kedvezményeket. Az akció keretében egy
kedvezményre jogosító kódot kapsz a banktól, amely
a Dockyard üzleteiben váltható be univerzális tablet tartóra és/vagy 30%-os egyszeri kedvezményre a Fundango termékekre.

Sberbank

Változatos kedvezményeket kínál a bank
mind új, mind pedig meglévő ügyfeleknek a jelenlegi Fair számlacsomag kampány keretében.

Számlanyitó Bónusz

20.000 Ft jóváírásra számíthat, aki a promóció alatt (2014. június 30-ig) új ügyfélként számlát nyit a banknál és 6 hónapon keresztül minden hónapban

  • legalább 100.000 Ft összegű jóváírást teljesít számlájára, továbbá
  • kétszer használja vásárlásra bankkártyáját.

Bizalom Kupon

Meglévő ügyfélként sem maradunk ki az akciókból. Az akciós kuponfüzetben található kuponok révén

  • kedvezményesen vehetünk igénybe MasterCard Gold típusú bankkártyát (10.000 Ft az első évben visszajár),
  • kamatprémiummal (+0,2%pont) helyezhetünk el lekötött betétet (maximum 3 db, betétlekötésenként maximum 1 millió Ft összegű, legfeljebb 6 hónapos futamidejű betétek),
  • személyi kölcsön esetében az igényelt hitelösszeg függvényében akár 18.000 Ft-ot is visszakaphatunk,
  • lakáscélú jelzálogkölcsönök esetében pedig 10.000 Ft jár vissza.

Ez utóbbi kedvezményekre viszont kizárólag akkor vagyunk jogosultak, ha már a kampányidőszak első napján (2014. május 5.)
Fair számlacsomaggal rendelkeztünk a banknál, vagy a kampány végéig (2014. december 31-ig) meglévő Sberbankos számlánkat ilyenre módosítjuk. Persze itt is elengedhetetlen, hogy a számlát aktívan használjuk, így az akció végéig legalább 3 három hónapban teljesülnie kell a havi 100.000 Ft jóváírásnak, valamint a 2 db bankkártyás vásárlásnak.

FHB Bank

Öt jó érvet sorakoztatott fel a bank meglévő ügyfeleinek a netbankolás mellett jelenlegi kampánya keretében. A játék időtartamára való tekintettel mára csupán 3 három maradt a tarsolyban, de az ajánlat még így is vonzó, hiszen

  • júniusban 1 db Nokia Lumia okostelefon,
  • júliusban 1 db Nescafe Dolce Gusto kávéfőző, 
  • augusztusban 1 db GPS navigáció

várja újdonsült gazdáját maximum 50.000 Ft értékben.

A játék lényege, hogy
a netbank használatával pontokat gyűjtenek az ügyfelek. A cél a legtöbb pont megszerzése. Persze a használat itt tranzakciókat takar, de a Díjnet számlafizetéstől kezdve az eseti utalásokon keresztül a mobilfeltöltésig számos tranzakció szóba jöhet. Alapesetben valamennyi sikeres tranzakcióért 1 pontot kap az ügyfél, de a kedvezményes időszakok alatt bizonyos tranzakciók után 5 pont jár. Júniusban a mobilegyenleg feltöltés, júliusban a csoportos beszedés, míg augusztusban az autópálya-matrica vásárlás képezi a kiemelt kategóriát.

Akciókból tehát nincs hiány a bankok kínálatában. Azt viszont mindenképpen fontos mérlegelned, hogy az aktuális promóción túl megéri-e az adott banki terméket igénybe venned. A kérdés eldöntéséhez a legjobb helyen jársz, hiszen bankhasználati szokásaid fényében pillanatok alatt megnézheted, hogy milyen feltételek mellett vezethetsz számlát a számodra szimpatikus banknál.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés