A hozam maximalizálása lakástakarékkal

A hozam maximalizálása lakástakarékkal
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-08-08
 

Sokan szeretnének a lakástakarékokkal minél magasabb hozamot elérni. Ehhez az állami támogatás maximalizálására, minél rövidebb időtávra, ingyenes számlanyitásra és minél magasabb betéti kamatra van szükség. Megmutatjuk, melyik lakástakaréknál milyen lehetőségeink vannak!

Néhány cikkünkben foglalkoztunk már azzal, hogy milyen szempontok szerint tudjuk vizsgálni a lakástakarékokat. Ennek egyik fajtája, amikor az a célunk, hogy minél magasabb hozamot érjünk el. Receptje a minél kevesebb költség, minél több megtakarítás, minél rövidebb futamidő hármasában ölt testet. Eszerint vizsgáltuk meg a lakástakarékokat. Nézzük az eredményt!

Mint látjuk, az Erste EgyOtthon 0159 ajánlata a Bankmonitor által biztosított 14 000 forintos Erzsébet utalvánnyal vezeti a listát. A Fundamenta Gyarapodó E20 módozata – a leghosszabb, 52 hónapos futamideje ellenére – hozamban megveri a soron következőket, de ezt a hátrányt a többi lakástakarék – akciós számlanyitási díj mellett – a rövidebb futamidő hozamnövelő hatásával könnyen ledolgozhatja.

Számos akció szokott lenni a kezdeti költségre, amely az OTP-nél, az Ersténél és az Aegonnál is jellemző, ezeket érdemes lehet kihasználnunk. Legyünk azonban figyelmesek, mert sok esetben plusz termék (például bankszámla, lakásbiztosítás, egészségpénztár) megkötése, és csak hosszabb megtakarítási idő esetén él az akciós ajánlat!

Nézd meg a Bankmonitor lakástakarék kalkulátorát, hogy megtudd, Neked melyik lakástakarékot érdemes választanod!

Kamatbónusz
29 000 Ft-tól 4 342 500 Ft-ig
Bankmonitor
A várhatóan legkedvezőbb ajánlatok
Most kamatbónusszal
gyűjthető össze lakás célra.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatba és az Online Lakástakarék Pénztár promóciós szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hiba történt
    Hirdetés
    Hirdetés