Amit a céges hitel választásakor tudnod kell!

Amit a céges hitel választásakor tudnod kell!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-09-03 Frissítve: 2022-05-06
 

A mindennapi élet számos területén szinte automatikus, hogy szakemberre bízzuk magunkat, legyen szó akár hajvágásról, vagy olajcseréről. Az azonban ma még nem teljesen egyértelmű, hogy vállalkozóként is szakértőt vegyünk igénybe a céges hitelfelvételhez. Pedig akik már kipróbálták a Bankmonitor szolgáltatását, azok többnyire lényegesen jobban jártak, mint amire önállóan jutottak volna.

Könnyű elveszni a vállalkozói hitelek mára bőségessé duzzadt kínálatában. Sokan el is vesznek és erről a nagyon is zsebbe vágó dologról szóló döntésünket a banki reklámokra, marketinglevelekre és ismerősöktől kapott információkra alapozva hozzák meg. Ezzel azonban aligha jutnak a legjobb megoldáshoz.

A jó döntés titkai

Ahhoz, hogy hitelügyben tényleg jó döntést tudjunk hozni, nagyon sok és naprakész információra van szükségünk, amit laikusként elég nehéz összegyűjtenünk. Többek között:

  • Tudnunk kell, hogy a finanszírozási igényünket milyen fajta hitellel lenne a legcélszerűbb kielégíteni.
  • Ismernünk kell a teljes banki hitelkínálatot.
  • Tudnunk kell, hogy melyik banknál, melyik hitelt kapjuk meg jó eséllyel és milyen összegben.

Sokan már az első témánál elakadnak, és megfelelő rálátás híján olyan finanszírozási termék mellett döntenek, ami inkább a hitelnyújtó bank aktuális értékesítési politikájához illik, semmint a vállalkozás szükségleteihez. Hasonlóan nehéz és sziszifuszi feladat kívülállóként alaposan elmélyülni az aktuális hitelkínálat rejtelmeiben, s még inkább nehéz azt felmérni, hogy hol, milyen típusú és összegű hitelre pályázhatunk a siker reményében. Így aztán az információhiány miatt sokan mindenáron ragaszkodnak olyan megoldáshoz, amelynél sokkal jobb is elérhető a piacon számukra.

Hirdetés

Hirdetés

Pénzre váltható tanácsok – Éves szinten százezreket nyerhetsz

A legjobb példa utóbbira a Bankmonitor azon – logisztikában érdekelt – ügyfele, amelyik a közelmúltban mindenáron lízing igénybevételével szerette volna bővíteni a kapacitásait. Ez az álláspontja kezdetben annyira szilárd volt, hogy az első tárgyalásra már egy konkrét lízingajánlattal a kezében érkezett, mondván, hogy annál csak jobbat tud elfogadni. Végül kapott is egy lényegesen jobb finanszírozási ajánlatot – ezt azonban végül nem lízing, hanem kedvezményes kamatozású beruházási hitel formájában. Ennek révén aztán a vállalkozás éves szinten több mint 4,5 százalékkal kisebb kamattal tudta finanszírozni a gépjármű parkja bővítését, mint az általa eredetileg tervezett konstrukcióban.

Éves kamatmegtakarítás a Széchenyi Beruházási Hitel GO!-val

Egyedi megoldások vállalkozásodra szabva

A tanulság tehát az, hogy vállalkozási hitel felvételekor ne csak az általunk ismert konstrukcióban gondolkodjunk, hanem kérjük ki Bankmonitoros szakértő tanácsát, aki a banki termékek szélesebb körét ismeri.

Több milliárd forintnyi sikeres folyósítás

Bankmonitor szakértői éves szinten rengeteg kisvállalati ügyfél több milliárd forintnyi hitelfelvételében segédkeznek, így széles rálátásuk van a lehetséges megoldások tárházára. Ismerik az adott vállalkozás céljaihoz leginkább illő banki termékeket és azok kínálatából javasolnak minden esetben egyedi, a vállalkozásra szabott megoldást – akár két munkanapon belüli ajánlatadással. Kockázatmentesen jut előnyhöz az, aki él a lehetőséggel.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy vállalkozásod milyen összegű vállalkozási hitel felvételére számíthat, használd a Bankmonitor kalkulátorát!

Add meg további adataidat és részletesen tájékoztatunk!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Nézd meg, hogy mennyi hitelt kaphat a céged!
NHP
Bankmonitor
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Jó hírünk van, az eddig megadott adatok alapján céged hitelképesnek bizonyult!

Az elérhető hitel részleteit e-mailben küldjük meg a számodra:

  • Milyen összegű hitelt kaphat a céged?
  • Milyen futamidő mellett?
  • Mi a különbség a bankok között?
  • Hogyan kerüld el a buktatókat?
NHP
Nincs jó hírünk
  • Sajnáljuk, de céged nem alkalmas hitelfelvételre, több szempontból sem.
Hirdetés
Hirdetés