4 dolog, amit a Bankmonitor Biztonságról tudnod kell

4 dolog, amit a Bankmonitor Biztonságról tudnod kell
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-04-18
 

Ha hitel veszel fel és biztosítási védelemről gondolkodsz, vedd számításba a Bankmonitor Biztonság termékünket, mert vannak a konstrukciónak olyan tulajdonságai, amelyek egyedülállóvá teszik a hitelfedezeti biztosítások piacán. Nézzük meg melyek ezek!

1. A Bankmonitor Biztonság állandó fedezetet biztosít

Ha hitelt veszel fel a szerződésed mellé a legtöbb bankban ajánlani fognak egy csoportos hitelfedezeti biztosítást, amely halálod, súlyos rokkantságod esetén garantálja az aktuális hiteltartozásod visszafizetését. Ezeknél a termékeknél a biztosítás díja azonos a futamidő végéig, viszont a biztosítási összeg folyamatosan csökken a futamidő alatt. (Ha a hitel felét már visszafizetted, akkor a biztosítási összeg a felére csökken.)

A csökkenő összegű hitelfedezeti biztosítás szolgáltatásaiból csak a bank részesedik.

Az alábbi ábrán láthatod egy példán keresztül, hogy a biztosítási összeg csökkenése hogyan alakul 20 év futamidő alatt, ha 20 millió forint hitelt veszel fel 10 százalékos kamatra.

Átlagos hitelfedezeti biztosítás esetén a biztosítási összeg csökkenése a futamidő alatt

A biztosítás díja minden évben 160 ezer forint, akkor is, ha a biztosítási összeg a tartam vége felé 2,5 millió forintra csökken.

Fontos
A Bankmonitor Biztonság nevű csoportos személybiztosítás biztosítási összege a futamidő alatt végig azonos a felvett hitelösszeggel.
A fenti példában ez 20 millió forint volt, vagyis a Bankmonitor Biztonság esetén a 20 millió forintos biztosítási védelem a futamidő utolsó évének végén is 20 millió forint. Ennek ellenére a biztosítási díj egy 40 éves biztosított esetén is 15 százalékkal alacsonyabb a piaci átlagnál.

A következő ábrán láthatod, hogy mi a különbség egy átlagos hitelfedezeti biztosítás és a Bankmonitor Biztonság élet és egészségbiztosítási szolgáltatása között. A csökkenő fedezet miatt a legtöbb hitelfedezeti biztosítás szolgáltatása „elfogy” a futamidő végére, míg a Bankmonitor Biztonság fedezete állandó marad.

Bankmonitor Biztonság: azonos biztosítási összeg a futamidő végéig

Miért jó az állandó fedezet?

Ebben a termékben tragédia esetén a kedvezményezett kapja a teljes biztosítási összeget. Ebből kifizetheti a hiteltartozást és a megmaradó részt szabadon felhasználhatja, így kettős védelmet jelent: egyrészt a hitel visszafizetésének terhétől mentesíti a családot, másrészt anyagi segítséget nyújt a nehéz helyzetben.

Hirdetés

Hirdetés

2. A Bankmonitor Biztonság két önálló szolgáltatáscsomagból áll

A hitelfedezeti biztosítások általában élet és egészségbiztosítási, keresőképtelenség esetére, valamint munkanélküliség esetére szóló szolgáltatásokat tartalmaznak. Ezeket egy csomagban kell megvásárolnod, részekre bontani nem lehet.

A Bankmonitor Biztonság két önálló csomagból áll. Az egyik csomag haláleseti és rokkantsági fedezetet tartalmaz, ez az Élet csomag, míg a másik keresőképtelenség és munkanélküliség esetére vonatkozó szolgáltatásokat. Ez utóbbi a Jövedelem csomag.

Te döntheted el, hogy melyiket választod, de megveheted mind kettőt, ha komplex védelmet szeretnél.

3. A Bankmonitor Biztonság bankfüggetlen termék

A Bankmonitor Biztonság bármely banknál felvett hitel mögé beállítható fedezetként. Sőt a már régebben felvett hitelekhez is megköthető.

A biztosító szolgáltatását te vagy az általad megjelölt kedvezményezett kapja, és nem a bank. Ha nem jelöltél meg kedvezményezettet, akkor az örököseid kapják meg a biztosítási összeget.

4. A Bankmonitor Biztonság papírmentes

A Bankmintor Biztonság a Bankmonitor honlapján keresztül érhető el. Tanácsadónk segítségével megismerheted a termék részleteit, ezt telefonon keresztül beszélhetitek meg.

Ezt követően Ügyfélportálunkon létrehozunk a számodra egy fiókot, amelyet csak te érhetsz el. Itt egy nagyon egyszerű folyamaton keresztül 100 százalékban papírmentesen tudsz csatlakozni a Bankmonitor Biztonság csoportos Személybiztosításhoz, a díjfizetést is meg tudod oldani a fiókodban bankkártyával nagyjából 10 perc alatt úgy, hogy a szobádból ki sem kell mozdulnod.

A biztosítás lejáratáig megőrizzük neked a szerződésedhez kapcsolódó dokumentumokat elektronikusan, így azok bármikor elérhetők a számodra.

Kalkulálj
Ha érdeklődsz a termék iránt regisztrálj az oldalunkon és kiszámolhatod, hogy az életkorod alapján mennyibe kerülne neked a Bankmonitor Biztonság hitelfedezeti védelme.

Bankmonitor
Csoportos
Személybiztosítás
Töltsd ki az űrlapot, és tudd meg hogyan tudod fizetni a hiteledet baj esetén is!

Bankmonitor
Válaszd ki a hiteleidet, add meg a
tartozás összegét!
Ft
Ft
Ft
MÁR CSAK EGYETLEN LÉPÉS!

A részleteket e-mailben fogjuk elküldeni számodra!

A hitelfedezeti biztosítás részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Milyen esetekben véd?
  • Mennyibe kerül a szolgáltatás?
  • Mennyit fizet a biztosító?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a hitelfedezeti biztosítás részleteit emailben!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

Még néhány fontos tulajdonság

A Bankmonitor Biztonság díját nem befolyásolja a kamatemelkedés, mivel a díjszámítás alapja a kezdeti hitelösszeg nagysága.

A konstrukció alapvetően jelzálog-, Babaváró hitel és személyi kölcsön mellé köthető, de munkáltatói kölcsön mellé is felvehető.

Ez a biztosítás csak a Bankmonitor online felületén keresztül érhető el.

Összefoglalás

A bankfüggetlen hitelfedezeti jellegű termékek piaca nem túl széles ezért döntöttünk úgy, hogy egy új termékkel bővítjük az elérhető kínálatot.

Egy teljesen online szerződéskötési folyamaton keresztül tudsz csatlakozni ehhez a csoportos biztosításhoz, ha hitelt vettél fel és anyagi védelmet keresel családod és a magadat számára.

Regisztrálj az oldalunkon és szakértő tanácsadónk segítségével csatlakozz a biztosítási csoporthoz!

Bankmonitor Biztonság Csoportos Személybiztosítás

Hirdetés
Hirdetés