Számlanyitás a kanapé kényelméből? Már ilyet is lehet!

Számlanyitás a kanapé kényelméből? Már ilyet is lehet!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-11-15
 

Napjainkban egyre több digitális újdonság jelenik meg a bankszektorban, gondoljunk csak az azonnali fizetésekre vagy a mobilfizetési lehetőségekre. Gondoltad volna, hogy a bankfiókba már azért sem kell bemenned, hogy számlát nyithass? Cikkünkből most megtudhatod, mit kínál az innovatív K&H számlanyitás mobilapplikáció!

Azonnal szükséged lenne egy bankszámlára? Legszívesebben otthonról intéznéd az egész procedúrát? Képzeld, lehetséges! Ma már nem kell a várakozás vagy a bankfiókok nyitvatartási ideje miatt aggódnod, hiszen a mobilodról is bármikor, otthonod kényelméből elintézheted. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a K&H Banknál elérhető online számlanyitás alkalmazás teljes mértékben digitális élményt ígér.

Hirdetés

Hirdetés

Egyszerűen, online

Az app használata igen egyszerű: ha már elmúltál 18 éves, magyar állampolgár vagy, és még nincs számlád a K&H-nál, az alkalmazás letöltését követően, az okmányok befotózása és egy szelfi készítése után már intézheted is a pénzügyeidet. Szerződésedet és a többi hivatalos dokumentumot is digitálisan érheted el, hiszen az ügyintézés 100%-ig papírmentes.

A legtöbb funkció azonnal a kezedben

A számlanyitást követően a K&H mobilbankból (vagy az e-bankból) minden funkciót szinte azonnal elérhetsz! Legyen szó átutalásról, csoportos beszedés indításáról vagy biztosításkötésről. Sőt, a számlanyitással járó digitális bankkártyádat azonnal használhatod fizetésre bármely mobilfizetési megoldással. Az Apple Pay, Google Pay vagy Garmin Pay lehetőségekkel élve nem kell megvárnod, hogy plasztikkártyád megérkezzen, akár már a számlanyitás utáni kávét is fizetheted új számládról.

Személyre szabott számla

A kényelem mellett további érv az online számlanyitás mellett, hogy digitálisan igényelt számládat három hónapig díjmentesen használhatod, mely időszak letelte után (pénzügyi szokásaid alapján) a számodra legmegfelelőbb számlacsomagot javasolja majd a Bank. Ezáltal olyan bankszámlád lehet, ami tényleg minden igényedet kielégíti, és emellett optimális díjazást is kínál. Ne feledd, online számlanyitást követően is minden funkciót ugyanúgy elérsz, mintha egy bankfiókban intézted volna.

Számítanak az évek! 18-26 közötti életkorban választhatod a K&H ifjúsági számlacsomagot, mellyel továbbra is kedvezményesen élvezheted a bankszámlád nyújtotta előnyöket. 26 év felett várnak rád a különbözően összeállított konstrukciók, melyek legtöbbje az első évben díjmentes kártyadíjjal és akár 5 ingyenes belföldi átutalással kecsegtet.

Az online számlanyitás pro és kontrája

Valóban megéri az online számlanyitás? Szerintünk mindenképpen érdemes élni azokkal a digitális lehetőségekkel, amelyek innovatívan segítik a mindennapjaidat! Biztosan állíthatjuk, hogy az online folyamat teljesen biztonságos is, hiszen a Bank minden esetben kiemelt figyelmet fordít személyes adataid védelmére és az informatikai rendszerek biztonságára. Ha pedig elakadnál, vagy kérdésed van, bármikor kérheted szakértő munkatársak segítségét egy hozzád közeli személyes ügyfélponton.

Kapcsolódó szolgáltatások:

  • számlavezetés
  • Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás [K&H mobilbank, Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay]
  • Betétikártya-szolgáltatás [K&H lakossági bankkártyák]
  • Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön/külföldön
Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés