Nagyon jó hír érkezett a Revolut számlásoknak!

Nagyon jó hír érkezett a Revolut számlásoknak!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-04-22
 

Múlt hónapban A Revolut e-mailben értesítette a magyar felhasználókat arról, hogy módosítják a bankautomaták használatáért és a nemzetközi átutalásokért felszámított díjakat. Most egy új levélben arról tájékoztatnak, hogy elmarad a változás. A dologban nagy szerepe lehet annak, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerint a tervezett változások törvénytelenek lettek volna. Íme, az aktuális, változatlan díjak.

Készpénzfelvétel bankautomatából

A bankautomatából való készpénzfelvétel limitje ugyanaz marad minden ügyfélnek:

  • A Standard és a Plus szintű ügyfelek 75 000 HUF vehetnek fel díjmentesen.
  • A Premium szintű ügyfelek 150 000 HUF vehetnek fel díjmentesen.
  • A Metal szintű ügyfelek 300 000 HUF vehetnek fel díjmentesen.

Az ezeket a limiteket meghaladó bankautomatás készpénzfelvétel díjai is változatlanok maradnak (2%).

Nemzetközi pénzátutalások

A magyar ügyfelek számára nem változnak a Revolut fizetési lehetőségei. A Revolut jelenleg kétféle nemzetközi átutalást tesz lehetővé, az egyiket „nemzetközi” átutalásnak, a másikat „SWIFT”-átutalásnak nevezi. Ezekre két külön keret vonatkozik:

  • A Standard és a Plus csomagot használó ügyfelek havonta egy nemzetközi átutalást indíthatnak díjmentesen, azt követően utalásonként 150 Ft-ot kell fizetniük. A SWIFT-átutalások pénznemtől függően 1 000 vagy 2 000 Ft-ba kerülnek.
  • A Premium és a Metal csomagot használó ügyfelek számára díjmentesek a nemzetközi átutalások, ezenkívül havonta egy SWIFT-átutalást is díjmentesen indíthatnak. Ezt követően a pénznemtől függően 1 000 vagy 2 000 Ft díjat kell fizetniük.
Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés