Yelloo bankszámla: fiatalokra hangolva (x)

Yelloo bankszámla: fiatalokra hangolva (x)
Hirdetés

2023-10-30
 

A Raiffeisen Yelloo bankszámla az első lépés lehet a pénzügyi függetlenség felé vezető úton a fiatalok számára. A számla havi díja 0 Ft, az utalások 20 ezer Ft összeghatárig díjmentesek, de a bankkártya első éves díját is elengedik. A számlához ezen kívül kedvezményekre jogosító Yelloo Klub tagság is jár.

A Yelloo számla (lakossági számlavezetés) már akár 14 éves kortól – egészen 26 éves korig – nyitható, így az első lépés lehet a pénzügyi függetlenség felé vezető úton. A szülők például ide utalhatják a zsebpénzt, hogy azután a fiatalok önállóan intézhessék pénzügyeiket: vásároljanak a bankkártyájukkal, utaljanak más számlára, vagy akár készpénzt vegyenek fel, ha éppen erre van szükség. A saját számla abból a szempontból is biztonságot jelent, hogy ide a szülő bármikor küldhet pénzt, ami pár másodpercen belül meg is érkezik.

Megmaradhat a szülői kontroll

A fiatalok esetében mindig fontos kérdés a szülői kontroll lehetősége. A Yelloo számlával 14-18 év közötti fiatalok is önállóságot kapnak, ám a szülők a myRaiffeisen applikációval és a DirektNet internetbanki felületen keresztül nyomon követhetik a költéseiket.

Hirdetés

Szuper kedvezmények

A Yelloo bankszámla havi díja 0 Ft, ezen kívül a kártyás vásárlások és 20 ezer Ft összeghatárig a mobil- és netbankból indított utalások is díjmentesek, valamint elengedik a számlához választott bankkártya első éves díját is.

A Yelloo számlához jár a Yelloo Klub-tagság, ami egy hűségprogram, aminél a Raiffeisen Mastercard bankkártya használatával lehet kedvezményekre beváltható pontokat gyűjteni. A kiemelt ajánlatok között van étterem, kiállítás, edzőterem és utazási szolgáltatás egyaránt.

Hogyan lehet Yelloo számlát nyitni?

18 éves kor felett önállóan, akár online is megnyitható a Yelloo bankszámla, amennyiben pedig a feltételek adottak és a számlanyitás sikeres, az akár 1 órán belül használható lesz. 14-18 éves kor között a fiatal és a szülője – vagy gondviselője – bármelyik Raiffeisen bankiókban megnyithatja a Yelloo számlát. Érdemes a Yelloo számla oldalán visszahívást kérni, mert akkor a bank szakértője minden felmerülő kérdésre válaszol, illetve a kiválasztott fiókba időpontot is foglal, így nem kell a számlanyitáshoz még csak sorban állni sem.

A Yelloo számláról itt tudhatsz meg minden információt, de akár azonnal el is indíthatod a számlanyitást.

A Yelloo Klubról pedig itt olvashatsz.

Hirdetés