A legolcsóbb személyi kölcsönt keresed? Most ennél a banknál leled!

A legolcsóbb személyi kölcsönt keresed? Most ennél a banknál leled!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2024-10-03
 

Egy szabad felhasználású személyi kölcsön számos élethelyzetben kínálhat pénzügyi megoldást. A legtöbb hitelfelvevő idén is autóvásárlásra és lakásfelújításra fordítja ezt a fedezet nélküli hitelt, de szabadon, rengeteg más célra is felhasználható. Mielőtt döntést hozol, tudd meg, hogy miért érdemes ezt a konstrukciót választani, és hol találhatók most a legjobb feltételek!

A személyi hitel egyik legnagyobb előnye, hogy gyorsan, akár online is igényelhető, és nem szükséges hozzá ingatlanfedezet. A szabad felhasználás pedig rugalmasságot biztosít: egyszerre akár több különböző célra is fordíthatod a felvett összeget. De hol és hogyan érdemes most elindítani az igénylést?

Mire vesszük fel a legtöbben a szabad felhasználású hitelt?

Az autóvásárlás az egyik leggyakoribb hitelcél, ahol a személyi kölcsön kiváló alternatíva lehet. A készpénzes vásárláskor kedvezőbb alkupozícióba kerülhetsz, hiszen azonnal kifizetheted a vételárat, így elkerülheted, hogy mások csapjanak le a kiszemelt autóra. Ezen felül a személyi kölcsönnel vásárolt autó azonnal a tulajdonodba kerül, ellentétben az autólízinggel, ahol jellemzően önerő és fedezet is szükséges.

A lakásfelújítás szintén népszerű cél a magyarok körében. A hitelösszeg akár 15 millió forint is lehet, így akár nagyobb munkálatok, akár energetikai korszerűsítés, vagy házbővítés is megfinanszírozható.

Nagyobb felújítás, korszerűsítés esetén ugyanakkor érdemes a szabad felhasználású jelzáloghitelt, vagy a kimondottan felújítási célú lakáshiteleket is megismerni,  hiszen ezek kedvezőbb kamatozásúak. Fontos, hogy bármelyik jelzáloghitelről is legyen szó, az igényléshez (a személyi hitellel ellentétben) szükség lesz ingatlanfedezetre is.

A személyi kölcsönök nagy szabadságot biztosítanak, így az autóvásárláson és lakásfelújításon túl más terveket is megvalósíthatsz. Például egy magánorvosi vizsgálat, vagy beavatkozás, egy nagyobb családi esemény finanszírozása sem jelenthet akadályt. Ezen felül adósságrendező hitelként is használhatod, ha több kisebb tartozásodat szeretnéd egyetlen hitelbe olvasztani, így csökkentve a havi kiadásaidat.

Kalkulálj
Hasonlítsd össze az elérhető ajánlatokat a Bankmonitor hitelkalkulátorával, és találd meg a legkedvezőbb megoldást céljaid megvalósítására!
Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Hirdetés

Hirdetés

Hol érdemes most igényelni?

Sokan úgy gondolják, hogy a legegyszerűbb saját bankjuknál igényelni a hitelt, ami kétségtelenül gyorsabb folyamat lehet. Azonban a bankok hitelajánlatai között jelentős különbségek vannak, így nem biztos, hogy ez a legkedvezőbb megoldás. Néhány bank már lehetőséget kínál arra, hogy bankváltás nélkül, kedvező kamatozás mellett vegyél fel kölcsönt, sőt, online is elindíthatod a folyamatot.

A legolcsóbb és legkedvezőtlenebb hitel között jelentős a különbség, így érdemes megnézni, melyik banknál milyen feltételekkel igényelhetünk személyi kölcsönt. 3 millió forintra, havi 300 000 forintos jövedelemmel és 7 éves futamidővel a legolcsóbb és a legdrágább ajánlat között több mint 16 000 forint különbség van jelenleg a havi törlesztőrészletben, így összesen több mint 1,4 millió forintot takaríthatsz meg, ha a megfelelő ajánlatot választod.

Az alábbi táblázatban kétféle fizetéssel, nettó 300 és 600 ezer forintos jövedelemmel mutatjuk meg, hogy melyik banknál lehet a legolcsóbb személyi kölcsönt igényelni (3 millió forintos hitelösszeggel, 7 éves futamidővel, végig fix kamattal.)

Top 3 személyi kölcsön 300 000 Ft jövedelemmel.

Top 3 személyi kölcsön 600 000 Ft jövedelemmel.

Keresd meg a számodra legjobb ajánlatot!

A Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátorának segítségével egyszerűen összehasonlíthatod a különböző bankok ajánlatait. Néhány kattintással kiderítheted, hogy melyik ajánlat a legkedvezőbb a számodra. A költségek összehasonlításán túl pedig a kölcsön egyéb tulajdonságainak, feltételeinek is érdemes utánanézned. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy nem az a bank adja a legkedvezőbb feltételeket, amelyik a legolcsóbb is.

Hirdetés
Hirdetés