Nagyon nem mindegy, hol igénylitek a Babaváró hitelt!

Nagyon nem mindegy, hol igénylitek a Babaváró hitelt!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-10-18
 

A bankok komoly összegű jóváírásokkal csábítják magukhoz a mind kisebb számú Babaváró hitelt igénylő párt. A lehetőséget mindenképpen érdemes kihasználni, hiszen nettó pénzügyi előnyről van szó. Ha ez alapján választanál bankot, akkor azonban nagyon figyelj oda az apróbetűs részre, ugyanis a jóváírás feltételei nagyon különbözőek.

A Babaváró hitel egy államilag támogatott, ingatlanfedezet nélkül igénylehető, szabad felhasználású hitel, ami az első öt évben mindenképpen kamatmentes, ha pedig ezen idő alatt legalább egy gyerek születik, akkor a futamidő végéig az is marad. Ráadásul a másodig gyerek érkezésekor elengedik a fennálló tőketartozás 30 százalékát is, a harmadik babánál pedig a hitel lenullázódik. Kijelenthetjük tehát, hogy jelenleg aligha van ennél kedvezőbb kölcsön Magyarországon.

Éppen az állami támogatás miatt a Babaváró legfontosabb feltételei minden banknál azonosak, ugyanakkor van egy sor olyan különbség, ami miatt mégis jelentős tétje van a bankválasztásnak. Sokan nem tudják például, hogy a bírálat bankonként eltérő, ezért előfordulhat, hogy míg az egyik helyen kikosarazzák a párt, egy másik pénzintézetnél megkapják a szükséges összeget. Éppen ezért elutasítás esetén érdemes lehet olyan hitelközvetítőhöz fordulni, aki jól ismeri a bankok gyakorlatát, mert az elutasítást követően az igénylés beadható más pénzintézethez is. (A Babavárót a pár egyetlen alkalommal veheti csak fel, de próbálkozni többször is lehet.)

Mennyi
Babaváró
hitelt kaphatok?

Akár 200 ezer forint jóváírást
kaphatsz hiteled mellé, ha 2024. Október végéig megígényled.

Ft
Bankmonitor
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
  • folyósítás akár 3 nap alatt
  • nincs felesleges banki találkozó -
    Csak szerződéskötésre kell bemenned
  • ügyintézés otthonról -
    Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Ügyfélportál felületen
  • díjmentes
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
  • Mekkora lesz a havi törlesztés?
  • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Szeretnéd felgyorsítani az igénylésed?
Töltsd ki az adatbekérőt!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Ezen kívül szempont lehet a bank kiválasztásakor a kapható jóváírás összege is, hiszen ki ne szeretne hozzájutni akár 260 000 forint „ajándékpénzhez”. Ugyanakkor a jóváírásért cserébe elvárt feltételek meglehetősen különbözőek, van, ahol például elvárás, hogy a maximális, 11 millió forintot vegyük fel, de az is eltérő, hogy kell-e a banknál számlát nyitni cserébe.

Hirdetés

Hirdetés

Gránit Bank: 180 000 + 80 000 Ft

A 2024. október 31-ig benyújtott Babaváró kölcsönigénylésekre egy alkalommal 180 000 forint jóváírást ad a bank, amennyiben a folyósítás 2024. november 31-ig megtörténik.

Ha az igénylők egyike a szelfis számlanyitás keretében a banknál lakossági bankszámlát nyit, valamint teljesíti a feltételeket, akkor további 40 000 forintot írnak jóvá a számláján. A jóváírás feltétele a sikeres szelfis számlanyitás, a marketing célú megkeresésekhez való hozzájárulás, 60 napon belüli Gránit eBank aktiválás, illetve 5 db sikeres bankkártyás vásárlás (tranzakciónként minimum 1 000 Ft értékben) és legalább 150 000 forint egyösszegű jóváírás a bankszámlán. Amennyiben a pár mindkét tagja számlát nyit a fenti feltételekkel, akkor összesen 80 000 forintot kaphatnak, így a Babaváró igénylésével együtt 260 000 forintra tehetnek szert.

CIB Bank: 180 000 Ft jóváírás vagy ugyanekkora értékű egészségügyi kupon

A CIB Bank továbbra is 180 000 forintot ír jóvá az ügyfél náluk vezetett számlájára, amennyiben az igénylés 2024. október 31-ig, a folyósítás pedig 2024. december 12-ig megtörténik. A jóváírás feltétele, hogy a házaspár legalább egyik tagjának számlája legyen a CIB Banknál, a jóváírás ugyanis ide érkezik majd.

A Babavárót igénylő pár dönthet úgy, hogy a jóváírás helyett a 180 000 forint értékű egészégügyi kupont választja a feleség részére. A család két csomag közül választhat:

1. csomag: nagy laborcsomag, nőgyógyászati konzultáció, táplálkozási tanácsadás, tanácsadás (pl. oltás, szoptatási, táplálási, életmód), általános csecsemő- és gyermekszakorvosi vizsgálat, csecsemőkori csípőszűrés.

2. csomag: nagy laborcsomag, endokrinológiai konzultáció, hasi-és kismedencei UH, emlő ultrahang, nőgyógyászati konzultáció, tanácsadás (életviteli, táplálkozási).

K&H Bank: 160 000 Ft

A K&H Bank 160 000 forint jóváírást ad az ügyfél hiteltörlesztésre szolgáló, K&H Banknál vezetett bankszámlájára a sikeres folyósítást követően akkor, ha a hitelösszeg legalább 11 millió forint, valamint hozzájárul az esetleges marketingcélú megkeresésekhez és nem tiltakozik az alapszintű marketingcélú adatfelhasználás ellen.

UniCredit Bank: 150 000 Ft

Az UniCredit Bank a 2024. december 31-ig befogadott Babaváró hitelekre 150 000 forint jóváírást fizet azzal a feltétellel, hogy a kölcsön folyósításának 2025. február 28-ig meg kell történnie. Magára a jóváírásra a folyósítást követő hónapban kerül sor. Itt a Babaváró igénylésének nem feltétele az UniCredit Banknál vezetett bankszámla, ahogy minimálisan elvárt hitelösszeg sincs.

MBH Bank: 150 000 Ft

Az MBH Bank 150 000 forint jóváírást fizet a legkésőbb 2024. december 31-ig hiánytalanul befogadott Babaváró hitelekre abban az esetben, ha a kölcsön összege legalább 10 000 000 Ft. A jóváírás az MBH Banknál vezetett, hitelszerződésben szereplő bankszámlára történik.

Erste Bank: 150 000 Ft

Az Erste Bank visszavonásig érvényben lévő akciója keretében 150 000 forint egyszeri jóváírást fizet a folyósítást követően. Feltétel, hogy a hitelösszeg 11 000 000 Ft legyen, a főadós vagy az adóstárs a Babaváró hitel folyósításakor rendelkezzen Erste banki „aktív” bankszámlával és azt a hitel futamideje alatt fenntartsa. A főadósnak és az adóstársnak ezen kívül pozitív marketing nyilatkozatot is kell tennie.

MagNet Bank: 150 000 Ft

A MagNet Bank 150 000 forint jóváírást ad azoknak, akik hiteligénylése 2024. december 31-ig befogadásra, 2025. február 28-ig pedig folyósításra kerül. Feltétel még a legalább 8 millió forint hitelösszeg, valamint az, hogy mindkét igénylő rendelkezzen bankszámlával a banknál.

Raiffeisen Bank: 150 000 Ft

A Raiffeisen Bank 150 000 forint feltétel nélküli jóvárírást ad a 2024. december 31-ig igényelt és 2025. február 28-ig befogadott Babaváró kölcsönszerződésekre. Mivel itt nem feltétel, hogy a Raiffeisen Banknál vezetett számlája legyen a párnak, a számlanyitással plusz pénz zsebelhető be. Ha a pár egyik tagja számlát nyit a banknál, akkor összességében 200 000 forintra lehet szert tenni, míg két számla megnyitásával 250 000 forint lesz az elérhető pénzügyi előny.

OTP Bank: 0 Ft jóváírás

Az OTP Bank jelenleg nem ad jóváírást a nála Babaváró hitelt igénylő pároknak.

Hirdetés
Hirdetés