Betöltés
loading

Hitel kalkulátorok

Bármilyen célból is válassz hitelt magadnak, kalkulátorainkkal megtalálhatod a számodra legkedvezőbb hitelt!

Card image cap

Lakáshitel

Jellemzően olyan hitelek, ahol jelzálogfedezetre van szükség, mely legtöbb esetben a megvásárolni kívánt ingatlan. A fedezetért cserébe a lákáshitelek kamata alacsonyabb, de igényléskor nem árt odafigyelni, mert az ingatlan értékéhez képest maximum 80%-ot hiteleznek meg a bankok, míg a jövedelemhez képest a törlesztőrészlet a legtöbb esetben legfeljebb 35-40% lehet. Válassz lakáshitel kalkulátort hitelcél szerint:

használt lakás vásárlásra új lakás vásárlásra építésre felújításra koszerűsítésre bővítésre hitelkiváltásra szabad felhasználásra
Card image cap

Fogyasztóbarát lakáshitel

A Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek legnagyobb előnye, hogy egyszerűbbek, jobban összehasonlíthatóak és maximált költségtételekkel rendelkeznek. Szintén pozítiv, hogy jellemzően legalább 3 évig fix kamatozásúak és a kamatfelár nem lehet magasabb, mint 3,5%, ezért bármilyen kamatperiódusról (3, 5, 10 év vagy végig fix) is beszéljünk, mindenhol a legjobbak tudnak lenni a minősített hitelek. Válassz fogyasztóbarát lakáshitel kalkulátort kamatperiódus szerint:

3-10 évre fix kamattal futamidő végéig fix kamattal
Card image cap

CSOK

A családok otthonteremtési kedvezménye valójában az új szocpol, a lényege, hogy gyermekszámtól függően vissza nem térítendő támogatást nyújt az állam. Használt lakás esetén 600 ezer és 2,75 millió forint közötti összeget, míg új lakásnál 600 ezer és 10 millió forint közöttit. Ráadásul legalább 3 gyermek esetében a támogatás mellé kedvezményes kamatozású hitel is igényelhető (CSOK 10 + 10). Kalkulálj CSOK-ra hitelcéltól függően:

CSOK 10+10 használt lakás vásárlásra új lakás vásárlásra építésre bővítésre
Card image cap

Lakáshitel – lakástakarék mellé

A lakástakarék egyik nagy előnye a befizetésre járó 30%-os (maximum 72 ezer Ft/év/szerződés) állami támogatás mellett, hogy a megtakarítási idő lejártakor felvehetünk lakáshitelt a szolgáltatótól. Ezzel a befizetésekkel, a hozamokkal és az állami támogatással együtt értendő megtakarításunkat akár a duplájára is emelhetjük, ami bármilyen lakáscélra fordítható. Nézd meg a lakáshitellel kombinált lakástakarék ajánlatokat itt:

Lakástakarék + lakáshitel ajánlatok
Card image cap

Személyi kölcsön

Előfordulhat, hogy olyan, akár néhány millió forintos hitelre van szükség, amihez gyorsan hozzá lehet jutni. A személyi kölcsön jellemzően nem igényel fedezetet és szinte mindig szabadon felhasználható. Ráadásul a bankok közötti verseny hatására ma már igen kedvező kondíciókkal lehet személyi kölcsönhöz jutni, legyen szó akár egy laptop megvásárlásáról, egy utazásról vagy éppen lakásfelújításról.

Személyi kölcsön kalkulátor
Card image cap

Hitelkártya

A hitelkártya legnagyobb előnye, hogy a tulajdonosa egy meghatározott hitelkereten belül a bank pénzét szabadon költheti. A felhasznált összeget vissza kell fizetni, de ha ezt a türelmi időn belül tesszük meg, akkor hitelkamatot nem számítanak fel (egyébként magas, akár 40%-os THM is előfordul). Azért is megéri a hitelkártyával fizetni, mert a használatát visszatérítési akcióval ösztönzik. Tudatosan használva a hitelkártyát a bank helyett mi kereshetünk az üzleten.

Hitelkártya kalkulátor
Blogajánló