Betöltés

Maradj képben, maradj velünk!

A 2018.10.16-án életbe lépett lakástakarékokat érintő törvénymódosítás következtében  a továbbiakban a Bankmonitor nem tud lakástakarék érdeklődést befogadni.

De ne aggódj, a Bankmonitor továbbra is segít neked, hogy a legjobb pénzügyi döntéseket hozhasd meg! Iratkozz fel hírlevelünkre, így elsőként értesülhetsz a megtakarításaidat érintő új megoldásokról, termékekről.

Iratkozz fel, hogy ne maradj le semmiről!

LAKÁSTAKARÉK KALKULÁTOR

Segítünk megtalálni a legjobb lakástakarékot gyorsan és egyszerűen

Tájékoztató

Az Ltv. 24/A. § szerint:

„A lakástakarékpénztárakról szóló 1996. évi CXIII. törvény módosításáról szóló 2018. évi LXIII. törvény hatálybalépését követően kötött lakás-előtakarékossági szerződés esetében a lakás-előtakarékoskodót a 21. § szerinti állami támogatás nem illeti meg.”

Az Ltv. 29. § szerint:

„A lakástakarékpénztárakról szóló 1996. évi CXIII. törvény módosításáról szóló 2018. évi LXIII. törvény hatálybalépését megelőzően kötött lakás-előtakarékossági szerződés megtakarítási idejének meghosszabbítása esetén a 21. § szerinti állami támogatás a meghosszabbított megtakarítási időre nem illeti meg a lakás-előtakarékoskodót, az állami támogatás ezen meghosszabbított megtakarítási időre nem igényelhető.”

Kapcsolódó tartalmak

Elsősegély tippek lakástakarék mellé!

2019. 02. 20.

2018. október 16. után még fontosabb szerződés szerint fizetned a lakástakarék megtakarításodat, ugyanis nem kell sok hozzá, hogy részben vagy egészben elvesszen az állami támogatás. Pedig kár volna érte! A...

Új lakástakarékok: miben különbözik a Fundamenta és az OTP?

2019. 02. 18.

2018 októberében villámcsapásként érkezett a hír, hogy a kormány megszünteti az újonnan megnyitandó lakástakarékok állami támogatását. Az érintetteknek megoldást kellett találniuk az előállt helyzetre, ezért újabb konstrukciókat kezdtek kidolgozni. Mára...