Ingatlanbefektetés hitellel: többszörözd meg a nyereséged! (videó)

Ingatlanbefektetés hitellel: többszörözd meg a nyereséged! (videó)
Hirdetés
Hirdetés

Videó2022-01-18
 

Az ingatlanbefektetés rendkívül népszerűvé vált az elmúlt években. Az ebben rejlő profit lehetőséget kívánjuk bemutatni legfrissebb videónkban. A lakáshitel igénybevételével elérhető többlet nyereség 20 éves időtávon 18-42 millió Ft között mozog egy átlagos budapesti használt lakásra vetítve is (35 millió Ft-nyi befektetés). Természetesen ez magasabb kockázatot is hordoz, azonban ez is kezelhető megfelelő módon. 

Videónkban egy átlagos budapesti használt lakás megvásárlásán és bérbeadásán keresztül elérhető befektetést vizsgálunk két alternatívában:

  1. A lakás értéke (35 millió Ft) már rendelkezésre áll és hitel nélkül megvesszük az ingatlant, majd kiadjuk.
  2. Nem egy, hanem két lakást veszünk, a meglévő pénzünk mellé ugyanannyi lakáshitelt felvételével.

A végeredmény (20 évig) változatlan ingatlanár és bérleti díj mellett:

Teljes értékrealizálás = összes bérleti díj + ingatlan értéke - hiteltartozás

És a fentiek után nem már nem is lesz annyira meglepő, hogy a hitelt is tartalmazó stratégia eredményessége még sokkal nagyobb, ha egy igen alacsony, mindössze 2%-os éves ingatlan és bérleti díj növekedéssel számolunk.

Ahogy a bevezetőben is említettük a lakáshitel felvétele növeli a kockázatot. Videónkban egy ezen kérdésekre is konkrét, számszerű választ adunk:

  • Mi történik, ha magasabb a hitel kezdeti kamata?
  • Mi történik, ha hitelfelvétel után megnő a kamat?
  • Hogyan védekezhetünk a lakás kiadhatóságához kapcsolódó kockázat ellen?
  • Egyébként mekkora éves lakásár emelkedés fogja kompenzálni számunkra teljes mértékben a bank számára kifizetett kamatok összegét?

Nem maradt más hátra, mint a videó megtekintése:

 

A videó megtekintése után itt éred el a kapcsolódó kalkulátorainkat:

Lakáshitel kalkulátor:

https://bankmonitor.hu/lakashitel-kalkulator/

Szabadfelhasználású jelzáloghitel kalkulátor:

https://bankmonitor.hu/lakashitel-kalkulator/szabad-felhasznalasu-jelzaloghitel-kalkulator/

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Címkék
Hirdetés