Akár 10% kedvezményt kaphatsz vonatjegyed vásárlásakor, ha mobilalkalmazást használsz!

Akár 10% kedvezményt kaphatsz vonatjegyed vásárlásakor, ha mobilalkalmazást használsz!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2019-12-13
 

Rendszeresen ingázol a lakóhelyed és munkahelyed között? Ha ehhez a MÁV szolgáltatásait veszed igénybe, akkor akár 10%-ot is spórolhatsz, ha online veszed meg jegyedet. Ugyan az online vagy mobilalkalmazás használatával vásárolt jegy kifizetéséhez szükség van bankkártyára, bankszámlára, de ezt akár teljesen ingyen megkaphatod.

Rengetegen ingáznak manapság munkahelyük és lakóhelyük között. Utazhatsz autóval, busszal, vagy akár vonattal is. Akik ez utóbbi közlekedési eszközt választják, azok jobban járhatnak, ha bankkártyával fizetik ki előre jegyüket.

10% kedvezmény előre kinyomtatott és mobil alkalmazáson vásárolt vonatjegyre

Ha előre megvásárlod otthon jegyedet és kinyomatod, vagy mobiltelefonon vásárolt jeggyel utazol, akkor 10% kedvezményt kaphatsz a vételárból. 10% nem tűnik soknak, de aki naponta utazik, annak igenis jelentős megtakarítást eredményezhet ez a vásárlási mód.

Ha valaki csak hétköznaponként ingázik lakóhelye és munkahelye között és a menetjegy normál ára 310 forint lenne – ez megfelel a Dunakeszi – Budapest, Nyugati pályaudvar útvonal árának -, akkor egy év alatt akár 14-15 ezer forintot spórolhat az online jegyvásárlással.

Emellett kvázi megszűntetheted a várakozási időt, hiszen bármikor meg tudod venni mobilalkalmazáson keresztül menetjegyedet. Ezzel rengeteg időt spórolhatsz meg és garantáltan elérheted a kiválasztott járatot.

A kedvezményhez bankkártyával, bankszámlával kell rendelkezned

A mobilalkalmazás használatához, online vásárláshoz viszont elengedhetetlen, hogy bankkártyával és bankszámlával rendelkezz. Hiszen a fizetést ezen keresztül tudod lebonyolítani. Szerencsére a CIB ECO bankszámla – melyet kizárólag a Bankmonitoron keresztül igényelhetsz – teljesen ingyenes számodra az első két évben, így se a bankszámláért se a bankkártyáért nem kellene fizetned ezen időszak alatt.

Ha pedig arra lennél kíváncsi, hogy a Te pénzügyi szokásaidnak melyik lenne a leginkább megfelelő számla, akkor használd a Bankmonitor Lakosság Bankszámla Kalkulátorát, mely összehasonlítja az egyes banki számlacsomagokat.

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés