Babaváró hitel gyorsan, online igényléssel? Gyerekjáték!

Babaváró hitel gyorsan, online igényléssel? Gyerekjáték!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-08-22
 

A Babaváró hitel elbírálási ideje alapesetben 10 munkanap. Remek hír, hogy ha sürget az idő, nem kell feltétlenül a hosszadalmas eljárást választani, ugyanis a Bankmonitoron keresztül radikálisan lerövidíthető az igénylés. Mutatjuk a részleteket.

A Babaváró hitel egy kamatmentes, szabadon felhasználható kölcsön, amelyet gyermekvállalás előtt álló házaspárok vehetnek igénybe. Fontos, hogy a kedvezményes hitel részletei a 2023. nyarán megjelent kormányrendelet értelmében több ponton változtak; jó és rossz híreket is hoztak a leendő családoknak. 

Kedvező hír, hogy ha 2024 január 1-je után igényeltek Babavárót, akkor a hitelösszeg maximuma 1 millió forinttal, 10 millióról 11 millióra emelkedik. Ugyanakkor a feltételekben szigorítás is történt, ugyanis ha a feleség betöltötte a 30. életévét, akkor 2024-től nem igényelhetnek Babavárót. Átmeneti könnyítés, hogy 2024 év végéig még akár 40 éves korban is elérhető a kamatmentes hitel, de csak akkor, ha a hölgy már várandós, és a magzat betöltötte a 12 hetes kort. A részletekről teljes körűen kapcsolódó cikkünkben olvashatsz, kalkulátorunkkal pedig megnézheted, hogy mikor és mennyivel járhatsz jobban, ha okosan időzíted az igénylést.

Hirdetés

Hirdetés

Miért jó a villámgyors Babaváró igénylés?

Számos oka lehet, hogy miért válhat sürgőssé a Babaváró hitel igénylése. Ezek közül a leginkább égető az, hogy ha a baba a szerződéskötést megelőzően születik, akkor nem fog számítani a támogatással elérhető kedvezmények szempontjából. Ezt pedig nem árt elkerülni, hiszen ha a gyermek a szerződéskötést követően érkezik, akkor a Babaváró kamatmentessége a futamidő végéig garantált, sőt, ha kérjük, 3 éven keresztül egyetlen forintot sem kell törlesztenünk. 

Kardinális kérdés tehát, hogy mennyi időt vesz igénybe az igénylési folyamat, ugyanis az elbírálás és a folyósítás ennek csak egy része. Alapesetben a hitelbírálatra a bankoknak 10 munkanapja van, ez viszont hosszabb is lehet, ha valamely szükséges dokumentum hiányos, aláíratlan, vagy eleve nem lett beadva. Emiatt is fontos, hogy az előzetes tájékozódásra se sajnáljuk az időt, a hiánytalanul beadott kérelem kulcsfontosságú az elbírálás gyorsasága szempontjából. 

Bármely házaspár számára elérhető ugyanakkor egy ennél jóval gyorsabb és kényelmesebb eljárás, mégpedig a kizárólag a Bankmonitoron keresztül igényelhető gyorsított, online Babaváró igénylés.

Mik az előnyei a gyorsított, online igénylésnek?

  • 10 munkanap helyett akár 2 nap alatt megtörténik a hitelbírálat,
  • kényelmesen, online igényléssel elérhető, így csak egy alkalommal, előre egyeztetett időpontban, a szerződéskötéskor kell bemenni a bankfiókba,
  • e-nyomonkövetés áll rendelkezésre, amellyel online, élőben ellenőrizheted, hol tart a folyamat,
  • a biztonságos aggreg8 felületen lehetőséged van feltölteni a szükséges dokumentumokat, ezzel is gyorsítva az eljárást,
  • nem utolsósorban a Bankmonitoron keresztül mindössze 5 lépésben lezongorázhatod a teljes folyamatot, amiben független szakértőink lesznek mindvégig segítségedre.

Hogyan igényeld a gyors Babaváró hitelt online?

Az 5 lépéses gyors eljárás a teljes igénylési folyamatot lefedi. A következő lépéseken menj végig:

  1. Kalkulálj! Használd a Bankmonitor gyorsított, online Babaváró hitel kalkulátorát, hogy kiderítsd, mennyi kölcsönt kaphatsz. Az eredményt e-mailben is elküldjük.
  2. Küldd el az adataidat és indítsd el az igénylést! Add meg pár perc alatt adataidat biztonságos online adatbekérő felületünkön, ezután 24-36 órán belül elindul az igénylési folyamat, szakértőink átvállalják az adminisztráció terheit és végigkísérnek a szerződés aláírásáig.
  3. Töltsd fel a dokumentumokat! Az egyszerű, online adatbeküldési rendszeren keresztül töltsd fel a dokumentumokat, utána pedig már csak a bank döntését kell megvárnod, amely legfeljebb 2 munkanapot vesz igénybe. Minden mozzanatot a Bankmonitor Ügyfélportálon keresztül, online, élőben követhetsz.
  4. Írd alá a szerződést! Pozitív bírálat esetén sorban állás nélkül írhatod alá a Babaváró hitel szerződést.
  5. Dőlj hátra! Az összeg a bírálatot követően akár 3 munkanapon belül a számládon lehet.

Zsebeld be az extra kedvezményeket is!

A Babavárót igénylő házaspárok  140 000 – 200 000 forint extra jóváírásra számíthatnak attól függően, hogy melyik banknál kötnek szerződést. Érdemes azonban utánajárni a részleteknek is, hiszen az extra kedvezményekhez tartozó feltételek pénzintézetenként változhatnak. A gyorsított igényléssel alapesetben 150 ezer forint jóváírás zsebelhető be, viszont többletfeltételek teljesítésével ez az összeg akár 200 ezer forintra is duzzasztható.

Kalkulálj és kérd a Bankmonitor szakértőinek segítségét, akik az elérhető kedvezmények kapcsán is tájékoztatnak!

Derítsd ki, hogy jogosult vagy-e
GYORSÍTOTT ONLINE
babaváró hitelre

Akár 210 ezer forint jóváírást
kaphatsz hiteled mellé, ha 2024. Május végéig megígényled.

Ft
Bankmonitor
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
  • folyósítás akár 3 nap alatt
  • nincs felesleges banki találkozó -
    Csak szerződéskötésre kell bemenned
  • ügyintézés otthonról -
    Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Ügyfélportál felületen
  • díjmentes
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
  • Mekkora lesz a havi törlesztés?
  • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Szeretnéd felgyorsítani az igénylésed?
Töltsd ki az adatbekérőt!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Hirdetés
Hirdetés