Az UniCredit Banknál is elérhető az otthonfelújítási hitel

Az UniCredit Banknál is elérhető az otthonfelújítási hitel
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-02-19
 

Február 19-től már az UniCredit Banknál is igényelheted a támogatott lakásfelújítási hitelt. Ezzel már hét bank – Erste Bank, Gránit Bank, K&H Bank, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Takarékbank és UniCredit Bank – ajánlatai között szerepel az új kölcsön.

2021. januárjától lakásfelújítási támogatás segíti az otthonukat korszerűsítő családokat: az állam utólag visszatéríti a munkálatok költségének a felét, de legfeljebb 3 millió forintot. Számos feltételt szükséges teljesíteni a támogatás elnyeréséhez, bárki ellenőrizheti jogosultságát a Bankmonitor kalkulátorával.

A támogatást azonban utólag kapják meg a családok, ezért 2021. február 1-vel az állam bevezetett egy támogatott felújítási hitelt is. A kölcsön főbb paraméterei: legfeljebb 10 éves futamidő, maximum 6 millió Ft hitelösszeg és futamidő végéig fix 3%-os kamat. Nem minden banknál érhető el az új otthonfelújítási hitel jelenleg. Azonban már 7 pénzintézetnél igényelheted az új konstrukciót és további kettő bank tervezi bevezetni március elején.

Milyen feltételekkel érhető el a támogatott lakásfelújítási hitel?

A jogszabályi feltételek és alap paraméterek azonosak a támogatott hitelnél, mégis az egyes banki ajánlatok több szempontból is eltérhetnek egymástól.

Mely bankoknál érhető el az otthonfelújítási hitel?

Például az OTP Bankhoz érdemes fordulnia azoknak, akik kisebb összeget szeretnének: a minimális hitelösszeg ott 500 ezer forint. Az alacsonyabb jövedelműeknek az Erste Bankhoz, vagy az OTP-hez érdemes fordulniuk, náluk az igényléshez szükséges minimális jövedelem havi 100 ezer forint.

A rövid futamidőt keresők számára ideális lehet a Takarékbank, ahol akár 1 éves futamidő is választható -, vagy az UniCredit Bank, mivel náluk 4 éves futamidővel is elérhető a konstrukció.

Várhatóan március 1-től tovább fog bővülni a felújítási hitelt kínáló bankok listája. A banki honlapokon elhelyezett adatok alapján ugyanis a MAgNet Bank és a Budapest Bank is akkor tervezi bevezetni a saját támogatott felújítási kölcsönét.

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

 

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés