Átlagon felüli a jövedelmed, mégsem kapsz prémium szolgáltatást a bankodtól? Ideje lépni!

Átlagon felüli a jövedelmed, mégsem kapsz prémium szolgáltatást a bankodtól? Ideje lépni!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-11-16 Frissítve: 2022-11-24
 

Átlag feletti jövedelemmel, esetleg megtakarítással is rendelkezel egy adott banknál, de az ügyfélkezelés, a bankszámla, illetve a hozzá tartozó szolgáltatások mégis alapszintűek? Tudd meg, hol és hogyan lehet prémium ügyfélként olyan kiemelt szolgáltatáscsomagod, ami tényleg minden igényednek megfelel!

Sajnos egyáltalán nem ritka, hogy prémium ügyfélként nem kapunk ennek megfelelő szolgáltatást a bankunktól. Számos esetben keresik fel olyan ügyfelek a Bankmonitor tanácsadóit, akik havonta komoly összegeket érkeztetnek a bankhoz, esetleg befektetéseiket is az adott pénzintézetnél helyezik el, a szolgáltatás minősége és a fizetendő díjak ugyanakkor ehhez képest hagynak némi kívánnivalót. Ez pedig sajnos a legtöbb esetben még akkor is így van, ha évek vagy évtizedek óta elkötelezett ügyfelei az adott banknak.

A legtöbb bank ugyanis egyáltalán nem kezeli megfelelően a prémium ügyfeleket, ami számos ponton fájó lehet, például:

  • az ügyfélkezelésben és ügyfélgondozásban,
  • a szolgáltatások körében, azok színvonalában,
  • a befektetések kezelésének minőségében,
  • a költségekben.

Jó hír, hogy ellenpélda is akad azért. A Bankmonitor szakértői utánajártak a lehetőségeknek: dőlj hátra és ismerd meg, hol és hogyan van lehetőséged prémium ügyfélként tényleg kivételes költségek mellett egyedi szolgáltatásokkal és ügyfélkezeléssel bankolni.

Hirdetés

Hirdetés

Számlacsomagok kedvező díjakkal és kényelmi szolgáltatásokkal

A Bankmonitor bankszámla kalkulátorának naprakész adatai alapján jelenleg két olyan számlavezetési csomaggal találkozhatunk, ahol a bank tényleg kiemelt figyelmet fordít a prémium ügyfélszegmens igényeire. 

  1. az adott banknál a számlatulajdonos már akár havi 400 ezer forintos jóváírás, vagy összesen 8 millió forintos megtakarítás mellett VIP előnyöket élvezhet. 
  2. A következő, ennél még exkluzívabb csomag havi 1 millió forintos jövedelem mellett, vagy összesen 30 millió forintnak megfelelő megtakarítással érhető el.

Nézzük, melyek ezek a díjcsomagok és miért kiemelkedőek jelenleg a piacon.

1. Premium Gold 2.0 számlacsomag

A Raiffeisen Bank Premium Gold 2.0 díjcsomagjának feltétele, hogy legalább havonta 400 ezer forintnyi jóváírás érkezzen a számlára, vagy legyen összesen legalább 8 millió forintnyi megtakarításunk a banknál. Ha mindezek teljesülnek, máris kihasználhatjuk a prémium előnyöket.

Jó tudni
A 2022. december 31-ig tartó akciós időszakban történő szerződéskötés esetén a 400 ezer forintos jóváírás akár 3 részletben is teljesíthető.

Melyek ezek?

  • Személyes, prémium banki tanácsadó segít nekünk már a számlanyitáskor és a szerződés tartama alatt bármikor, amikor csak szükséges. Ő az, akivel közvetlenül konzultálhatunk bármilyen banki ügyintézés kapcsán. Ha személyes tanácsadás szükséges, lehetőségünk van telefonon vagy e-mailben időpontot foglalni nála, így nem kell kivárnunk a sort a bankfiókban. A tanácsadó személye állandó, így mindig ugyanaz a jól megszokott segítőtárs intézi az ügyeinket, aki már ismeri az igényeinket és ennek megfelelően tud javaslatot és tanácsokat adni.
  • A csomag természetesen a befektetési tanácsok tekintetében is rugalmas, a számunkra megfelelő megtakarítási lehetőségek felkutatásában és menedzselésében is segítséget kaphatunk.
  • A számlacsomag alapszintű utas-, élet-, vagy balesetbiztosítási szolgáltatást is tartalmaz, amit kedvező felár ellenében van lehetőség komolyabb szolgáltatásra bővíteni, illetve más VIP szolgáltatásokkal is kiegészíteni, úgy mint külföldi telefonos asszisztencia, elsőbbségi beszállás a reptereken, külön várótermek használata.
  • A szerződés időtartama alatt díjmentesen vehetjük igénybe a bankszámlához tartozó szolgáltatásokat, vagyis akár teljesen ingyen bankolhatunk egyészen addig, amíg le nem mondjuk a bankszámla szerződést. Ennek értelmében nem kell fizetnünk számlanyitási, számlavezetési, bankkártya kibocsátási és éves díjat*, netbankon és mobilapplikáción keresztül külön díj nélkül utalhatunk belföldről, belföldi bankszámlára korlátlan összegben, díjmentesen adhatunk állandó átutalási és csoportos beszedési megbízásokat és akár havi 4 alkalommal élhetünk az ingyenes készpénzfelvételi lehetőséggel (a jogszabályi 2 alkalmon felül plusz 2 alkalommal a bank saját ATM-jeiből).

Ez a prémium díjcsomag tehát kiemelkedő előnyöket tartogat mindazoknak, akik tudnak vállalni legalább havi 400 ezer forintnyi jövedelem érkeztetését, ami akár 3 részletben is teljesíthető.

*Az első éves bankkártya díj ingyenes, a második évtől az előző év kártyás fizetési tranzakcióit veszik figyelembe. Ha az adott év alatt teljesült összesen legalább 500 ezer forint összegű vásárlási tranzakció a kártyáról, a következő évben is biztosított az ingyenes éves bankkártya díj.

Ismerd meg a Bankmonitoron keresztül is igényelhető Raiffeisen Premium Gold 2.0-t.

2. Premium Select számlacsomag 

A lakossági számlacsomagok legkiemelkedőbb prémium bankszámlája a szintén a Raiffeisen Banknál elérhető Premium Select díjcsomag. A bankszámla igénybevételére azon ügyfelek jogosultak, akiknek a számlájára minimum 1 millió forint, vagy annak megfelelő összegű deviza átutalás érkezik, vagy a banknál elhelyezett megtakarítások összesített egyenlege legalább 30 millió forint (bankszámlák egyenlege, lekötött betétek, értékpapírszámlák állománya).

Jó tudni
A 2022. december 31-ig tartó akciós időszakban történő szerződéskötés esetén az egymillió forintos jóváírás akár 3 részletben is teljesíthető.

Milyen exkluzív előnyöket tartogat a Premium Select konstrukció?

  • a Premium Gold 2.0 csomaghoz hasonlóan személyes prémium banki tanácsadó áll rendelkezésünkre,
  • értékpapírszámla vezetési díjkedvezmény: a 30 millió feletti részre díjmentes,
  • befektetői kedvezmények, például bővített befektetési alap kínálat, 
  • rögzített vonalas befektetési tranzakciós lehetőség,
  • befektetői rendezvények,
  • díjkedvezmények végig a szerződés időtartama alatt: ingyenes számlavezetés, beszedések, közüzemi díjak beszedése, bankkártya*, bank- és hitelkártyás vásárlások külföldön is,
  • díjmentes és korlátlan (szintén egészen addig, amíg él a bankszámla szerződés): a forint átutalás netbankon és mobilapplikáción, illetve a készpénzfelvétel belföldön Raiffeisen ATM-ből,
  • havonta 1 db ingyenes készpénzfelvétel bankkártyával külföldön, ATM-ből,
  • OneCard Gold hitelkártya szolgáltatás pontgyűjtő akció keretében egyedi kedvezményekkel, pénzvisszatérítéssel, teljeskörű utasbiztosítással, exkluzív Mastercard előnyökkel.

*Az első éves bankkártya díj ingyenes, a második évtől az előző év kártyás fizetési tranzakcióit veszik figyelembe. Ha az adott év alatt teljesült összesen legalább 500 ezer forint összegű vásárlási tranzakció a kártyáról, a következő évben is biztosított az ingyenes éves bankkártya díj.

A Premium Select díjcsomag tehát nem véletlenül a bankszámlák aduásza, a kedvezményeket felsorolni is hosszú. Amennyiben erre a számlacsomagra esik a választásod, kérd a Bankmonitor bankszámla szakértőinek díjmentes tájékoztatását és segítségét a bankváltással, számlanyitással kapcsolatban.

Kalkulálj
Ha össze szeretnéd hasonlítani az aktuálisan elérhető bankszámlákat, használd a Bankmonitor kalkulátorát, ahol 10 hazai bank ajánlatát tekintheted meg és megismerheted a konstrukciók részleteit.

Jó tudni
A Raiffeisen Premium Select díjcsomagját akkor tudod a kalkulátorban megjeleníteni, ha kikapcsolod a bankonként egy ajánlat lehetőségét.

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés