Pénzügyi közvetítők figyelem: AEGON partnereket keresünk

Pénzügyi közvetítők figyelem: AEGON partnereket keresünk
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2015-08-10
 

Pénzügyekkel foglalkozol, és szeretnéd jobban kiszolgálni ügyfeleidet? Az AEGON Magyarországnál most olyan pénzügyi területen dolgozó tanácsadókat, és közvetítő vállalkozásokat keresünk, akik szeretnének még több területen megfeleli ügyfeleik változatos igényeinek.

Előfordult már veled olyan, hogy nem rendelkeztél azzal a megoldással, amit ügyfeled szeretett volna? Ismerőshöz, vagy ami még rosszabb, esetleg a konkurenciához küldted, mert nem tudtad kiszolgálni?

Ilyenkor nem csak a Téged megillető bevételtől esel el, de eggyel kevesebb szálon is kötődsz ügyfeledhez.

Aegon partnerként a döntés a kezedben van

Olyan tanácsadókat keresünk, akik keményen dolgoznak, hogy elégedett ügyfeleik legyenek, ugyanakkor sikeres vállalkozóként szeretnék magukat és vállalkozásukat is tovább fejleszteni.

Az AEGON PRESTIGE üzletág partnereként nem kell elkötelezned magad kizárólag az AEGON termékei mellett, azonban megkapod a teljes palettánkat, és szakmai támogatásunkat is.

AEGON partnerként a következő termékek értékesítéséhez kapod kezedbe a kulcsot:

– Lakáshitelek
– AEGON Lakástakarék-pénztár
– Élet- és vagyonbiztosítások
– Egyéb banki termékek és befektetések

Partnereink nem csak versenyképes juttatást és elismerést kapnak, de részt vehetnek az AEGON PRESTIGE partnereknek szervezett képzéseinken is.

Mindez nem kerül Neked semmibe és nem vállalsz kockázatot sem. Ezzel kapsz még egy érvet a vállalkozásod mellé, és még egy lehetőséget, hogy többet adj ügyfeleidnek, mint a konkurenciád.

Légy tagja egy sikeres emberekből álló motivált csapatnak, tanulj és válj még sokoldalúbb pénzügyi tanácsadóvá.

Kérj megkeresést az AEGON PRESTIGE csapattól, és nézzük meg, hogyan tudunk együttműködni!

ÉRDEKEL A PARTNERSÉG >>

Hirdetés
Hirdetés