Mutatunk egy trükköt, amivel lenullázod a számlaköltségeidet!

Mutatunk egy trükköt, amivel lenullázod a számlaköltségeidet!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-11-12 Frissítve: 2021-12-29
 

Tapasztalatból mondjuk, hogy bármilyen bankszámlád is legyen, ha jobban utána nézel a dolognak, akkor éves szinten bő tízezer forintot is megfoghatsz. Ehhez még meg sem kell erőltetned magad, elegendő, ha élsz az év végéig nyitva álló lehetőséggel. Most bemutatjuk a Gránit digitális bankszámlát, amihez Bankmonitoron keresztüli igénylés esetén maximum 10 ezer forintos visszatérítés jár az első évben. Lássuk a részleteket!

Nagyon gyakran kerestek meg azzal a kérdéssel minket, hogy miként tudnátok spórolni a bankszámlátok költségein. Nem tűnik fel, de ha jobban utána jártok, akkor könnyedén beláthatjátok, hogy éves szinten akár több tízezer forintot is megfoghatnátok a bankoláson. A következőkben ezért is mutatunk be egy olyan, csak a Bankmonitornál elérhető kedvezményes bankszámlát, amivel az akció keretében egy évig teljesen megúszhatjátok a bankolási költségeket.

Nem árulunk el nagy újdonságot azzal, hogy az egyik ilyen megoldás most a Gránit Digitális számlacsomagja. Alapesetben is minimális fenntartási költsége lenne a számlának, de a 2017.12.31-ig a Bankmonitornál indított és a Gránit VideóBankon keresztül akár otthon a fotelből megnyitott számla esetén a bank utólag visszatéríti az első éves bankköltségeket. És igen, a banki tranzakciók és a bankkártya díját is visszakapjátok.

Nézzük ezt a számok nyelvén. Ha a bankszámla keresőnkben egy átlagos ügyfelet nézünk meg, akkor az első évben havi 133 forint menne el az átutalási díjakra, míg 116 forint a legolcsóbb bankkártya díjára. Igen ám, de ha a feltételeket teljesítjük, akkor ezeket a költségeket utólag a bank visszafizeti nekünk, így teljesen ingyenes lesz a számla. A visszatérítés felső kerete 10 000 forint.

Annyit azért tudj, hogy papír alapú értesítést nem fogsz kapni a számlaforgalomról, viszont a Gránit mobilalkalmazásán belül aktiválhatod az iSMS funkciót, így netes elérés esetén folyamatosan értesülsz majd a beérkező és kifizetésre kerülő összegekről. Mindezt teljesen ingyen. Úgy tudsz még spórolni, hogy a legolcsóbb bankkártyát, a Gránit Most bankkártyát igényled a számlához (bizonyos számlaforgalmat elvár a bank az akció keretében, de ezt könnyedén lehet teljesíteni).

Nagy előnye, hogy nem kell rá egy-két hetet kivárni, mert postai úton is két munkanapon belül megkapod a kártyát. Nem dombornyomott a kártya és egyérintéses funkció nincs rajta, ez utóbbi viszont ne érdekeljen. A mobilbankon belül digitalizálni tudod ezt a kártyát is és ezt követően az okostelefonoddal tudsz egy érintéssel fizetni. Na bumm, nem a kártyát tartod oda a terminálhoz, hanem a telefonod, ami egyébként is mindig nálad van.

A bankfióki megjelentést vagy a postai küldözgetést is felejtsd el, hiszen VideóBankon keresztül a számlanyitást otthonról vagy egy kávézóban is el lehet végezni. A legjobb, hogy semmilyen papírt nem kell aláírnod, a vidóchaten keresztüli folyamat végén a szerződéskötés is megtörténik digitálisan. Ez a legújabb fejlesztés a magyar piacon, nyártól kezdődően ugyanis lehetővé vált néhány banknál, hogy az ügyfél beazonosítását távolról is el lehessen végezni, például videó alapon.

Nézd meg saját szemeddel a kalkulátorunkkal, hogy mekkora pénzügyi előnyöd származik a bankszámla leváltásából!

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés