Vállalkozói számlát keresel? Itt bankolhatsz most a legolcsóbban!

 • 2014.08.19.
 • szerző: bankmonitor

Legyen szó újonnan induló vállalkozásról, vagy már régóta működő mikro-, kis-, esetleg középvállalatról nagy valószínűséggel az AXA Bank berkeiben találod meg pillanatnyilag a legkedvezőbb lehetőséget. A magyarázat igen egyszerű, ugyanis a bank aktuális számlanyitási akciójával a vállalati számlák rangsorának élére tört.

Újabb babérokra tör az AXA Bank. Alighogy elindult a
lakossági ügyfelek által igénybe vehető számlanyitási akció rögtön egy újabb látott napvilágot, amely már a vállalati ügyfélkört célozza. Az ajánlat rendkívül csábító, ugyanis az akció keretében megnyitott bankszámlák esetében

 • díjmentes a számlavezetés, valamint az üzleti bankkártya is az első évben (még a bankkártya kibocsátási díjat sem számítja fel), sőt
 • a számlanyitáshoz szükséges cégkivonat beszerzéséért sem kell külön díjat fizetnünk.

Jogosan gondolhatnánk, hogy ehhez bizony komoly feltételeket kell teljesíteni, de meglepő módon erről jelen esetben szó sincs.
Az akció a szó szoros értelmében egy klasszikus számlanyitási promóció. A kedvezményeket ugyan csak új vállalkozói számla igénylése esetén lehet igénybe venni, de ezen kívül semmi egyéb kitétel nincs.

A dolog igazi szépsége

Számlanyitási akciókat, egyéb időszakos promóciókat rendre találunk a bankok kínálatában, viszont ritkán találkozunk olyannal, amely eredményeként az adott termék lesz a piacon a legjobb ajánlat. Jelen esetben pedig erről van szó, ugyanis
költségek tekintetében a promóció révén pillanatnyilag minden kategóriában lekörözi az AXA Bank a versenytársakat. Nem csoda, hiszen bizonyos esetben közel felére csökkent a bankszámla fenntartási költsége a korábbiakhoz képest.

axa140819

Nézd meg, hogy mivel számoltunk az egyes kategóriákban!

Új alapítású vállalkozás esetén
KATA-s vállalkozás esetén
EVA-s vállalkozás esetén
Kisvállalat esetén
Középvállalat esetén

Nyilván arról azért nem szabad megfeledkezni, hogy a kedvezményes időszak (12 hónap) után már a normál díjak mellett vehetjük igénybe majd az
AXA Vállalkozói számlát. Persze, hogy milyen díjakat jelent ez majd a jövőben az attól függ, hogy történnek-e addig változások a bank díjszabásában.

A lehetőség mindenesetre adott a kedvező számlavezetésre, nézd meg, hogy vállalkozásod mennyit spórolhat az akciónak köszönhetően!

Bankmonitor

Tudd meg kaphat-e hitelt vállalkozásod!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ


Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

Blogajánló

 • alapblog

  Hétvégi cikkajánló

  Dollár, olaj és a Facebook probléma is az e heti ajánlónkban. Jó szórakozást! A partra vetett hal: az euró/dollár annyira nem mozog, hogy már cikkek...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.