Bankbetétek és izgalom egy helyen?

Bankbetétek és izgalom egy helyen?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2012-12-06
 

Igen! 2012 júniusában, közel fél éve indítottuk a bankmonitor.hu-n kamatjátékunkat. A játék egyben érdekes, izgalmas és tanulságos is. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy eddig 6895-en játszották végig eddig a hat kérdéses kvízt. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk és sok élményt hozott számunkra is, olvasni a kommenteket.

A kamatjáték célja, hogy megértessen velünk mindennapi banki kérdéseket és megmutassa, melyik választás lehet az okosabb döntés. Kérdés például, hogy milyen típusú bankbetétet kössünk le, vagy hogy mennyit tegyünk félre havonta, hogy megvehessük álmaink motorját egy éven belül.
Álljon itt néhány visszajelzés, amiket a játékosoktól kaptunk:


„Még több ilyet! Hasznosak és elgondolkodtatók a kérdések.”


„Nagyon jó ötlet, színvonalasan kivitelezve! Köszönöm a játékot!”


„Nagyon érdekes, elgondolkodtató játék. Jó lenne, ha az ilyen típusú kvízek gyakoribbak lennének.”


„Nagyon érdekesnek találom, és ilyenkor jön rá az ember, hogy ebben a témában, még általános tudással „felvértezve” is mennyire könnyen megvezethető. Tehát érdemes lenne egy kicsit komolyabb képzettséget összeszedni valamilyen módon. Remek alkalom, hogy valaki indítson egy effajta „gyorstalpalót” azon a közösségi oldalon, ahonnan én is idekeveredtem. Üdv, és szép napot.”


„Hasznos. Iskolai tananyag kellene, hogy legyen.”


„Még jöhet, ilyen játék érdekelne.”


„Az oldal nagyon hasznos információkat tartalmaz! Hiánypótló a mai, közismert pénzügyi oldalak között! Csak így tovább! A játék pedig különösen tetszett, ugyanis végre nem azt kellett eldönteni, hogy 1+1=2 vagy 1+1=3… Gratulálok!”


„Jó kis játék. Ügyes.”


quiz

Hirdetés
Hirdetés