Otthonfelújítási támogatás – Minden fontos részlet egy videóban

Otthonfelújítási támogatás – Minden fontos részlet egy videóban
Hirdetés
Hirdetés

Videó2024-06-23
 

Az Otthonfelújítási Program részletei, feltételei az elmút hetekben többször módosultak. De végre megjelent a végleges pályázati kiírás. A Bankmonitor szakértői egy videóban szedték össze az összes fontos részletet.

Az otthonfelújítási támogatás legfeljebb 6 millió forintja hatalmas segítséget jelenthet a házuk korszerűsítését tervező családoknak. Különösen, hogy a kedvezmény egy része vissza nem térítendő támogatás, egy része pedig kamatmentes kölcsön lesz.

Az első bejelentést követően a kedvezmény feltételei többször is módosultak. Éppen ezért sokaknak számos cikket el kell olvasniuk, videót meg kell nézniük ahhoz, hogy minden lényeges részlettel tisztában legyenek. A Bankmonitor szakértői készítettek egy videót, ami az összes részletet – az újdonságokat és a változatlan előírásokat egyaránt – tartalmazza. A videó 13 perc és elég részletes, de mindenkinek érdemes megnéznie, aki ki szeretné használni a támogatást.

Miről is lesz szó a videóban:

  • Mekkora támogatást kaphatunk, ebből hány ház korszerűstése végezhető el?
  • Milyen előírásoknak kell megfelelnie az ingatlannak?
  • Kik kaphatják meg a felújtási támogatást?
  • Min múlik, hogy mekkora vissza nem téréítendő támogatást és kamatmentest kölcsönt kaphatunk?
  • Milyen célra lehet felhasználni a kapott támogatást?

 

 

 

Nem egyértelmű egy feltétel, nem tiszta egy részletszabály? Jelezd kommentben a videó alatt, vagy írj a Bankmonitornak! Kérdésed, észrevételed mindenképpen megválaszoljuk.

Hirdetés
Hirdetés