Nagy nyerők és ingyenes számlavezetés a hét válogatottjában

Nagy nyerők és ingyenes számlavezetés a hét válogatottjában
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-07-08 Frissítve: 2021-07-01
 

Ez a hét sem múlhat el anélkül, hogy ne néznénk meg az általatok legérdekesebbnek tartott írásokat. Többek között írtunk a megelőlegező CSOK-ról, az akár 10%-os hozammal kecsegtető lakástakarékokról és egy új teljesen ingyenes bankszámla lehetőségről is.

Megelőlegező CSOK

Egy érdeklődő azt kérdezte tőlünk, hogy lakásvásárlás előtt állnak, és élnének a családok otthonteremtési kedvezményével, de még nincs gyermekük. Mivel készek gyermeket vállalni, ezért bemutattuk nekik írásunkban, milyen feltételei vannak a megelőlegező CSOK-nak. Nagy segítséget jelent az állami vissza nem térítendő állami támogatás, de érdemes figyelni a részletekre, nehogy kellemetlen meglepetés érjen bennünket.

Lakástakaréknál 10%-os hozam is elérhető

Sokszor összekeveredik a fejekben, hogy miért is lehet egy 4 éves lakástakarék hozama 10%-os, ha azt írják a termék mellé, hogy a betéti kamat 0,1%. A magyarázat nagyon egyszerű, a hozam (EBKM) számításánál a befizetésekre kapott állami támogatást is figyelembe veszik. A héten íródott cikkünkben kifejtettük, hogy mit érdemes tudni a témában.

Ingyenes bankszámla, ha te is akarod

Időről-időre megjelennek olyan akciók, melyekkel valóban lenullázhatod a bankszámlaköltségeidet. A CIB ECO bankszámlája most éppen ilyen lehetőséget kínál. A Bankmonitor ügyfeleinek szóló promóció alapján a számlához minimálbér beérkezése mellett biztosítják az ingyenességet a tranzakciókra, a bankkártyára egy évig, a számlavezetésre és a tranzakciókról való értesítésekre. Lássuk a részleteket!

1
Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés