Akkor is kaphatsz hitelt, ha külföldön dolgozol!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-12-07 Frissítve: 2018-12-06
 

Sok magyar dolgozik külföldön, ezért sokszor előfordul, hogy az itthon megvalósítandó célokhoz itthon felvehető személyi kölcsönre van szükségük. Igényeld rajtunk keresztül a kölcsönt, és szakértői tanácsadásban részesülsz!

Feltételek

Érdemes tudnod, hogy a bankok 80 százaléka azoknak adhat személyi kölcsönt, akik legalább 1 év folyamatos munkaviszonyt tudnak igazolni egyazon külföldi munkahelyről. Ennek fennállását a hiteligénylőnek munkáltatói igazolással kell bizonyítania. Léteznek olyan bankok is, melyek akár már 6 hónapos alkalmazotti lét esetén is meggondolják, hogy adjanak-e kölcsönt a hiteligénylőnek. (A magyar munkaviszonyhoz tartozó feltételeket ide kattintva találod!)

Dokumentumok, melyek kellhetnek a hiteligényléshez

A pénzintézetek 3 vagy 6 hónapról szóló számlakivonatot és munkáltatói igazolást várnak el ahhoz, hogy a személyi kölcsön igénylését elindíthasd náluk. Egyes bankok a munkaszerződésedre is kíváncsiak lehetnek, ezért előfordulhat, hogy ezt is be kell vinned a bankfiókba.

Hirdetés

Hirdetés

Buktatók, melyek miatt meghiúsulhat a hiteligénylésed

  • A külföldi bankoknál több esetben előfordulhat, hogy egyáltalán nem készítenek számlakivonatot. Ilyen esetben külön kell azt igényelned a külföldi bankodtól (például ilyen lehet Angliában a Tesco Bank)
  • Szintén negatív választ kaphatsz a hiteligénylésre, ha a főnököd nem írja alá a munkáltatói igazolást, vagy nem tesz rá bélyegzőt. (A németeknél ez gyakran előfordul, ugyanis sok esetben nem használnak bélyegzőt.)
  • Ha a hiteligénylőnek van bármilyen külföldi hitelkártyája vagy egyéb hitele, és azt bankszámláról fizeti, akkor ennek a hitelnek a szerződését is be kell nyújtania a szerződéskötéskor.
  • Sok esetben láttunk olyan munkabér jóváírást, ahol semmilyen „közlemény” nem látszódott a bankszámlán. Ezeket egyedi eljárásban kell indítani!
  • Nagy hiba, ha a munkáltató kerekített összeget ír a munkáltatói igazolásra, így az nem tükrözi a bankszámlán szereplő adatokat.

Azt érdemes tudni, hogy minden esetben speciális a külföldi jövedelmi háttérrel igényelt kölcsön. Minden esetben érdemes szakértői segítséget kérni, melyet a Bankmonitor úgy is meg tud adni számodra, ha külföldön tartózkodsz! Használd a részletes személyi kölcsön kalkulátorunkat, hogy megtudd, milyen kamatokra számíthatsz!

Mennyi személyi hitelt kaphatok?
Perceken belül megtudhatod, hogy:
Részletes adatokat kérünk és ennek fejében +/-10%-os pontossággal jelezzük a felvehető hitel összegét és a havi törlesztő összeget!
Ne feledd, ez több mint egy kalkulátor!
Adataid megadása után szakértőnk megválaszolja minden kérdésedet és segít az ügyintézésben is.
Bankmonitor
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Ft

A meglévő hitelek, hitelkeretek, hitelkártyák jelentősen befolyásolják a felvehető hitel összegét, és a banki elbírálás eredményét!

Számodra elérhető hitelek:
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Az alábbi ok(ok) miatt, számodra sajnos nem elérhető a személyi kölcsön:
Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!
Ft
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés
Hirdetés