Bankmonitor személyi kölcsön

Akciós hitel ajánlat a SBERBANKTÓL, most jövedelemérkeztetés nélkül!

2 000 000 Ft
havi 43 077 Ft törlesztőtől (teljes visszafizetés 2 570 583 – THM 10,98% - 5 éves futamidőre havi 200 000 Ft-os jövedelem mellett)

Akciós személyi kölcsön a BANKMONITORTÓL!

Köszönjük érdeklődésed!
Szeretnél PRÉMIUM
kiszolgálást 1 órán belül?
Kattints a lenti gombra. és adj meg további adatokat, hogy azonnal választ kaphass a következő kérdéseidre:
  • milyen összegű hitelt kaphatsz
  • milyen feltételekkel juthatsz hozzá
  • melyik bankkal jársz a legjobban
*munkaidőben (hétfőtől péntekig 8:00 és 17:30 között)
Jövedelem
Ft
Ft
Összes jövedelem:
0 Ft
Bankba érkezik:
0 Ft
Bevételek módosítása
0 Ft 0 Ft
Munkahely részletei
Utolsó három havi jövedelem tételesen
Ft
Ft
Ft
Meglévő hitelek
Ft
Úgy szeretnék hitelt felvenni, hogy KHR (BAR) listán vagyok?
Köszönjük érdeklődésed!
Egy órán belül hívni fog kollégánk!

Akciós személyi kölcsön végig fix törlesztővel

Már havi 100 000 Ft-os jövedelemtől egyedi kamatkedvezménnyel! Add meg elérhetőségeidet és kollégánk 24 órán belül visszahív.

MIÉRT VÁLASZD A BANKMONITOR SZEMÉLYI KÖLCSÖNÉT?

Egyedi kamatkedvezmény

A Bankmonitor és a SBERBANK együttműködésének köszönhetően olyan egyedi kamatkedvezményt tudunk biztosítani jövedelemérkeztetés nélkül.

Végig fix kamat

A kizárólag nálunk elérhető egyedi személy hitel végig fix törlesztővel rendelkezik, így könnyen tudsz vele kalkulálni és kiszámítható.

Már 100 000 Ft havi jövedelemtől

Az egyedi kedvezmények már minimális havi jövedelemmel, bankszámla nyitás nélkül elérhetőek.

SZERETNÉD ÖSSZEHASONLÍTANI AZ ÖSSZES SZEMÉLYI KÖLCSÖNT?

Kalkulálj különböző személyi kölcsönökre itt!

Ft
év
hónap
Ft

Mi történik a visszahívás kérése után?

Elérhetőségeid megadása után kollégánk telefonon felkeres.
Így szakértőnkkel még egyszer át tudjátok számolni, hogy mivel jársz a legjobban! (Azt is megtudhatod, hol van számlanyitási akció.)
Szakértőnk személyre szabott ajánlatot készít számodra.
Felteheted kérdéseidet, amik felmerültek keresés közben. Éves szinten több ezer lakástakarék érdeklődőt szolgálunk ki, így biztos, hogy neked is tudunk segíteni.
Kényelmes és gyors szerződéskötés.
Ha minket választasz, nem kell bankfiókba menned és kihagyhatod a sorban állást, megkötjük a szerződést és elintézzük az összes papírmunkát helyetted!
Dőlj hátra és légy elégedett: pénzt és időt spóroltál!
Szolgáltatásunk teljes egészében díjmentes, valamint a szakértő kollégánk a teljes ügyintézést leveszi a válladról, így rengeteg időt spórolsz meg.

AKCIÓS SZEMÉLYI KÖLCSÖN A BANKMONITORTÓL!

Köszönjük érdeklődésed!
Szeretnél PRÉMIUM
kiszolgálást 1 órán belül?
Kattints a lenti gombra. és adj meg további adatokat, hogy azonnal választ kaphass a következő kérdéseidre:
  • milyen összegű hitelt kaphatsz
  • milyen feltételekkel juthatsz hozzá
  • melyik bankkal jársz a legjobban
*munkaidőben (hétfőtől péntekig 8:00 és 17:30 között)
Jövedelem
Ft
Ft
Összes jövedelem:
0 Ft
Bankba érkezik:
0 Ft
Bevételek módosítása
0 Ft 0 Ft
Munkahely részletei
Utolsó három havi jövedelem tételesen
Ft
Ft
Ft
Meglévő hitelek
Ft
Úgy szeretnék hitelt felvenni, hogy KHR (BAR) listán vagyok?
Köszönjük érdeklődésed!
Egy órán belül hívni fog kollégánk!

Gyakran ismételt kérdések

Az optimális futamidő megválasztása nem könnyű feladat. A legfontosabb talán, hogy futamidő helyett az ideális törlesztő részletben célszerű gondolkozni. Ha ez megvan, azzal már adott is a válasz a futamidő kérdésére is. Akkor helyes a futamidő megválasztása, ha az így fizetendő havi kötelezettség nem veszélyezteti a családi kasszát.
Nem mindig a legolcsóbb a legjobb. Sok helyen találni egyszeri akciókat, de akár jelentős kamatkedvezményt is. Fontos azonban figyelni az apró betűkre is. Könnyen előfordulhat, hogy induló költséget számít fel a bank, vagy munkabért kell érkeztetni, esetleg csekken is lehet fizetni a havi törlesztőrészletet, de ezért már plusz költséget számítanak fel. Nem utolsó sorban pedig ott a bizalom. Hiszen több hasonló ajánlat esetén az érzelmek is szerepet kapnak a döntésben.
A teljes hiteldíj mutató (THM) magában foglalja a kamatot, a kezelési költséget és az egyszeri és rendszeres díjakat is. Tehát a THM minden, a bank felé fizetendő költséget tartalmaz. Ez a hitel valódi ára. A THM azonban nem tartalmazza a személyi kölcsön folyósításával nem összefüggő díjakat, mint például késedelmi kamat, biztosítás díja, valamint a futamidő során felmerülő nem rendszeres költségeket, például szerződésmódosítási díjat. A THM nem tükrözi a kamatváltozás kockázatát.
A kölcsönfelvételhez kapcsolódhatnak olyan egyszeri díjak, amelyek összességében jóval megnövelhetik a hitelfelvétel költségeit. A bankok versenyeznek az ügyfelekért, ezért az induló költségeket zömében elengedik. Célszerű ezért az akciós ajánlatok között is szétnézni.
Alapvetően úgy kell megtervezni egy hitelfelvételt, hogy jövedelem kiesés esetén is stabilan lehessen fizetni. Azonban előfordulhat, hogy a törlesztés mégis nehezebben megy. Azt nagyon fontos szem előtt tartani, hogy késedelmes fizetés esetén büntető kamatot kell fizetni, de drágán számolják a felszólító levél díját is. A lehető leggyorsabban fel kell keresni a bankot, jelezni feléjük a nehézséget és a bankkal közösen megoldást keresni. Hitelfedezeti biztosítással ezeket a nehéz helyzeteket meg lehet előzni.

*A hitelösszeg 0,5%-ának megfelelő értékű Erzsébet utalványt adunk ajándékba a következő feltételek teljesülése esetén: A Bankmonitoron weboldalán keresztül 2018.05.28.-tól 2018.06.03-ig elküldöd nekünk érdeklődésedet, és a Bankmonitor.hu – Sberbank Személyi kölcsönt igényled, amely a Bankmonitor közvetítésével 2018.07.15-ig folyósításra kerül, és a folyósított hitelösszeg eléri a 2 millió forintot. Az utalványt a személyi kölcsön folyósítását követően abban az esetben bocsátjuk rendelkezésedre, amennyiben a személyi kölcsön után járó jutalékot a hitelt folyósító bank a Bankmonitornak elszámolta. Az ajándékutalványt postázzuk az általad megadott címre, vagy átveheted irodánkban, amely leghamarabb általában a hitel folyósítását követő harmadik hónapban várható. Az adható utalvány értékét lefelé, ezresre kerekítve állapítjuk meg. Az akció csak az online felületen leadott érdeklődés esetén érvényes, illetve más, a Bankmonitor által meghirdetett akcióval nem vonható össze!
Az akcióban nem vehetnek részt azok, akik érdeklődésüket 2018.05.01. és 2018.05.27. között jelezték.

Kapcsolódó tartalmak

Óvatosan a hitelekkel, nehogy ismét csapdába essünk!

2018. 06. 18.

Az ingatlanárak megemelkedése egyre többeket késztet hitelfelvételre, de nem mindegy, hogy miként járunk el. A legrosszabb forgatókönyv, ha gyorsan változó hitelt veszünk fel és túl sok időre. Elemzésünkben többek között...

Mutatjuk a matekot, amivel meglesz az önerő a lakásra

2018. 06. 01.

Sokan szeretnének lakást vásásrolni, de egyelőre nem tudják biztosítani a szükséges önerőt a hitelfelvételhez. Most megmutatjuk, hogy a lakástakarékkal miként kerülhet az ember közelebb az álmához. Nem könnyű a dolgunk...