Olcsóbb hitel, rugalmasabb feltételek – Miben segíthet egy szakértő?

Olcsóbb hitel, rugalmasabb feltételek – Miben segíthet egy szakértő?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-03-16 Frissítve: 2024-02-28
 

Sokan félnek pénzügyi szakértő segítségét kérni, esetleg egy korábbi negatív tapasztalat miatt utasítják el a kapcsolatfelvétel lehetőségét. Igyekszünk eloszlatni a tévhiteket, és bízunk benne, ezt követően te is azt vallod majd: független szakértőt bevonni a hitelfelvételi folyamatba igenis megéri!

Összegyűjtöttük a hitelszakértő bevonása mellett szóló legfontosabb érveket, hogy megtudd, ebben így miben különbözik a hiteligénylés folyamata ahhoz képest, mintha te magad mennél be egy bankfiókba.

Nem fogunk rábeszélni semmire

Függetlenségünknek köszönhetően az összes bank teljes termékpalettájából tudsz választani. Mivel nem vagyunk arra kötelezve, hogy kifejezetten egy konkrét bank termékét ajánljuk számodra, ezért a Bankmonitor hitelszakértői az igényeidet és az érdekeidet tartják szem előtt a választás során. Az objektív, több szempontú összehasonlításnak köszönhetően pedig végül megalapozott döntést hozhatsz!

Hirdetés

Hirdetés

Anyagilag jobban jársz velünk

A bankok a Bankmonitort jelentős kedvezményekkel támogatják, így több bank esetében alacsonyabb kamattal tudsz hitelt felvenni annál, mintha közvetlenül a bankfiókban igényelnéd azt. A kamatkedvezményeken túl ingyenes bankszámla és előtörlesztés is járhat még a lakáshitelhez. A banki ajánlatok összehasonlítása során pedig szemmel látható különbségek jelennek majd meg a visszafizetett összeg és a havi törlesztő tekintetében.

Mindent egy helyen

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy a piaci hitelek mellett az állami támogatások, illetve a támogatott hitelkonstrukciók igénylésében is tudunk-e segíteni számukra, hiszen mind többen veszik igénybe ezeket. Erre a válasz az, hogy természetesen igen!

Hitelszakértőink a CSOK-ot, a CSOK hitelt és a Babaváró támogatást illetően egyaránt naprakész információkkal rendelkeznek, így mindezek egyszerre igényelhetők a választott banknál.

Időt spórolunk

Bizonyára tapasztaltad, hogy mennyire nehéz átlátni az összes bank ajánlatát. Ráadásul ez meglehetősen időigényes tevékenység is.

Amennyiben a Bankmonitort választod, akkor mindössze egyetlen alkalommal kell egyeztetned velünk, ezt követően rövidesen megkapod a számodra elérhető legjobb banki ajánlatokat. A szakértőinkkel történő kommunikációhoz nem kell a munkából sem kiesned, esetleg időt vesztegetned az utazással, hiszen telefonon vagy videohívásban is elérhetőek. Sőt, az igénylés leadását is elintézik helyetted. Neked mindössze a jóváhagyást követően a szerződéskötésre kell megjelenned a bankfiókban.

Előminősítés

Hitelszakértőinktől kérhetsz előminősítést vagy előbírálatot is. Ennek előnye, hogy rövid időn belül elkészül, segítségével pedig elkerülheted az esetleges buktatókat. Speciális esetekben, például családon belüli vásárlás, vagy állami támogatás és hitel egyszerre történő igénylése esetében pedig szinte kötelező előre egyeztetni! Kiváló döntés abban az esetben is, hogy ha még csak tervezed a hitelfelvételt, viszont a megvalósulás egy később időpontban történik majd.

Kihasználhatod a kapcsolatrendszerét

Bizonyára tapasztaltad már, ha ajánlásból kérsz kontaktot, akkor többségében meg vagy elégedve az eredménnyel. Ugyanez igaz a hitelfelvételeknél is. A hitelszakértők is bevált kapcsolatrendszerrel dolgoznak, melynek felhasználásával például egy ingatlanvásárlás során elkerülhető, hogy az adásvételi szerződést esetleg utólag kelljen módosítani. Ezen túlmenően a szakértők tapasztalatból tudják, hogy a választott bank mely bankfiókjának közreműködését érdemes kérni a sikeres ügymenet érdekében.

Ingyenes

A független szakértőket a bank fizeti az ügylet megvalósulása esetén. Motivált tehát abban, hogy minél előbb jóváhagyják a kérelmedet. Számodra a Bankmonitor közreműködése tehát minden esetben ingyenes!

Ha egyetértesz az érveinkkel és hitelfelvételt tervezel, add le jelentkezésedet az alábbi kalkulátorban, és 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot a Bankmonitor hitelszakértője!

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés