Személyi kölcsön mellé 30-80 ezer Ft jóváírás? Már több banknál is ez a módi!

Személyi kölcsön mellé 30-80 ezer Ft jóváírás? Már több banknál is ez a módi!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-09-27
 

A bankok a legkülönbözőbb módszerekkel igyekeznek magukhoz csábítani a személyi kölcsönt igénylőket, ezek egyike az, amikor bizonyos összegű jóváírást adnak a folyósítást követően. Jelenleg 30-50 ezer Ft jóváírást adnak az egyes bankok, ám nagyobb hitelösszeg igénylésével vagy bankszámlanyitással a bezsebelhető összeg még feljebb tornázható. Ugyanakkor mindenkit óva intenénk attól, hogy kizárólag ez alapján válasszon személyi kölcsönt, mert a banki ajánlatok árazása nagyon különböző, így egyáltalán nem biztos, hogy végül azzal járunk jól, amelyik a nagyobb jóváírást ígéri.

MBH Bank: 30 000 Ft

Az MBH Bank visszatérítésként 30 000 Ft-ot ad minden 2023. szeptember 6. és szeptember 30. között befogadott Plus elnevezésű, folyósított személyi kölcsön után. Fontos, hogy a Plus többletfeltételei teljesüljenek, amit a bank 2023. december 13-án ellenőriz, ha pedig ez rendben van, akkor a visszatérítést december 18-án írják jóvá a személyi kölcsönhöz kapcsolódó bankszámlán.

A Start Plusz konstrukció esetében az elérhető kamat 16,49%, amihez legalább 150 000 Ft nettó jövedelmet kell tudni igazolni, de feltétel az MBH Banknál vezetett bankszámla, valamint a minimum 6 hónapos folyamatos munkaviszony, a 12 hónapos vállalkozói múlt vagy nyugdíj. Az Extra Plus személyi kölcsön kamata 5 millió Ft hitelösszeg alatt 14,99%, míg 5 millió Ft-tól 13,49%, ugyanakkor minimum 400 000 Ft nettó jövedelem az elvárás. További feltétel még a rendszeres jóváírás vállalása az MBH Banknál vezetett bankszámlára, mint ahogy a törlesztésnek is a banknál vezetett számláról kell teljesülnie. Itt is elvárás a minimum 6 hónapos folyamatos munkaviszony, a 12 hónapos vállalkozói múlt vagy nyugdíj.

Hirdetés

Hirdetés

UniCredit Bank: 30 000 Ft + 50 000 Ft + 35 000 Ft 

Amennyiben 2023. szeptember 18. és november 30. között online igénylünk és online kötünk Fix Kamat személyi kölcsön szerződést, akkor 30 000 Ft jóváírást kaphatunk. Ha pedig a hitelösszeg eléri a 3 000 000 Ft-ot, akkor egy aktuális akció keretében egy havi törlesztőrészletet, maximum 50 000 Ft-ot is visszakaphatunk. Mivel az akciók összevonhatók, akár 80 000 Ft jóváíráshoz is hozzá lehet ily módon jutni. Az „Online Plusz 30 000 forint visszajár” promócióban kizárólag olyan ügyletek vehetnek részt, melyekbe adóstárs nem kerül bevonásra, illetve nem hitelközvetítőn keresztül történik a kölcsön igénylése.

Fontos ugyanakkor, hogy a törlesztőrészlet visszatérítés és az egyszeri jóváírás feltétele a szerződésben vállalt kamatkedvezmény-feltételek teljesítése, illetve valamennyi törlesztőrészlet szerződésszerű megfizetése. Amennyiben egy naptári éven belül több Fix Kamat személyi kölcsönt is felveszünk, úgy csak egy alkalommal, a korábban kötött kölcsönszerződés esetében kaphatjuk meg a jóváírást és a visszatérítést. Vagyis nem jelent pénzügyi előnyt az, ha nagyobb hitelösszeg helyett szétbontjuk az igénylésünket.

Amennyiben a személyi kölcsön igénylésekor Mobil Aktív Plusz vagy Ikon Plusz számlacsomagot nyitunk 2023. november 30-ig az UniCredit Banknál, az előbbihez Mastercard Standard, az utóbbihoz pedig Mastercard Gold betéti kártyát rendelünk, aktiváljuk az mBanking mobilalkalmazást, valamint vállaljuk, hogy az előbbire legalább 300 000 Ft, míg az utóbbira legalább 400 000 Ft jövedelem érkezik a következő hónaptól, akkor 35 000 Ft jóváírást kaphatunk. Amennyiben az akció időszaka alatt (2023. november 30-ig) kezdeményezzük a bankszámla zárását, abban az esetben a jóváírást vissza kell fizetnünk. (Persze megfontolandó lehet az UniCredit Partner Aktív Zéró számla nyitása, mert bár ehhez nem jár jóváírás, akár 3 évig költségmentesen használható, ami végsősoron nagyobb pénzügyi előnyt jelenthet.)

Raiffeisen Bank: 50 000 + 30 000 Ft jóváírás

A Raiffeisen Bank bizonyos feltételek teljesítése esetén 50 000 Ft jóváírást ad a tőlük személyi kölcsönt igénylőknek, ami a bankszámlanyitásért kapható 30 000 Ft jóváírással együtt akár 80 000 Ft-ot is jelenthet. A személyi kölcsön esetében a jóváírás feltétele, hogy az igénylés október 6-ig megtörténjen, a folyósított hitelösszeg pedig legalább 2 000 000 Ft legyen. Természetesen itt is elvárás, hogy a jóváírás napjáig a hiteltörlesztés rendben megtörténjen, de feltétel még, hogy a hitelt ne törlesszük elő részben vagy egészben a jóváírás napjáig.

Egy Személyi Kölcsönnél maximum egy jóváírás nyújtható, vagyis a jóváírás abban az esetben sem jár többször, amennyiben egy ügyletben adós és adóstárs is szerepel.

A Raiffeisen Banknál a személyi kölcsön felvételekor kapható 50 000 Ft-os jóváírás akár további 30 000 Ft-tal is megfejelhető, ha bankszámlát is nyitunk. Amennyiben ugyanis szeptember 29-én 12 óráig promóciós bankszámlát nyitunk online vagy bármelyik Raiffeisen bankfiókban 1 év hűségidővel, úgy 30 000 Ft jóváírást kapunk legkésőbb 2023. október 31-ig erre a számlára. Ebben a promócióban jelenleg a Díjnyertes Számla, az Aktivitás 3.0 Számla, a Mindennapok 2.0 Számlacsomagok, a Premium Gold 2.0 Számlacsomag és a Premium Select Számlacsomag van benne, vagyis ezek nyitásakor jár a fenti kedvezmény.

Mit jelent a hitel költségéhez képest a jóváírás?

A személyi kölcsön felvételéhez adott 30-80 000 Ft jóváírás jól hangzik, ám érdemes megvizsgálni azt is, hogy ez a hitel teljes költségéhez képest mit is jelent.  3 millió Ft hitelnek – 7 éves futamidő és 300 000 Ft nettó igazolt jövedelem esetén – például banktól függően 70 300 – 83 400 Ft lehet a havi törlesztője, vagyis fél vagy egy havi törlesztőt kaphatunk vissza akkor, amennyiben kihasználjuk a lehetőséget.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés
Hirdetés