A vártnál is jobb feltételekkel folytatódik a Széchenyi Kártya Program

A vártnál is jobb feltételekkel folytatódik a Széchenyi Kártya Program
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-06-20 Frissítve: 2022-06-21
 

A következő félévben is számíthatnak a vállalkozások kedvezményes hitelre. A Széchenyi Kártya Program július 1. és december 31. közötti időszakra vonatkozó feltételeit ma ismertette a KAVOSZ. Egyelőre valamennyi feltétel nem ismert, de a meghirdetett kamatkondíciók rendkívül kedvezőek.

A Széchenyi Kártya Programmal kapcsolatos változtatásokat ma sajtótájékoztatón mutatták be. A korábbi 12 konstrukcióból többet összevontak, illetve egységesítettek, lesz továbbá új termék is a kínálatban.

A Széchenyi Kártya Program korábbi termékei közül a folyószámla-, a likviditási, a beruházási, és a mikrohitel, továbbá a lízingkonstrukció megmarad. A kamat a mikrohitelnél 0,5 százalékponttal, a beruházási, a folyószámla- és a likviditási hitelnél valamint a lízingkonstrukciónál 1 százalékponttal emelkedik.

Még ezek az utóbbi kondíciók is jóval alacsonyabbak ugyanakkor a vártnál, és nagyságrendekkel jobbak a piaci kamatoknál. (A kkv-szegmensben dominálnak a változó kamatozású (Bubor + kamatfelár) hitelek. Az 1 havi Bubor fixing június 17.-én 7,3, a 3 havi 7,6, az éves 8,43 százalék volt.)

A Széchenyi Energiakártya, illetve az Energiahatékonyság-javítást és technológiaváltást segítő többlettámogatott alkonstrukció új módozat. Igénylésük feltételeiről egyelőre nem jelent meg hirdetmény. Ahogy egyelőre az sem ismert, hogy a megmaradó konstrukcióknál a táblázatban feltüntetett (kamat, futamidő, igényelhető hitelösszeg) paramétereken túl, egyéb feltételek változnak-e, és ha igen, akkor milyen mértékben.

Amint új információval rendelkezünk a termékekről, azonnal közzétesszük azt.

Fontos
Mindazoknak, akik a most meghirdetett feltételek mellett vennének fel hitelt, érdemes mielőbb elindítani a hitelkérelmet. Előkészíteni az ehhez szükséges dokumentumokat. Ebben segíthetnek a Bankmonitor tanácsadói.

 

Hirdetés
Hirdetés