Ingatlanpiac webinár – Támogatások, CSOK Plusz (első rész)

Ingatlanpiac webinár – Támogatások, CSOK Plusz (első rész)
Hirdetés
Hirdetés

Videó2023-11-14 Frissítve: 2023-11-15
 

Webinárt tartottak a Bankmonitor szakértői a lakáspiacról. A kollégák számos témát érintettek: szóba került, hogy mi lesz a lakástámogatásokkal 2024-ben. Ezt a témát pedig nem lehet kielemezni a nélkül, hogy a CSOK Plusz ne kerülne szóba.

A lakáspiac helyzetéről, jövőjéről, a várható trendekről tartottak webinárt a Bankmonitor szakértői. Az adásról készült videót három részletben megosztjuk az érdeklődőkkel: az első részben a lakástámogatások alakulásáról, a jövő évi változásokról tudhatnak meg az olvasók, nézők rengeteg információt.

  • Mit lehet tudni a CSOK Pluszról?
  • Milyen feltételekkel lehet igényelni a jövő évtől a CSOK Pluszt?
  • Ki jár jobban lakáscélja elhalasztásával és kinek érdemes sietnie? (Több életszerű példán keresztül bemutatva a támogatások átalakulásának hatása.)
  • Mely támogatásokat lehet összekombinálni?
  • Mi foglalkoztatja az érdeklődőket? (Konkrét kérdések és a válaszok)

A CSOK Plusz 2024 részletszabályai azonban még nem ismertek, a lakásvásárlás előtt állóknak mindenképpen érdemes figyelni az elkövetkező hetekben a híreket. Addig is nézd meg, hogy mekkora pénzügyi előnyt jelentene a jövő évben a támogatott hitel igénylése egy piaci lakáshitellel szemben.

CSOK Plusz Kalkulátor 2024
Tudd meg, hogy
2024-től mennyivel
jársz jobban
az új CSOK Plusszal!
Ft
Ft
Ft
Bankmonitor

A megadott adatok alapján jogosult lehetsz a kért CSOK Pluszra!

Egy normál piaci hitelhez képest a teljes futamidő alatt legalább0 Ftspórolhatsz.

A részleteket elküldjük e-mailben:

  • Törlesztőrészlet az 1. évben
  • Törlesztőrészlet a 2. évtől
  • Legfontosabb pénzügyi előnyök
  • Igénybevételnek feltételei
A kalkulátor nem vizsgálja az összes elvárt jogosultsági feltételt.
A részletes eredményedet e-mailben fogjuk elküldeni számodra!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Elküldtük neked a kalkulációd eredményeit
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk
a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

A megadott adatok alapján sajnos nem vagy jogosult a kért CSOK Pluszra.

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés