Átalakulóban a Budapest Bank számlái

Átalakulóban a Budapest Bank számlái
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-03-12
 

Hétfőtől a Budapest Bank is teljesen új köntösbe bújtatja lakossági számlacsomagjait. Az új számlacsomagra akár a meglévő ügyfelek is áttérhetnek, de érdemes előtte egy pillantást vetni a részletekre.

A héten még értékesített számlákat hétfőtől már nem lesz lehetőség megnyitni, helyettük teljesen új fantázia nevekre keresztelt termékek lesznek elérhetőek a banknál. A meglévő számlákat az ügyfelek továbbra is megtarthatják, azonban május 20-tól ezeknél is kisebb díjemelkedéssel kell számolniuk.

Újdonság, hogy minden új számlacsomagnál
a havi számlavezetési díjat befolyásolja, hogy

  • elektronikus vagy papír alapú kivonatot kérünk a számláról, továbbá
  • a bankkártyás vásárlásaink elérik-e a havi 30.000 forintot.

Természetesen az alkalmazott díj akkor a legkedvezőbb, ha elektronikus kivonat mellett döntünk, valamint legalább 30.000 forintért költünk a bankkártyánkkal.

Új bankkártyák kerülnek bevezetésre, amelyek már érintés nélküli fizetésre (PayPass) is alkalmasak lesznek, továbbá netes vásárlásokat is lehetővé tesznek.

Akár a meglévő ügyfeleknek is lehetősége van, hogy az új csomagokra átszerződjenek. Viszont ezeket csak az új bankkártyákkal lehet majd igénybe venni, ezért a csomagváltáskor a korábbi bankkártyájukat meg kell szüntetni (nem árt tudni, hogy ez díjmentesen kizárólag bakfiókban lehetséges, ha a kártyát leadjuk). Amennyiben nem történik meg a megszüntetés, a csomagváltást követő 1 hónapon belül, úgy a bank a kártyát letiltja, amiért viszont már külön fizetni kell.

Kíváncsiak voltunk, hogy alakulnak a havi díjak a jelenlegi számlacsomagokhoz képest, ezért a teljesség igénye nélkül készítettünk egy gyors összefoglalót. A táblázatban azok a számlacsomagok találhatóak, amelyek széles körben bárki számára elérhetőek.

old_new_140312A Kiemelt Nulla, valamint a Zéró számla rendszeres jóváírási kritériuma (150.000 Ft) azonos, így egymásnak könnyen megfeleltethetőek. Hasonló a helyzet a Kényelem Plusz, valamint Komfort számlák esetében itt a kritérium a mindenkori minimálbér összege (jelenleg 66.483 Ft).

Akiket az új csomagok esetleg nem győztek meg, megkereshetik a legjobbat kalkulátorunk segítségével!

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés