Országosan is egyedülálló összefogás jött létre Szegeden, a Bankmonitor égisze alatt

Országosan is egyedülálló összefogás jött létre Szegeden, a Bankmonitor égisze alatt
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-05-28
 

Csapdák nélkül, ahol élmény az ügyintézés – országosan is egyedülálló összefogás jött létre Szegeden, a Bankmonitor égisze alatt, hogy pénzügyeid mindig biztonságban legyenek!

Legyen szó hitelről, biztosításról, ingatlan vásárlásról, vagy éppen lakáskiadásról, a beavatatlan szemeket alaposan meg tudják izzasztani a pénzügyek szövevényes útvesztői. Ha befektetésedet jó kezekben szeretnéd tudni, s nem akarsz a csapdákon, s különböző buktatókon aggódni, bízd magad bártan a Bankmonitor szegedi partnerirodájának sokat tapasztalt csapatára, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy megtalálják a számodra tökéletes megoldásokat. Ennek érdekében pedig egy igazán komplex szolgáltatás csomaggal rukkoltak elő: három cég egyesült ugyanis a Bankmonitor égisze alatt, így az Adlak Ingatlanforgalmazó Kft-vel és a MITAL.properties ingatlankezelővel karöltve várják ügyfeleiket. Hogy milyen lehetőségeket kínálnak, arról a három partnercég vezetőjével beszélgettünk.

Hirdetés

Hirdetés

MAXIMÁLIS ÜGYFÉLKISZOLGÁLÁS

Várhelyi Kornélia, a Bankmonitor délkeleti központjának régióvezetője 2019 májusában csatlakozott a Bankmonitor csapatához. „Előtte három multinál dolgoztam vezető pozícióban. Pont a válság közepén, 2010-ben hoztam egy döntést, hogy szeretném az ügyfeleket függetlenként maximálisan kiszolgálni. Ekkor indult a független szakértői, tanácsadói pályám“ – idézte fel a kezdeteket Várhelyi Kornélia. Mint elmesélte, már elsőre nagyon megtetszett neki maga a márka, hiszen a Bankmonitor már bebizonyította, hogy hitel és biztosítás szolgáltatásaival mindig megtalálja a legkedvezőbb ajánlatokat ügyfelei számára, függetlenül attól, melyik banknál vezeted a számládat.

MEGKERESIK A SZÁMODRA A LEGKEDVEZŐBB BANKFÜGGETLEN MEGOLDÁSOKAT

„Például egy „zöld“ bank nem biztos, hogy ajánlaná a „kék“ bank termékeit, az ügyfeleknek viszont lehet, hogy az adott banknál nem minden megoldás előnyös. Ezért mi megkeressük számukra azokat a lehetőségeket, melyek az élethelyzetéhez, a bevételeihez, az álmai megvalósításához a legkedvezőbb konstrukciókban bármelyik banknál, vagy pénzintézetnél megtalálható, akár lakossági, vagy vállalati területen“ – avatott be bennünket Várhelyi Kornélia. Mint a régióvezetőtől megtudtuk igen széles portfólióval rendelkeznek, így segítséget nyújthatnak neked:

  • a lakossági és vállalati biztosításokban,
  • hitelfedezetibiztosításokban,
  • egészségbiztosításokban,
  • gyermek jövőtervezésben,
  • nyugdíjmegoldásokban,
  • lakáshitelben,
  • hitelkiváltásban,
  • CSOK igénylésében,
  • babaváró hitelben,
  • személyi kölcsönben,
  • lakás előtakarékosságban,
  • vállalati finanszírozás – új széchényi programokban,
  • valamint akkor is, ha bankszámlanyitás-váltásra lenne szükséged.

IGEN NÉPSZERŰEK AZ ÚJ CSALÁDTÁMOGATÁSI RENDSZEREK

„Pénzügyi területen most indul egy új felújítási program júniusban. Itt még sok a nyitott kérdés, de ebben a felújítási támogatásban is tudunk segíteni partnereinknek. De nagyon népszerűek a babaváró, illetve az új családtámogatási rendszerek, akár a CSOK Plusz, vagy vállalati vonalon a Széchenyi Kártyák kedvező kamattal“ – árulta el Kornélia.

AZ ORSZÁGBAN IS EGYEDÜLÁLLÓ ÖSSZEFOGÁS SZÜLETETT

A régióvezető azonban nem elégedett meg azzal, hogy a hitelek és a biztosítások terén segítse ügyfeleit, ezért megkereste azokat a partnereket, akik hozzá hasonlóan minőségi szolgáltatást kínálnak ügyfeleiknek, legyen szó ingatlanajánlásról, jogi tanácsadásról, vagy éppen befektetői támogatásról. Így találkozott Kakulya Nórával, az Adlak Ingatlanforgalmazó Kft. ügyvezetőjével és Mikó Péterrel, a MITAL.properties tulajdonosával, aki a befektetési oldalon találja meg a vevőknek a legkedvezőbb megoldásokat. „A kémia már az elejétől fogva nagyon jól működik közöttünk. Mindenki nagyban szeret gondolkodni“ – mondta el a régióvezető. Mint hozzátette, mindhármójuk hitvallása, hogy náluk az ügyfél a legnagyobb érték, akit egy pillanatra sem hagynak magára, végigmenedzselik pénzügyeinek szövevényes útján.

INGATLANVÁSÁRLÁSHOZ TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

Kakulya Nóra, ingatlanközvetítő, ingatlan értékbecslő 2019 óta üzemelteti ingatlanirodáját Kiskunhalason. „Körülbelül két-három éve merült fel bennem az a gondolat, hogy keressek egy olyan partnert, akinek a segítségével ügyfeleinket hitel oldalon is ki tudjuk szolgálni, hiszen ha valaki ingatlant vásárol, az esetek 80-90%-ában hitelre is szüksége van“ – árulta el Nóra. Mint mondta, céljaihoz olyan megbízható partnert keresett, aki egy már minőségi szolgáltatásairól ismert márkát képvisel. Így találtak egymásra Kornéliával.

KOMPLEX SZOLGÁLTATÁS KÖNNYEDÉN EGY HELYEN

Mikó Péter feleségével 2019-ben alapította meg cégüket, a MITAL Ingatlankezelést családi vállalkozásként – ami a hosszú távú működés és stabilitás záloga. Eredetileg, mint ingatlanbefektetők üzemeltető partnert kerestek lakásaikhoz, de mivel Szegeden ilyen szolgáltatót nem találtak, létrehozták saját megoldásukat – amit aztán másoknak is elérhetővé tettek. Az első 2 év a tevékenységüket megalapozó és automatizáló szoftver kifejlesztésével telt. Péter közel 20 év tapasztalattal rendelkezik multinacionális cégek működésének optimalizálása, fejlesztése terén; ezirányú tudását kamatoztatta saját cégük megszervezésekor is. Szolgáltatásaik lefedik a teljes körű albérlet- és turisztikai apartman üzemeltetést (pl. AirBnB, a szerk.), ami partnereik ingatlanközvetítői és finanszírozási szolgáltatásaival kiegészítve kiváló megtérülést biztosítanak más befektetőknek is.

Alapelvük a teljeskörűség – a lakáskiadástól a mérőórák lejelentéséig, a vendégek fogadásától a takarítás, mosás leszervezéséig mindent végeznek – ügyfeleiknek, bármely szolgáltatásukat is választják, egy dolguk van: minden hónap 15-én várni a bevételt befektetésük után. Ügyfeleik a “kisbefektetőktől” – akik például örököltek egy lakást Szegeden és némi passzív jövedelemre szeretnének szert tenni – a profi befektetőkig terjed. Utóbbiak egy építési projektben akár 3-5 lakást is megvásárolnak kifejezetten befektetési céllal. Jelenleg több mint 20 ingatlant üzemeltetnek – a visszajelzések alapján mind a tulajdonosok, mind a bérlők és vendégek legnagyobb megelégedésére, árulta el Mikó Péter.

Nézd meg videónkat is, melyből még többet megtudhatsz, milyen igényekkel fordulhatsz Kornéliához, Nórához és Péterhez:

 

A Bankmonitor csapatát itt találod:

Szeged, Attila utca 13

Várhelyi Kornélia: +36 30 773 9363

Kakulya Nóra, Adlak Ingatlanforgalmazó Kft: +36 30 692 8487

Mikó Péter, MITAL Ingatlankezelés: +36 30 321 3001

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Sóti Gellért

Hirdetés
Hirdetés