Új Széchenyi Hitel: 2 napon belül kaphatsz banki ajánlatot

Új Széchenyi Hitel: 2 napon belül kaphatsz banki ajánlatot
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-08-14
 

A koronavírus kedvezőtlen hatásának mérséklése céljából megújították a Széchenyi Kártya Programot: a kis- és középvállalkozások még kedvezőbb feltételekkel, nagyobb állami támogatással juthatnak forráshoz ebben a nehéz helyzetben. A Bankmonitor szakértőinek segítésével 2 munkanapon belül megtudhatod mekkora összeget igényelhetne vállalkozásod az új konstrukcióból!

2020. május 15-től igényelhető a megújult Széchenyi Hitel Program, a konstrukciót jelenleg még kedvezőbb feltételekkel, nagyobb állami támogatás mellett igényelheted, mint korábban. Ezzel is segíti az állam a járványveszély, gazdasági visszaesés ideje alatt nehéz helyzetbe került vállalkozásokat. Abban az esetben is megérheti ez a „szuperolcsó” hitel, ha céged jól átvészelte az eddigi nehéz időszakot, hiszen a konstrukcióból megfinanszírozhatod, előteremtheted jövőbeni fejlődésed alapjait is.

Hirdetés

Hirdetés

Mitől ennyire kedvező az új Széchenyi Hitel?

A konstrukció kamata a futamidő végéig fix: a támogatással csökkentett kamat nagysága 0,1-0,5% – pontos nagysága a kiválasztott konstrukciótól függ -, a hitel után kezelési költséget nem szükséges fizetned. A kezességért szükséges még díjat fizetned, ennek mértéke 0,3-1% között mozoghat. Vagyis éves szinten 0,4-1,5%-os költség mellett megkaphatod a konstrukciót.

E mellé még általában jön egy egyszeri szerződéskötési díj, melynek mértéke a hitelösszeg 0,5-1,5 százaléka. A díj maximális nagysága jellemzően 1-1,5 millió forint. Más egyszeri, induló költsége általában nincsen a Széchenyi Kártya Program keretében elérhető hiteleknek, csak egyes konstrukciók esetében lehet folyósítási díj, vagy épp bírálati díj.

A konstrukciót számos célra felhasználhatod: ideális lehet például biztonsági tartaléknak is. Amennyiben egyes vevőid a válság alatt nem tudnának időben fizetni, akkor elkerülheted ezen plusz forrás bevonásával, hogy a Te cégednek is fizetési gondjai legyenek. Lehet belőle plusz, tartalék készletet is vásárolni: így akkor is biztosítani tudod céged zavartalan működését, ha a koronavírus esetleges második hulláma alatt a szállítóid nem tudnának megfelelő készlettel ellátni.

2 nap alatt ajánlatot kaphatsz a banktól

Ha Bankmonitoron keresztül igényelnéd a Széchenyi Kártya Program valamely konstrukcióját, akkor 2 munkanapon belül – sok esetben ennél jóval gyorsabban, néhány óra alatt megkaphatod a választ – megtudhatod, hogy mekkora összegre lennél jogosult. Nem csak a Bankmonitor szakértői vizsgálnák meg a cégedet, a pénzintézet is elvégezné az előzetes minősítést és Ő küldene számodra ajánlatot.

Ehhez csupán céged adószámára és néhány alapvető adatra lenne szükség. A bank ugyanis az adószámod alapján megvizsgálná a 2019-es Beszámolóját cégednek – az előzetes minősítéshez az is elengedhetetlen, hogy céged Beszámolója már rendelkezésre álljon a Portálon a 2019-es évről.

A Bankmonitor szakértőinek elmondása alapján a 2 napon belül kiállított előzetes banki ajánlat eléggé megbízható – az esetek kevesebb, mint 10%-ban tér el attól a pénzintézet a végleges döntés során -, hiszen megvizsgálják a céged 2019-es Beszámolóját, illetve megnézik azt is, hogy teljesíted-e a minimális, KO feltételeket.

A kapott eredménytől jellemzően akkor térnek el, amennyiben az idei tört évi kimutatásokban valamilyen váratlan, negatív dolog szerepel. Emellett még utólag befolyásolhatja az eredményt a tulajdonosokról lekért KHR lista eredménye is.

Összességében 2 nap alatt megtudhatod, hogy mekkora összegre lehet jogosult céged a jelenleg egyedülálló feltételekkel kínált Széchenyi Kártya Program egyes konstrukcióiból. Ráadásul ehhez nem szükséges személyesen bemenned a bankfiókban, otthonról, kényelmesen és biztonságban elindíthatod a vizsgálatot. Ehhez nem kell mást tenned, mint a lent elérhető kalkulátorban megadnod céged adatait, szakértőnk pedig felveszi veled a kapcsolatot.

Mennyi széchenyi hiteltkaphat a céged?
 • hitelösszeg:
  max. 1.4 milliárd Ft
 • kamat:
  max. 5% fix
 • futamidő:
  max. 10 év
Több mint egy kalkulátor,
adható hitelösszeg és termékajánlat, hitelezési
tapasztalatok, buktatók és tudnivalók
Bankmonitor
Ha nem tudod a pontosan a napot, add meg a hónap első napját!
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Válassz hitelcélt!
Sajnos nem vagy jogosult támogatás igénybevételére.
Az adatok alapján az új Széchenyi Kártya Program MAX+ feltételeinek megfelelsz!
A választott hitelcélnak ajánlott kedvezményes termékkonstrukció:
  Az elérhető hitel részleteit e-mailben küldjük meg a számodra
  • Milyen összegű hitelt kaphat a céged?
  • Milyen futamidő mellett?
  • Mi a különbség a bankok között?
  • Hogyan kerüld el a buktatókat?
  A Bankmonitor szakértője teljeskörű támogatást nyújt hiteligényedhez!
  Add meg adataidat, segítünk!
  Ft
  A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
  Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
  Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
  Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
  Hirdetés
  Hirdetés