Akarsz 10 ezer forint visszatérítést kapni a bankodtól? Akkor tedd ezt!

Akarsz 10 ezer forint visszatérítést kapni a bankodtól? Akkor tedd ezt!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-11-24 Frissítve: 2021-07-01
 

Ha jártál már a Bankmonitor oldalán, akkor biztos te is észrevetted, hogy előfordulnak szép számmal akciók, melyeket csak nálunk tudsz igénybe venni. Az egyik ilyen most azoknak szól, akik túl drágának tartják a bankolási költségeket vagy esetleg csak elgondolkoztak a bankváltáson, és ehhez jól jön, ha meg olcsóbban is kapják meg ugyanazt a szolgáltatást.

A Gránit Digitális számlacsomagja ugyanis alacsony fenntartási költségű, azonban aki 2017 év végéig a Bankmonitornál elindítja a számlanyitást és azt a Gránit VideóBankon keresztül be is fejezi, akkor a bank utólag az első éves bankköltségeket visszatéríti. Így valóban havi szinten az első évben nullára tudod kihozni a bankolást.

Biztos te is rögtön keresnéd az apró betűs részeket és hogy mi van a háttérben. Lássuk a fontosabb részleteket:

  • A Gránit fiókjaiban nem lehet ezt az akciót igénybe venni, csak a Bankmonitoron leadott érdeklődésekre vonatkozik ez a kedvezmény.
  • A lábadat ki sem kell otthonról tenned, hogy megnyisd a számlád, hiszen a Gránitnál elérhető a videó alapú azonosítás is, így egy előre leegyeztetett időpontban tudsz túlesni a számlanyitáson. Ez komoly újítás a bankszektorban és egyelőre csak néhány banknál érhető el.
  • Az akció keretében az első éves bankköltségeket téríti vissza utólag a bank, aminek felső határa 10 ezer Ft. A visszatérítés minden költségre vonatkozik, így az utalási díjakra vagy éppen a bankkártya díjára is.
  • Sok banknál ilyen kedvezményhez minimális jövedelem jóváírást elvárnak, itt nincs ilyen, mindössze a számlához tartozó kártyával kell havi 50 ezer Ft értékben vásárolni. Ez elég gyorsan teljesíthető feltétel.
  • Hagyományos SMS-értesítéseket nem fogsz kapni, viszont aktív internetkapcsolat mellett teljesen ingyenesen kapsz üzeneteket az általad meghatározott tranzakciókról. Ma már nagyon sokan mobilneteznek, ami rendszerint be is van kapcsolva, így ez nem jelenthet nagy akadályt.
  • A számlához különféle bankkártyákat igényelhetsz. A legolcsóbb megoldás a Gránit Most bankkártya, aminek éves díja 1390 Ft, de visszatérítésre kerül, vagyis ilyen formában nulla. Egyérintéssel vele nem lehet fizetni, azonban a Gránit mobilalkalmazásában digitalizálni lehet a kártyát, és az okostelefonunkat így már felvértezhetjük fizetési funkcióval is.
  • Ha ez utóbbit választod, akkor Budapesten azonnal át is veheted a kártyát, de még, ha postázni is kell, akkor sem tart tovább 1-2 napnál a kézbesítése. Miközben az átlagos kézbesítés egy-két hét szokott lenni.

Mindent egybevéve, ha valóban elgondolkoztál már számlaváltáson, akkor érdemes ezt a lehetőséget is átgondolnod. Azt csak a saját bankolási szokásaid döntik el, hogy erre csapsz le, vagy esetleg egy másikra. Ehhez használhatod nyugodt szívvel a bankszámla kalkulátorunkat. A tapasztalat szerint évente minimum 10 ezer forintot is megspórolhatsz vele.

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés