loading

Feleslegesen fizetsz a bankodnak!

Miközben mindenki arra panaszkodik, hogy évente milyen nagy összegeket fizet ki a bankszámlájával kapcsolatos szolgáltatásokra, a többség a kisujját sem mozdítja azért, hogy csökkentse a kiadásait. Pedig egy olvasónknak percek alatt sikerült évi 60 ezer forintot megspórolunk. Persze, ha a pénz nem számít, akkor ez a videó semmiképpen nem javallott!

Hiába vehetünk fel havonta 150 ezer forint összeghatárig ingyenes készpénzt bármely bank magyarországi ATM-jéből, sokan egyszerűen nem élnek ezzel a lehetőséggel. Pedig a példánkban szereplő, átlagosan “hanyag” ügyfél évente csak ezen körülbelül 19 ezer forintot takaríthat meg. És akkor nem beszéltünk az átutalások díjairól vagy éppen a bankkártya éves költségéről, ez utóbbi például akár 10 ezer forint kiadást is jelenthet évente.

Videónkból megismerheted a legdurvább bankszámlához kapcsolódó költségeket, valamint azt, hogy ezeket miként csökkentheted, vagy nullázhatod le. Mert bizony létezik teljesen ingyenes bankszámla Magyarországon, ami ráadásul már minimálbéres jövedelemmel is elérhető.

Kapcsolódó tartalmak
Blogajánló
  • KonyhaKontrolling Szükség van közéletre az üzleti életben?

    Engem nem érdekel, hogy mit gondol a szappanom gyártója a jelenlegi politikai helyzetről, vagy melyik éppen aktuális társadalmi mozgalmat, ideológiát támogatja. Nevezzük ezt akár társadalmi felelősségvállalásnak vagy másnap. Ne feledd like-olni a facebook oldalam, hogy ne maradj le egy bejegyzésről sem. Ezen kívül csináltam instagramot is, ahol könnyebben emészthető, egyszerű ötleteket adok a mindennapokra, kövesd Tovább olvasom "Szükség van közéletre...

  • Haszon.hu Mindenki a Magyar Közlönyt bújja, ez jön hétfőtől

    Nem tudjuk, hogy mikor volt utoljára ennyire leterhelt a közlöny weboldala. Nálunk mindenesetre homokórázott egy darabig. Megjelent a rendelet a hétfőtől életbe lépő korlátozásokról. Kiválogattuk a lényeget. Egyszerűbb azt felsorolni, ami nem zár be. Összeállításunk nem teljes, a lista végén viszont találsz egy linket. Ha rákattintasz, te is elolvashatod a kormányrendeletet. A kiemelt jó hírek  Az élelmiszerüzletek mellett a piacok...