Nyugdíjas ügyfeleit sem kíméli a CIB Bank

Nyugdíjas ügyfeleit sem kíméli a CIB Bank
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-05-28 Frissítve: 2018-04-04
 

A borús időjárásnak megfelelő hírrel fogadja weboldalára látogató nyugdíjas ügyfeleit a CIB Bank. Az akciós betéti kamatok után érdeklődőknek ugyanis azzal a sajnálatos ténnyel kell szembesülniük, hogy a tegnapi naptól már nem élvezhetik korábbi 0,25 százalékpontos lekötött betéti kamatelőnyüket. A lépés sokakat váratlanul érhetett, hiszen betéti kamataival a bank az utóbbi időben amúgy sem tűnik ki a mezőnyből.

Ahogy több banknál is, úgy a CIB Bank kínálatában is elérhetőek a kifejezetten nyugdíjasokat célzó termékek. A bank még 2008 végén debütált a CIB Nyugdíjas termékcsomaggal, ami az idősebb korosztálynak szól. A csomag egyik legvonzóbb eleme a CIB Nyugdíjas Betét volt, amely a Nyugdíjas Bankszámla Plusz ügyfélkörének kiemelkedő betétlekötést biztosított. A betét ugyanis a standard lekötött betéteknél magasabb kamatokat kínált mind forint, mind pedig euró lekötésekre, továbbá az akciós betéteket is kedvezőbb kamatok mellett vehették az ügyfelek igénybe.

A feltételek igen egyszerűek, ahhoz, hogy  valaki ilyen típusú számlával rendelkezzen, nyugdíjának a bankszámlájára kell érkeznie, valamint a számla mellé egy bankkártyát kell igényelnie, és így meg is kaphatja a 0,25 százalékpontos extra kamatot. Azaz kaphatta, ugyanis ez az állandó akció került megszüntetésre. A kamatkedvezmény eltörlésének híre banki berkekben is újnak számíthat, hiszen az oldalon a termék ismertetője alatt még mindig megtalálható, mint kiemelt ajánlat.

Kamatkedvezmény ide, vagy oda, szerencsére a betéti kamatok között szemezgetve találhatunk még kedvező ajánlatokat.

1

Aki pedig a csökkenő kamatkörnyezetben és a forrásokért folytatott lanyhuló versenyben nem elégszik meg a lekötött betéti kamatszintekkel, annak ajánljuk figyelmébe a Bankmonitor e-Bookját, amely segítségével egyszerűen ismerkedhet a befektetések világával.

1

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés