Betöltés

Bankszámlát szeretnél? Húszezressel csábít most a bank!

szerző: Nagy Ildikó
2018-02-07

Egyedülálló akcióval állt elő az egyik bank, aminek keretében 20 000 forinttal ajándékozza meg az új bankszámlát nyitó ügyfeleit. Többféle számlacsomaghoz is jár a kedvezmény, úgyhogy megnéztük, melyikkel éri meg leginkább az akció!

Nézd meg aktuális bankszámla akciónkat, amivel a bank fizet neked az első évben!

Egyre népszerűbb a bankok körében, hogy kézzel fogható pénzzel honorálják az ügyfélnek egy-egy pénzügyi termék választását. Az már eddig is megszokott volt, hogy egy lakáshitel induló költségét vagy első havi törlesztőrészletét térítik vissza, de a bankszámlák esetén kevesebb hasonló akcióval találkozunk.

A Raiffeisen Banknál nem aprózták el, ugyanis 20 000 Ft-tal bombázzák meg az új számlát nyitó ügyfeleket, amit a jóváírást követően szabadon elkölthetnek. A kedvezmény érdekében 2018. március 9-ig kell megnyitni a bankszámlát, és az ügyfélnek az alábbi feltételeknek is meg kell felelni:

  • 2017.07.16. óta nem rendelkezett a banknál bankszámlával,
  • az akció keretében megnyitott számla 2018.03.29-én még élő, nem áll megszüntetés alatt,
  • a bankkal szemben nincs lejárt és esedékes tartozása (azaz pl. nem negatív a számla egyenlege, nincs hiteltörlesztési elmaradása, stb.).

Az akcióból egyébként ki vannak zárva a bank munkavállalói, vezető tisztségviselői, de ez általában megszokott korlátozás. Az ajándék jóváírást egyébként 2018.04.25-ig teljesíti a bank a megnyitott számlára.

Hűségvállalás csak 1 évre kötelező

Szintén bevett szokás, hogy ilyen kedvezményekért cserébe a bank elvárja, hogy x ideig nála bankolj, vagy ne törleszd elő a hiteled (ha hitelhez kapcsolódott a kedvezmény). Jelen esetben 1 évig kell fenntartani a számlát. Ha ez mégsem sikerül, akkor a húszezer forintot vissza kell fizetnie az ügyfélnek. A számlacsomag váltás sem lehetséges az egyéves hűségidő alatt, kivéve a kiemelt magánügyfeleknek.

Meddig elég a 20 000 Ft?

Ha a legolcsóbb Raiffeisen bankszámla havi fenntartására fordítjuk az összeget, akkor nagyon-nagyon sokáig. A Raiffeisen Prémium Gold 2.0 bankszámla ugyanis havi 151 Ft-ból kihozható, ha legalább 400 000 Ft érkezik rá havonta maximum három részletben, vagy a megtakarítási állomány eléri a 8 millió forintot.

A hozzá tartozó elektronikus bankkártya úgy lesz díjmentes (utólagos visszatérítéssel), ha legalább évi 500 ezer forintos (havi ~42 ezer Ft) vásárlási tranzakció teljesül, vagy az ügyfél OneCard hitelkártyával rendelkezik. A havi 151 Ft egyébként az SMS szolgáltatás egyetlen díja.

Átlagos jövedelemmel és számlahasználati szokásokkal a DíjNullázó Plusz, illetve az Aktivitás 2.0 számlacsomag lehet leginkább optimális. Ezeknél a második évtől érvényes havi számlaköltség már 1 000 Ft feletti, így kétéves átlagköltséget vizsgálva akkor kelnek versenyre a többi banki ajánlattal, ha az SMS szolgáltatásról le tudunk mondani. Az üzenetek díja nélkül így e két számla a két legolcsóbb ajánlat most a 20 000 forintos jóváírással ebben a kategóriában.

Élni szeretnél valamelyik akciós lehetőséggel? Akkor küldd el nekünk érdeklődésedet, vagy ha még bizonytalan vagy, használd bankszámla kalkulátorunkat!

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

MINDEN
SZOMBATON
12:10


Eddigi adások

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Még az arany sem mindig fénylik!

2018. 12. 08.

Az arany mindenkinek mást jelent. Egyesek régi idők fizetőeszközének és napjaink valódi pénzének, mások befektetésnek, míg sokan biztosítéknak, kockázatok elleni védelemnek tekintik. A jegybank szemüvegén keresztül pedig stratégiai, stabilizáló eszköz....

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.