loading

Még mindig ingyenesen szeretnél lakástakarékot nyitni? Mutatjuk, milyen új akciók vannak!

szerző: Kondorosi Kinga

A nyár végére időzítette az ERSTE és a Fundamenta az új lakástakarék akciójukat, miközben az OTP is kedvezményes számlanyitással csábítja a megtakarításban gondolkodókat. A Bankmonitor.hu oldal keresései alapján még mindig a 4 éves, rövid futamidejű megtakarítások a legnépszerűbbek, ezért most megmutatjuk, milyen kedvezmények érhetők el és hol járhatsz a legjobban a különféle lakástakarékokkal.

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a lakástakarék kalkulátorunk.

ERSTE 10 000 Ft-os számlanyitás ajándék Erzsébet-utalvánnyal

A mai naptól elérhető ERSTE akció lényege, hogy meglévő ERSTE lakástakarékod mellé, vagy több lakástakarék nyitásakor a számlanyitási díj csak 10 000 Ft (a szokásos 28 000 Ft helyett), így máris spórolhatsz 18 000 Ft-ot (illetve több szerződés kötése esetén ennek többszörösét).

Ami még ennél is vonzóbbá teszi a 4 éves ajánlatot, az a Bankmonitor.hu egyedi akciója: a fenti kedvezmények mellé tőlünk még plusz 10 000 Ft-ot kapsz minden szerződéshez ajándék Erzsébet-utalvány formájában, így gyakorlatilag ingyenesen tudsz lakástakarékot nyitni.

Amennyiben jelenleg nincs élő ERSTE lakástakarék szerződésed, vagy nem szeretnél több szerződést kötni, ne csüggedj, mert számodra is van egy jó ajánlatunk: most 4 éves lakástakarék kötésekor (havi 20 000 Ft megtakarítás mellett) a 28 000 Ft-os számlanyitási díjból 14 000 Ft-ot visszaadunk Erzsébet-utalvány formájában, így ebben az esetben is jelentős összeget tudsz megspórolni, miközben ugyanúgy élvezheted a lakástakarék nyújtotta előnyöket.

Az ERSTE akciós ajánlatai 1, 2, 3 szerződés kötése esetén 4 éves futamidő és havi 20 000 Ft-os megtakarítás mellett:

Fontos, hogy a fenti kombó-akciók kizárólag nálunk érhetők el, illetve hogy az akcióban való részvételhez nincs szükség semmilyen plusz termék (bankszámla, SMS szolgáltatás, biztosítás stb.) igénybevételére, így az elérhető megtakarítás tényleg a te zsebedben marad. Az akciót ajánljuk mindenkinek, aki szeretne minél alacsonyabb költségek mellett lakástakarékot kötni, vagy több szerződést is szeretne indítani.

Az akció határidős, ezért érdemes már most jelentkezned itt: AKCIÓS ERSTE LAKÁSTAKARÉKOT SZERETNÉK

Fundamenta +9% kamatbónusz akció

A Fundamenta leporolta a tavalyi kamatbónusz akcióját és újra +9% kamatot (maximum 12 000 Ft-ot) ad az első megtakarítási évben, jóváírás formájában. A számlanyitási díj ebben az esetben 32 000 Ft, a kamatbónusz jóváírást pedig a megtakarítással együtt, a felhasználáskor utalják ki. Fontos plusz infó, hogy az akcióban való részvételhez nincs szükség semmilyen plusz termék igénybevételére, valamint a hosszabb futamidőnek köszönhetően (50 hónap) itt lesz a legmagasabb a megtakarított összeg.

A Fundamenta akciós ajánlatai 1, 2, 3 szerződés kötése esetén 4 éves futamidő és havi 20 000 Ft-os megtakarítás mellett:

Ha kifejezetten Fundamenta lakástakarékot keresel, akkor érdemes lecsapnod a kamatbónusz akcióra még a határidő vége előtt (2018.12.12.). Az akcióban való részvételhez add le érdeklődésedet itt: AKCIÓS FUNDAMENTA LAKÁSTAKARÉKOT SZERETNÉK

OTP START 4U akció

Az OTP akciója már jó ideje fut, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdemes vele foglalkozni, sőt! Az OTP ingyenes számlanyitást biztosít a következő feltételek teljesítése mellett: új OTP bankszámla nyitása jövedelemérkeztetéssel, a megtakarítási összeg csoportos beszedése és SMS szolgáltatás igénybevétele.

Fontos, hogy ezek nem választható feltételek, hanem együttes teljesülésük szükséges az ingyenes számlanyitáshoz.

Az OTP akciós ajánlatai 1, 2, 3 szerződés kötése esetén 4 éves futamidő és havi 20 000 Ft-os megtakarítás mellett:


Ha egyébként is szeretnél OTP bankszámlát nyitni, akkor érdemes megfontolnod az OTP akcióját, hiszen így jelentős összeget takaríthatsz meg, miközben ugyanazt a megtakarítást érheted el, mint a többi lakástakarék esetén. A teljes képhez hozzátartozik, hogy a kötelező SMS szolgáltatás díja összesen 1 017 Ft (egyszeri költség), ami csökkenteni fogja a megtakarított összegedet.

Az akcióban való részvételhez add le érdeklődésedet itt: AKCIÓS OTP LAKÁSTAKARÉKOT SZERETNÉK

Válassz az akciókból, vagy keress az összes lakástakarék között!

Ha nem találtad meg az akciók között amit kerestél, akkor látogass el lakástakarék kalkulátor oldalunkra, és keress az összes elérhető lakástakarék között. Lakástakarékok összehasonlítása itt >>

Magyarország összes lakástakarék ajánlatát azonnal összehasonlíthatod a Lakástakarék kalkulátorunkkal. De itt nem állunk meg: Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors, munkaidőn kívüli ügyintézés és szerződéskötés.

Szakértőnk mindenben segít az
ÚJ LAKÁSTAKARÉK termékeket illetően is!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
2 Hozzászólás
 1. Széles István

  T.Cím,
  Azt szeretném kérdezni,hogy jelenleg is van folyószámlám az OTP-nél és arra megy a nyugdíjam és vállalnám,hogy a 20.000Ft is levonják akkor is új szerződést kell kötnöm a kedvezményért?
  Köszönöm

  1. Kondorosi Kinga

   Kedves István,

   Sajnos igen, új OTP lakossági bankszámla nyitása esetén köthető díjmentesen OTP Lakástakarék.

   Üdvözlettel,
   Bankmonitor.hu

Nem lehet hozzászólást írni.

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!