Nem kell értékbecslés és közjegyzői okirat a lakáshitelekhez

Nem kell értékbecslés és közjegyzői okirat a lakáshitelekhez
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-03-19
 

Az MNB a mai napon új intézkedési csomagot fogadott el, melyből az egyik legérdekesebb pont a lakáshitelekre vonatkozik. A folyamatban lévő ügyleteknél a jegybank felmentést ad a közjegyzői okirat és az értékbecslés elkészítése alól.

Egy ma délután megjelent MNB közlemény alapján a lakáshitel igénylések folyamata könnyebbé válik. A folyamatban lévő igényléseknél ugyanis átmenetileg felmentést ad a jegybank a bankoknak a közjegyzői okirat és az értékbecslés elkészítése alól. 

Fontos azonban megjegyezni, hogy ezeket utólagosan, a folyósítást követően pótolni szükséges. Ettől függetlenül ez a lépés a jelen helyzetben komoly segítség lehet a lakáshitelek gördülékeny és gyors lebonyolításában. Megosztjuk olvasóinkkal, ha megtudjuk, az egyes bankok hogyan élnek ezzel a lehetőséggel.

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés