Betöltés

Nyugdíjas ügyfeleit sem kíméli a CIB Bank

szerző: Bankmonitor.hu
2013-05-28

A borús időjárásnak megfelelő hírrel fogadja weboldalára látogató nyugdíjas ügyfeleit a CIB Bank. Az akciós betéti kamatok után érdeklődőknek ugyanis azzal a sajnálatos ténnyel kell szembesülniük, hogy a tegnapi naptól már nem élvezhetik korábbi 0,25 százalékpontos lekötött betéti kamatelőnyüket. A lépés sokakat váratlanul érhetett, hiszen betéti kamataival a bank az utóbbi időben amúgy sem tűnik ki a mezőnyből.

Ahogy több banknál is, úgy a CIB Bank kínálatában is elérhetőek a kifejezetten nyugdíjasokat célzó termékek. A bank még 2008 végén debütált a CIB Nyugdíjas termékcsomaggal, ami az idősebb korosztálynak szól. A csomag egyik legvonzóbb eleme a CIB Nyugdíjas Betét volt, amely a Nyugdíjas Bankszámla Plusz ügyfélkörének kiemelkedő betétlekötést biztosított. A betét ugyanis a standard lekötött betéteknél magasabb kamatokat kínált mind forint, mind pedig euró lekötésekre, továbbá az akciós betéteket is kedvezőbb kamatok mellett vehették az ügyfelek igénybe.

A feltételek igen egyszerűek, ahhoz, hogy  valaki ilyen típusú számlával rendelkezzen, nyugdíjának a bankszámlájára kell érkeznie, valamint a számla mellé egy bankkártyát kell igényelnie, és így meg is kaphatja a 0,25 százalékpontos extra kamatot. Azaz kaphatta, ugyanis ez az állandó akció került megszüntetésre. A kamatkedvezmény eltörlésének híre banki berkekben is újnak számíthat, hiszen az oldalon a termék ismertetője alatt még mindig megtalálható, mint kiemelt ajánlat.

Kamatkedvezmény ide, vagy oda, szerencsére a betéti kamatok között szemezgetve találhatunk még kedvező ajánlatokat.

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankbetét
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

Aki pedig a csökkenő kamatkörnyezetben és a forrásokért folytatott lanyhuló versenyben nem elégszik meg a lekötött betéti kamatszintekkel, annak ajánljuk figyelmébe a Bankmonitor e-Bookját, amely segítségével egyszerűen ismerkedhet a befektetések világával.

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankmonitor
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szakértői cikkek

Befektetésekről érthetően

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Ingatlan bizniszt szeretnél céges hitellel?

Az építőipar még mindig nagyon vonzó a kisebb vállalkozók számára is, hiszen már egy párlakásos társasház, vagy egy-két ház felépítésén, felújításán is jól lehet keresni, tekintve a rekord magas ingatlan...

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.