Kérdésed van a Babaváró hitelről? Itt megtalálhatod az összes információt, amire szükséged lehet

Kérdésed van a Babaváró hitelről? Itt megtalálhatod az összes információt, amire szükséged lehet
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-01-27 Frissítve: 2021-10-08
 

Összeszedtünk minden hasznos információt, jogszabályi elvárást a Babaváró hitellel kapcsolatban. Megnéztük milyen feltételekkel nyújtanak az egyes hitelintézetek Babavárót és milyen kedvezményeket kínálnak hozzá. Ha most ismerkedsz a konstrukcióval, további részleteket szeretnél megtudni, vagy csak egy kérdésed lenne, akkor jó helyen jársz.

Mi pontosan az a Babaváró hitel?

A Babaváró hitel egy maximum 10 millió forint összegű, szabad felhasználású, ingatlanfedezet nélküli kölcsön, amihez gyermek születése esetén az állam támogatást nyújt. A támogatás

  • egy gyermek megszületése esetén (12 hetes magzati kortól): felfüggeszthető 3 évre a törlesztés, valamint a hitel kamatmentes lesz a futamidő végéig;
  • a második gyermeknél (12 hetes magzati kortól) kérhető a törlesztési moratórium 3 évvel meghosszabbítása, valamint a fennálló tőketartozást 30%-kal csökkentik;
  • a harmadik gyermeknél (a 12 hetes magzati kor elérését követően) elengedik a teljes fennálló tőketartozást.

Hirdetés

Hirdetés

A Babaváró hitel előnye egy lakáshitelhez képest

A pontos pénzügyi előny a jelenleg elérhető – ugyancsak 10 millió Ft összegű, 20 éves futamidejű, végig fix kamatú – szabad felhasználású lakáshitelhez képest teljes visszafizetésben több mint 5 millió Ft, ami a havi törlesztőkben 20 ezer Ft-ot jelent.

A Babaváró hitel előnye egy személyi kölcsönhöz képest

Igen ám, de egy lakáshitelhez szükség van ingatlanfedezetre, míg a Babaváró ingatlanfedezet nélkül is igényelhető, a bank kizárólag az igazolt jövedelem alapján határozza meg, hogy a házaspár a 10 millió Ft-os maximális összegből mennyit kaphat meg. A szabad felhasználás és a fedezet nélküliség miatt a Babavárót érdemes inkább a személyi kölcsönökkel összehasonlítani.

A személyi kölcsönök kapcsán azt látjuk, hogy egy 10 millió Ft összegű, végig fix kamatú, 8 év futamidejű (ez a maximális futamidő a Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátor szerint ekkora hitelre) személyi hitelre 13,2 millió Ft a teljes visszafizetés, aminél a havi törlesztő 138 ezer Ft. Vagyis egy személyi kölcsönhöz képest itt 2,7 millió Ft a pénzügyi előnye a Babavárónak, míg havi törlesztőben 91 ezer Ft a nyereség.

Mennyit kell fizetni a Babaváró hitelre havonta?

A konstrukció a futamidő első 5 évében kamatmentes, amennyiben ezen időszak alatt születik egy gyermekünk, akkor ez a kedvezmény az egész futamidőre érvényes lesz.

A kamatmentes időszakban a havi törlesztőrészlet a tőkerészből és az állami kezességvállalás díjából áll. Ezek összege a hitel indulásakor nem haladhatja meg az 50 ezer forintot. (Ha a maximális 10 millió forintot igényeljük a leghosszabb, 20 éves futamidővel, akkor az induló havi fizetési kötelezettségünk 45 834 forint lenne.)

Az állam kezességet vállal a Babaváró hitelre, melyért 0,5%-os díjat kér havonta. A díjat az üzleti év elején fennálló tőketartozás alapján határozzák meg mindig és a törlesztőrészlettel együtt kell rendeznünk.

Amennyiben kértük a törlesztés 3 éves felfüggesztését – megszületett első vagy második gyermekünk -, akkor a moratórium alatt nem kell semmit a hitelre fizetnünk.

Milyen kamattal igényelhető a Babaváró?

A hitel egy 5 éves kamatmentes periódussal indul, amely a telje futamidőre érvényes lesz, ha születik egy gyermekünk ezen időszak alatt. Ettől függetlenül fontos lehet a kölcsön kamata, mert előfordulhat, hogy kamatot kell fizetnünk a Babaváróra.

A Babaváró kedvezményes kamata: Ezt a kamatot kapja meg a bank az államtól a kamatmentes időszakban. Nagysága az 5 éves futamidejű állampapír aukciókon kialakult hozamtól függ. Mértéke a közzétételt megelőző 3 hónap aukcióin az 5 éves futamidejű állampapír átlaghozamának 130 százaléka 2 százalékponttal megnövelve. Egy 2020 februárban kötött Babaváró szerződés esetén ez 3,38% lenne.

A Babaváró normál kamata: Ezt a kamatot kell fizetnünk, amennyiben a kamattámogatást valami miatt elveszítenénk. Mértéke a közzétételt megelőző hónap állampapír aukcióján az 5 éves futamidejű állampapír átlaghozamának 130 százaléka 5 százalékponttal megnövelve. Ha 2020 februárjában veszítenénk el a támogatást, akkor 6,47%-ra emelkedne a kamatunk.

Mikor és hol igényelhető a Babaváró hitelt?

A konstrukciót 2019. július 1 és 2022 december 31 között igényelhetjük meg, kérelmet azoknál a bankoknál adhatjuk le, melyek forgalmazzák ezt a konstrukciót.

Élettársak igényelhetik a Babavárót?

Kizárólag házaspárok igényelhetik a Babaváró hitelt. Egyedülállók, élettársi kapcsolatban élők nem tudják felvenni ezt a kedvezményes konstrukciót.

Hány évesen igényelhető a Babaváró?

A házaspár hölgy tagjának életkorára vannak előírások a jogszabályban. A hölgy igényléskor legalább 18 éves kell legyen és nem tölthette be a 41. életévét. Az egyes bankok elvárása ennél sok esetben szigorúbb, sőt vannak pénzintézetek, melyek a férj életkorával kapcsolatban is támasztanak feltételeket.

Milyen Tb. jogviszony kell a Babaváróhoz?

A Babaváró hitel igényléséhez legalább a házaspár egyik tagjának 3 éves Tb jogviszonnyal kell rendelkeznie.

A Babaváró hitelre érvényes szabályok alapján biztosítottnak minősül:

  • Aki a Tbj törvény 5§ alapján biztosított
  • Aki a felsőoktatásról szóló törvény hatálya alá tartozó felsőoktatási intézményben nappali képzésen tanul. A felsőoktatási intézmények listáját ITT megtalálod.
  • Akit más állam társadalombiztosítási rendszere biztosít. Például azért, mert külföldön dolgozik.

A 3 éves Tb jogviszony számításánál össze kell adni az egymást követő biztosítotti időszakokat. Ha munkahelyet váltottunk, akkor a két munkahelyen eltöltött időszak együttesen fog számítani, ugyanakkor összesen maximum 30 nap megszakítás lehet a 3 éves időszakban. Vagyis, ha két munkahelyünk között 30 napot meghaladó időszakig nem dolgoztunk az elmúlt 3 évben, akkor nem felelünk meg a Tb jogviszonyra vonatkozó feltételnek.

A hároméves időszakból az utolsó 180 nap esetében szigorúbb feltételeknek kell megfelelni, ezen időszakban magyarországi munkaviszonnyal, vállalkozói jogviszonnyal kell rendelkeznünk.

Lehet gyermeke az igénylőknek a Babaváró hitel igénylését megelőzően?

Ha van meglévő gyermek, akkor jogosult lehet a pár a Babaváróra. Fontos, hogy ebben az esetben a férjnek vagy a feleségnek jelenleg az első házasságában kell élnie.

Igényléskor meglévő gyermek azonban nem számít a kamattámogatás, tartozáselengedés szempontjából. Ha a futamidő első 5 évében születik egy gyermekünk, amelyik a család második gyermeke, akkor a kamatmentességet megkapjuk a teljes futamidőre, a tartozáselengedés viszont nem jár számunkra.

KHR listán (régi BAR lista) szereplők igényelhetnek Babaváró hitelt?

Az igénylő pár egyik tagja sem szerepelhet aktív, negatív státusszal a KHR listán.

Jelenleg külön van pozitív és negatív KHR lista. A pozitív listán mindenki szerepel, akinek hitele van. A negatív listán azonban azok az adósok szerepelnek, akiknek a hitelükkel valamilyen probléma van, ezt nevezhetjük a rossz adósok listájának is. Miért kerülhetünk fel erre a feketelistára?

  • Abban az esetben szerepelhetünk ezen a listán, ha minimálbért meghaladó és 90 napnál régebbi elmaradásunk van hitelünk törlesztőrészletével kapcsolatban
  • Ha hiteligénylés során valótlan adatot, hamis dokumentumot adtunk át
  • Ha visszaéltünk bankkártyánkkal, hitelkártyánkkal

Szerepelhetünk ezen a negatív listán aktív és passzív státusszal is. Aktív státuszról akkor beszélhetünk, ha elmaradásunk még mindig nem rendeztük. Amennyiben kifizettük lejárt tartozásunk, akkor egy évig még szerepelni fogunk a rossza adósok listáján passzív státusszal. Ezt követően nyom nélkül lekerülünk a feketelistáról.

A jogszabály szerint aktív, negatív státusszal nem szerepelhetünk a KHR listán, de a bankok többsége a passzív negatív KHR státuszú igénylőknél is elutasítja a Babaváró hitel kérelmet.

Külföldön élők megkaphatják a Babaváró hitelt?

Nem, a konstrukció feltétele, hogy a házaspár mindkét tagja magyar lakcímmel rendelkezzen. Emellett a Tb jogviszonyra vonatkozó feltétel is kimondja, hogy az igénylést megelőző 180 napra vonatkozóan nem fogadható el, ha más ország társadalombiztosítási rendszere biztosítja a igénylőket.

Akinek adótartozása van igényelheti a Babaváró hitelt?

Nem, az igénylő házaspár egyik tagjának sem lehet a magyar adóhatóság felé (NAV) köztartozása. Az adótartozás pedig ebbe a kategóriába sorolható. Emellett feltétel, hogy a pár mindkét tagja büntetlen előéletű legyen.

Az alábbi kalkulátorral ellenőrizni tudod, hogy megfelelsz-e a jogszabályi feltételeknek.

Mennyi
Babaváró
hitelt kaphatok?

Akár 200 ezer forint jóváírást
kaphatsz hiteled mellé, ha 2024. Április végéig megígényled.

Ft
Bankmonitor
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
  • folyósítás akár 3 nap alatt
  • nincs felesleges banki találkozó -
    Csak szerződéskötésre kell bemenned
  • ügyintézés otthonról -
    Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Ügyfélportál felületen
  • díjmentes
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
  • Mekkora lesz a havi törlesztés?
  • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Szeretnéd felgyorsítani az igénylésed?
Töltsd ki az adatbekérőt!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Milyen dokumentumok szükségesek a Babaváró hitelhez?

  • Természetesen igazolnunk kell magunkat személyes okmányainkkal. Személyigazolvány, vagy plasztik jogosítvány, vagy útlevél valamelyike kelleni fog, továbbá a lakcímkártyánkra és adókártyánkra is szükség lesz.
  • A hitelkérelmi nyomtatványt is ki kell töltenünk
  • Amennyiben a hölgy már 12 hetes terhes és a pár szeretné kérni a folyósítást követően egyből a törlesztőrészlet szüneteltetését, akkor a várandóssági kiskönyvre is szükség lesz. Érdemes előre átnézni a dokumentumot, amennyibe a 7. oldalon nincs kitöltve a születés várható időpontja, nem szerepel ott az orvos neve, vagy hiányzik a pecsét, akkor sajnos a bankok nem fogják elfogadni a dokumentumot addig, amíg ezeket a hiányosságokat nem pótolják.
  • A 3 éves Tb jogviszonyról is igazolást kell hoznia a pár egyik tagjának. Ezt a fővárosi és megyei kormányhivatal egészségbiztosítási pénztári feladatokat ellátó járási (fővárosi kerületi) hivatala állítja ki.
  • A jövedelmet alátámasztó dokumentumokat is be kell nyújtani. A dokumentumok pontos listája függ attól, hogy honnan származik a pár jövedelme, illetve attól is, hogy melyik bankhoz adták be igénylésüket. (Ez lehet munkáltatói igazolás, NAV jövedelemigazolás, bankszámlakivonat, NYUFIG értesítő, nyugdíj határozat…)

Egyes bankok még meghitelezhetnek speciális élethelyzetben lévő igénylőket is – például a hontalan, letelepedett jogállású kérelmezők -, amelyeknél további dokumentumok benyújtása is szükséges lesz.

Mi történik a Babaváróval, ha nem születik gyermeke az igénylőknek 5 éven belül?

Ha nem születik gyermekünk 5 éven belül, akkor a kamatmentesség megszűnik. A konstrukciót a továbbiakban normál kamaton – a kamat és tőkerészt is – kell tovább fizetnünk. Emellett az addig kapott kamattámogatást is vissza kell fizetnünk az állam felé, ennek mértéke kicsivel több mint 1,46 millió forint lenne egy 2020 februárban kötött Babaváró szerződés esetén, melyet az 5. év lejáratát követő 120 napon belül kellene kifizetnünk.

Mi történik a Babaváró hitellel, ha külföldre költözik az igénylő pár?

Amennyiben a házaspár külföldre költözik, akkor onnantól kezdve nem lesznek jogosultak a kamattámogatásra, a kölcsönt normál kamaton kellene tovább fizetni. Ráadásul az addig kapott kamattámogatást is vissza kellene fizetniük 120 napon belül. A eddig kapott támogatást akkor is vissza kell adni az államnak, ha közben született gyermeke a házaspárnak.

Mi történik a Babaváróval, ha már nem a házaspár neveli a gyermeket?

Ha a Babavárót igénylő házaspár a futamidő alatt született gyermeküket már nem saját háztartásukban nevelnék, akkor a konstrukciót a továbbiakban normál kamat mellett kellene fizetniük. Emellett az addig kapott kamattámogatást is vissza kellene szolgáltatni az államnak 120 napon belül.

Mi történik a Babaváróval válás esetén?

Ha a házaspár elválna, abban az esetben a kamatmentességet elveszítenék az igénylők, a továbbiakban normál kamattal számolt törlesztőrészletet kellene fizetni az igénylőknek. Az addig kapott támogatást azonban csak abban az esetben kellene visszafizetni, ha a válás időpontjáig nem születne gyermeke a párnak.

Ha a pár azon tagja, amelyik a hitelt tovább fizeti 5 éven belül újra megházasodna, akkor a gyermekvállalási határidő is újra megnyílna.

Mi történik a Babaváró támogatással, ha meghalna a házaspár egyik tagja?

Ebben az esetben a kamattámogatás megszűnik, azonban még lenne egy 6 hónapos türelmi időszak, amely időszak alatt még nem kellene kamatot fizetni. Az addig kapott kamattámogatást természetesen nem kell egy összegben visszafizetni.

Ha az özvegy 5 éven belül újra megházasodna, akkor a gyermekvállalási határidő is újra megnyílna.

Előtörleszthető a Babaváró hitel?

Igen, a futamidő alatt bármikor előtörleszthető. Az elő- és végtörlesztés valamennyi bankban díjmentes.

Ha a futamidő első 5 évében, gyermekünk születését megelőzően az igényelt összegnek legalább az 50%-át előtörlesztjük, akkor az előtörlesztett összegre járó kamattámogatást vissza kell fizetnünk az állam felé. Amennyiben később – de még a futamidő első 5 évében – megszületne gyermekünk, akkor a kifizetett kamattámogatást visszaigényelhetjük az államtól.

Min múlik, hogy mekkora összegű Babaváró hitelt kaphatunk?

A jogszabályi feltételek teljesülése nem jelenti azt, hogy megkapjuk a maximális 10 milliós hitelösszeget. Meg kell felelnünk a bankok hitelminősítési vizsgálatán is, ami az egyes pénzintézeteknél eléggé eltérhet.

Ami befolyásolhatja az adható hitelösszeget:

  • Mekkora igazolt jövedelemmel rendelkezünk? Természetesen nagyobb összegre lehetünk jogosultak, ha magasabb a jövedelmünk. Ugyanis a nagyobb összegből többet fordíthatunk hiteleink törlesztésére.
  • Mennyi hitelünk van jelenleg, a bank azt vizsgálja meg, hogy jelenlegi törlesztőrészleteink mellé mekkora fizetési kötelezettséget vállalhatunk be. Minél többet kell jelenleg hitelekre kiadnunk, annál kevesebb összegre lehetünk jogosultak. A számítás során hitelkártya, folyószámlahitelünk keretösszegét is figyelembe veszik – a keret 5%-át tekintik törlesztőrészletnek – még abban az esetben is, ha egyáltalán nem költöttünk a keretünkből.
  • Milyen módon számolja az adott bank a Babaváró törlesztőrészletét az adható összeg meghatározása során. Van bank, amely az induláskori kedvezményes, kamatmentes törlesztővel számol, és van olyan, amelyik úgy kalkulál, mintha normál kamattal kellene fizetnünk a hitelt. Ez alapján a minimális jövedelem elváráshoz számolt törlesztőrészlet akár 32 ezer forinttal is eltérhet egy 10 millió forint összegű, 20 éves futamidejű Babavárónál.

Előtörleszthető egy meglévő hitel a Babaváróból?

Igen, a hitel szabad célú, akár meglévő hitelek előtörlesztésére is felhasználható. Érdemes lehet erre a célra használni az összeget, ezzel relatív drága, magasabb kamatozású hiteleinket lecserélhetjük egy kamatmentesre. Ugyanakkor klasszikus hitelkiváltásra, amelynek során a Babaváróból kifizetett kölcsön törlesztőrészletével az adható hitelösszeg megállapítása során nem számolunk csak néhány bank nyújtja a kölcsönt.

  • CIB Banknál saját és idegen bankos hitelek kiváltására is használható az összeg
  • ERSTE Banknál saját és idegen bankos hitelek kiváltására is használható az összeg
  • OTP Banknál kizárólag saját bankos – korábbi OTP Banktól felvett kölcsön – hitelek kiváltására használható összeg
  • UniCredit Banknál saját és idegen bankos hitelek kiváltására is használható az összeg

Ez akkor lehet fontos, ha a kért összeg törlesztőrészlete nem fér bele a jövedelmünk terhelhetőségébe. A kiváltható kölcsönök típusa is eltérő lehet az egyes pénzintézeteknél.

Számít, hogy melyik bankban igénylik a Babavárót?

Igen, nem elég ugyanis a jogszabályi feltételeknek megfelelni ahhoz, hogy megkaphassuk a maximális összeget, a banknak is hitelképesnek kell minősíteni minket. Alább látható az egyes bankok publikus egyedi elvárásai. Emellett természetesen a jogszabályi feltételeket is teljesíteni kell.

Budapest Bank Babaváró Kölcsön

  • Minimum 60, maximum 240 hónap futamidőre igényelhető
  • Az igényelhető hitelösszeg 1-10 millió forint közötti összeg lehet
  • A pár mindkét tagja igényléskor minimum 18, lejáratkor maximum 75 éves lehet (emellett a hölgy igényléskor nem tölthette be 41. életévét)
  •  Az igénylőknek külön-külön legalább a minimálbért elérő jövedelemmel kell rendelkezniük. Ha csak egyikük igazolna jövedelmet, akkor legalább 130 ezer forint nettó jövedelmet kell leigazolni az adott szereplőnek.

CIB Bank Babaváró Kölcsön

  • Minimum 62, maximum 240 hónap futamidőre igényelhető
  • Az igényelhető hitelösszeg 1-10 millió forint közötti összeg lehet
  • A pár mindkét tagja igényléskor minimum 20 éves lehet (emellett a hölgy igényléskor nem tölthette be 41. életévét)
  • Az igénylőknek külön-külön legalább a minimálbért elérő jövedelemmel kell rendelkezniük. Ha csak a főadós igazolna jövedelmet, akkor legalább 150 ezer forint nettó jövedelmet kell leigazolnia.

ERSTE Bank Babaváró Hitel

  • Minimum 60, maximum 240 hónap futamidőre igényelhető
  • Az igényelhető hitelösszeg 2,5-10 millió forint közötti összeg lehet
  • A pár mindkét tagja igényléskor minimum 23, a férj lejáratkor maximum 70 éves lehet (emellett a hölgy igényléskor nem tölthette be 41. életévét)
  • Az igénylők együttes igazolt nettó jövedelmének el kell érnie a 180 ezer forintot

K&H Babaváró Hitel

  • 5-10 millió forint közötti összeg igénylése esetén a futamidő minimum 60 hónap, maximum 240 hónap lehet
  • 2-5 millió forint közötti összeg igénylése esetén a futamidő minimum 60 hónap, maximum 120 hónap lehet
  • A pár mindkét tagja igényléskor minimum 18 éves lehet (emellett a hölgy igényléskor nem tölthette be 41. életévét)
  • Az igazolt nettó jövedelemnek egy jövedelmi forrásból el kell érnie a 100 ezer forintot

MKB Babaváró Kölcsön

  • Minimum 60, maximum 240 hónap futamidőre igényelhető
  • Az igényelhető hitelösszeg 1-10 millió forint közötti összeg lehet
  • A pár mindkét tagja igényléskor minimum 21 éves lehet (emellett a hölgy igényléskor nem tölthette be 41. életévét)

OTP Babaváró Kölcsön

  • 64-240 hónap futamidőre igényelhető
  • Az igényelhető hitelösszeg 1-10 millió forint közötti összeg lehet
  • A pár mindkét tagja igényléskor minimum 21 éves lehet (emellett a hölgy igényléskor nem tölthette be 41. életévét)
  • Az egyik fél igazolt nettó jövedelemének el kell érnie legalább a 75 ezer forintot

Raiffeisen Bank Babaváró Kölcsön

  • Minimum 72, maximum 240 hónap futamidőre igényelhető
  • Az igényelhető hitelösszeg 1-10 millió forint közötti összeg lehet
  • A pár mindkét tagja igényléskor minimum 23, lejáratkor a férj lejáratkor maximum 70 éves lehet (emellett a hölgy igényléskor nem tölthette be 41. életévét)
  • Az igénylőknek külön-külön legalább a minimálbért elérő jövedelemmel kell rendelkezniük. Ha csak az egyik fél rendelkezik jövedelemmel, akkor legalább 160 ezer forint nettó jövedelmet kell leigazolnia.
  • Akció 1: A bank jóváírja a kezességvállalási díj 20%-át a futamidő első 5 évében, ha a Raiffeisennél vezetett számlára legalább a minimálbérnek megfelelő jóváírás érkezik és az adott havi  törlesztőrészletet rendben le tudták vonni
  • Akció 2: A bank jóváírja a kezességvállalási díj 50%-át a futamidő első 5 évében, ha a Raiffeisennél vezetett számlára legalább a 400 ezer forint jóváírás érkezik – maximum két részletben -és az adott havi  törlesztőrészletet rendben le tudták vonni

Sberbank Babaváró Kölcsön

  • Minimum 60, maximum 240 hónap futamidőre igényelhető
  • Az igényelhető hitelösszeg 300 ezer-10 millió forint közötti összeg lehet
  • A pár mindkét tagja igényléskor minimum 18 éves lehet (emellett a hölgy igényléskor nem tölthette be 41. életévét)
  • Minimum nettó 100 ezer forint jövedelemmel kell rendelkeznie az egyik félnek
  • Akció: 0,25-0,25% – maximum 25-25 ezer forint – jóváírás lesz az adós és adóstárs Sberbanknál nyitott számláján, amennyiben mindkettőre külön-külön a futamidő első 3 hónapjából legalább kétszer minimum 100 ezer forint jóváírás érkezik. Amennyiben csak az adós teljesíti a feltételt, akkor 0,25%, maximum 25 ezer forint kerül jóváírásra.

Takarék Bank Babaváró Hitel

  • Minimum 60, maximum 240 hónap futamidőre igényelhető
  • Az igényelhető hitelösszeg 2-10 millió forint közötti összeg lehet

UniCredit Bank Babaváró Kölcsön

  • Minimum 72, maximum 240 hónap futamidőre igényelhető
  • Az igényelhető hitelösszeg 1-10 millió forint közötti összeg lehet

A teljes hitelminősítését az egyes pénzintézeteknek nem ismerjük, ugyanakkor érdemes lehet a Bankmonitor szakértőihez fordulni, akik további fontos információkkal, tanácsokkal segíthetnek megtalálni a megfelelő bankot.

Amennyiben olyan kérdésed lenne, amelyre nem találtad meg a választ kérlek küldd el nekünk.

Mennyi
Babaváró
hitelt kaphatok?

Akár 200 ezer forint jóváírást
kaphatsz hiteled mellé, ha 2024. Április végéig megígényled.

Ft
Bankmonitor
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
  • folyósítás akár 3 nap alatt
  • nincs felesleges banki találkozó -
    Csak szerződéskötésre kell bemenned
  • ügyintézés otthonról -
    Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Ügyfélportál felületen
  • díjmentes
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
  • Mekkora lesz a havi törlesztés?
  • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Szeretnéd felgyorsítani az igénylésed?
Töltsd ki az adatbekérőt!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Hirdetés
1
Hirdetés