Betöltés

Vállalkozói számlát keresel? Itt bankolhatsz most a legolcsóbban!

szerző: Bankmonitor.hu
2014-08-19

Legyen szó újonnan induló vállalkozásról, vagy már régóta működő mikro-, kis-, esetleg középvállalatról nagy valószínűséggel az AXA Bank berkeiben találod meg pillanatnyilag a legkedvezőbb lehetőséget. A magyarázat igen egyszerű, ugyanis a bank aktuális számlanyitási akciójával a vállalati számlák rangsorának élére tört.

Újabb babérokra tör az AXA Bank. Alighogy elindult a
lakossági ügyfelek által igénybe vehető számlanyitási akció rögtön egy újabb látott napvilágot, amely már a vállalati ügyfélkört célozza. Az ajánlat rendkívül csábító, ugyanis az akció keretében megnyitott bankszámlák esetében

 • díjmentes a számlavezetés, valamint az üzleti bankkártya is az első évben (még a bankkártya kibocsátási díjat sem számítja fel), sőt
 • a számlanyitáshoz szükséges cégkivonat beszerzéséért sem kell külön díjat fizetnünk.

Jogosan gondolhatnánk, hogy ehhez bizony komoly feltételeket kell teljesíteni, de meglepő módon erről jelen esetben szó sincs.
Az akció a szó szoros értelmében egy klasszikus számlanyitási promóció. A kedvezményeket ugyan csak új vállalkozói számla igénylése esetén lehet igénybe venni, de ezen kívül semmi egyéb kitétel nincs.

A dolog igazi szépsége

Számlanyitási akciókat, egyéb időszakos promóciókat rendre találunk a bankok kínálatában, viszont ritkán találkozunk olyannal, amely eredményeként az adott termék lesz a piacon a legjobb ajánlat. Jelen esetben pedig erről van szó, ugyanis
költségek tekintetében a promóció révén pillanatnyilag minden kategóriában lekörözi az AXA Bank a versenytársakat. Nem csoda, hiszen bizonyos esetben közel felére csökkent a bankszámla fenntartási költsége a korábbiakhoz képest.

axa140819

Nézd meg, hogy mivel számoltunk az egyes kategóriákban!

Új alapítású vállalkozás esetén
KATA-s vállalkozás esetén
EVA-s vállalkozás esetén
Kisvállalat esetén
Középvállalat esetén

Nyilván arról azért nem szabad megfeledkezni, hogy a kedvezményes időszak (12 hónap) után már a normál díjak mellett vehetjük igénybe majd az
AXA Vállalkozói számlát. Persze, hogy milyen díjakat jelent ez majd a jövőben az attól függ, hogy történnek-e addig változások a bank díjszabásában.

A lehetőség mindenesetre adott a kedvező számlavezetésre, nézd meg, hogy vállalkozásod mennyit spórolhat az akciónak köszönhetően!

Bankmonitor

Tudd meg kaphat-e hitelt vállalkozásod!

Tovább a kalkulátorhoz


Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Címkék:

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Blogajánló

 • alapblog

  Dolce vita!

  Születéskor várható élettartam Európában: Svájc 83,7 Spanyolország 83,5 Olaszország 83,4 Munkával töltött évek száma: Svájc 42,5, Spanyolország 35,1, legutolsó Olaszország 31,6. Forrás: Vakmajom a Facebookon

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.