Ne aprózd el: 15 milliós lakáshitel az otthont vásárlóknak!

Ne aprózd el: 15 milliós lakáshitel az otthont vásárlóknak!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-10-09 Frissítve: 2021-12-29
 

Egyik ügyfelünk azzal a kérdéssel fordult hozzánk, hogy nettó 400 ezres családi jövedelem mellett hol érdemes 15 millió forint lakáshitelt 10 évre felvennie. Kérdésére most megírtuk és közzétesszük a válaszunkat.

Vágjunk is a közepébe! A legtöbb olvasónk nem is hinné, hogy mekkora különbségek vannak a fenti esetre adott banki ajánlatok között. Összehasonlítottuk a futamidő végéig fix kamatozású, kiszámítható hiteleket. 20 milliós ingatlanérték mellé felvett 15 millió Ft-os lakáshitelre néztük meg, hogy 10 év alatt mennyi fizetendőnk keletkezik. Az alábbi táblázatunkban mutatjuk a részleteket:

Ahogy világosan látható, az UniCredit Bank ajánlata messze felülmúlja a többi bankét. Nézzük csak a különbségek mértékét! Nagyon nem elhanyagolható, hogy a 10 éves futamidő alatt még a 2. helyezetthez képest is közel 900 ezer Ft-tal kevesebbet kell visszafizetnünk a 15 milliós felvett összegre. Az ugyanígy számított különbözet az 5. helyezetthez képest már 1,3 millió Ft-ra nő. Ha tehetjük, nem kérdés, hogy a fenti bemeneti feltételek mellett melyik bank hitelét érdemes választanunk.

Ha érdekel, hogy melyik bank ajánlata a Te helyzetednek leginkább megfelelő, nézd meg a részletes Lakáshitel kalkulátorunk segítségével!

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

 

Érdemes megemlíteni, hogy ha van önsegélyező pénztári számlánk, akkor az arra történő befizetéstől számított 180 nap elteltével onnan is tudjuk törleszteni a lakáscélú jelzáloghitelünket.

Azt se felejtsük el, hogy Lakástakarékból elő tudjuk törleszteni majd a lakáshitelünket! Amennyiben tudnunk fizetni a havi törlesztők mellett lakás-takarékpénztári megtakarítást is, és még nincs ilyen szerződésünk, akkor mindenképp kössünk a lakáshitelünk mellé! Ha még nincs lakástakarékod, nézd meg a részletes lakástakarék kalkulátorunkat vagy az alábbi egyszerűsített kalkulátort!

Kamatbónusz
29 000 Ft-tól 4 342 500 Ft-ig
Bankmonitor
A várhatóan legkedvezőbb ajánlatok
Most kamatbónusszal
gyűjthető össze lakás célra.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatba és az Online Lakástakarék Pénztár promóciós szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hiba történt
    Hirdetés
    Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

    És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

    Hirdetés